Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקוון מקלחון - אפשרי לבד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בדירה שכורה, וכנראה יש בריחה של מים מתחת למסילות של האלומיניום. החיבור של המסילות לריצפה נעשה בסיליקון, ולא נראה שעשו עבודה טובה. בנוסף, יש סדק ב"חלון" (אבל הווילון מכסה אותו).

האם זה סביר לעשות את העבודה הזו לבד, או רק עם בעל מקצוע? הדירה שכורה ולא בא לי להוציא על זה כסף (אשאל את הבעלים אם הם מוכנים להשתתף). האם אפשר להוציא את הסיליקון בקלות? במה כדאי להשתמש לאטום? מזכרוני הדלוח אני יודע שסיליקון זה דבר מסריח, ולא נראה לי סימפטי לעבוד עם זה בחדר קטן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

סיליקון אכן מסריח, אבל יש סיבה טובה למה משתמשים בו לחדרי אמבטיה. הוא החומר הנכון והמתאים.

אם יש סדק- אל תחשוב אפילו. תדאג להחליף את החלק עם הסדק בפנים. כי להיות ערום ויחף בחדר עם שברי זכוכית חדים זה לא הכי בריא בעולם וממש לא כיף!

אם זו הייתה זכוכית מחוסמת לא היה שם סדק אלא רק רסיסים.

מנחש שמדובר על מקלחון קנוי (לא מותאם אישית) ובעובי 6 ממ זכוכית.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

^ מדגיש מאוד את החלק האמצעי של מה שכתב הברווז - מקלחון חייב להיות עשוי מזכוכית מחוסמת! חייב!

זכוכית לא מחוסמת היא סכנת חיים במקלחת שיש בה סכנת החלקה ונפילה (תיזכר בכל הסרטים שראית בהם אדם נופל על זכוכית שנשברת ומשאירה חתיכות גדולות בולטות וחדות שעליהן הוא משתפד).

ממליץ ליצור קשר עם חבר הפורום לירוי1, שימכור לך מקלחון במחיר מצוין ויקשר אותך עם מתקין (המקלחון אצלי נקנה דרכו דרך הטלפון, כי הוא ממוקם בצד השני של המדינה, כך שמיקומך לא רלוונטי).

• תוכן חדש...