Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו כשסוכם סופית בפורום שהצריכה של ה1.4 גרועה, תהיתי אם הפיקנטו האוטומטית תהיה פשרה טובה אני אוותר על טיפה כוח למען צריכת דלק טובה יותר.

השאלה שלי היא מה הצריכה הריאלית של המנוע הזה? והאם היא בכלל סוחבת בכביש מהיר ובעליות?

פורסם
עכשיו כשסוכם סופית בפורום שהצריכה של ה1.4 גרועה, תהיתי אם הפיקנטו האוטומטית תהיה פשרה טובה אני אוותר על טיפה כוח למען צריכת דלק טובה יותר.

השאלה שלי היא מה הצריכה הריאלית של המנוע הזה? והאם היא בכלל סוחבת בכביש מהיר ובעליות?

סוחבת חלש מאוד ובתוואי ההרי במיוחד. צריכה טובה יותר מב 1250 תקבל רק אם תסע רגוע ולאט תוך הפעלת עומס מינימלי על המנוע. במצבים אחרים החסכון המובנה של המנע הקטן מתקזז על ידי כך שהוא נאלץ לעבוד בסל"ד גבוה יותר ועם לחיצה גדולה יותר על הגז כדי לספק ביצועים סבירים.

הייתי אומר ש 1.0 סבירה רק עם גיר ידני, ב אוטומטי זה גבולי אלא אם כן הרכב מיועד רק לעיר.

פורסם

מעבר לעובדה שהדגם הזה הוא עגלה, מדחס המזגן מתנתק בכל פעם שאתה צריך שכל סוסי הפוני יתייצבו למשמרת. כמו שבוקי אמר, הדגם הזה יכול להילקח בחשבון רק עם תוואי הנסיעה הוא רובו ככולו בעיר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

נראה שאתה מאוד מתפזר על הרבה דגמים והרבה התלבטויות.

תוכל לשתף כמה אתה מתכנן לנסוע בשנה או מהו הק"מ החודשי/שנתי הממוצע שלך?

ייתכן מאוד כפי שאמרו לך שההבדלים יהיו זניחים ביותר.

צריכת הדלק היא רק חלק מסעיף אחזקת הרכב.

פורסם

אתה מחפש רכב חדש או משומש ? תקציב ?

בכל מקרה,אם אתה לא נעול על פיקנטו והתקציב הוא 40K לפחות אז שברולט ספארק מ 2016 עם תיבה רציפה ומנוע 1400 לדעתי עדיפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...