Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בזמן האחרון כשאני עובר על בורות בכביש יש מין תקתוק מכיוון הגלגל הימני קדמי. ניחוש שלי שמדובר על צירייה (למרות שאני מחליף גומיות כמעט כל שנה בטסט...מעצבן!) או בולם זעזועים ששבק חיים. מקווה להגיע היום למוסך ולבדוק את זה. יש לכם ניחוש אחר מה זה יכול להיות?

דרך אגב, אני ואשתי (שהיא הנהגת העיקרית) ממש לא נהגי שודים או מטפסי מדרכות סדרתיים לכן לא ברור לי למה אני מחליף גומיות הגה בתדירות כזאת. מחלה ידועה בדגם הזה?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי amos77
פורסם

כשמחלפים לגומיות חלופיות לא איכותיות אז הגיוני שכל שנה הן נקרעות.

לא סביר שהרעש מהצירייה, יותר בכיוון של מוט קישור למוט מייצב/בולם או תושבת שלה/משולש/תושבת מנוע וגיר.

פורסם

מחזק את אדם ומוסיף שגומיות צירייה תואמות למקורי יחזיקו לך כמה שנים טובות אז תבקש שישימו כאלה ולא איזה אוניברסאלית מיסכנה..ותבקש שלא יישתמשו במכשיר הפנאומטי שמרחיב את הגומייה כדי להכניסה כי זה מה שמקצר משמעותית את חייה. שיוציאו את הציריה מהגיר כמו שצריך ויחליפו את הגומיה על ידי פירוק הקרדן וחשיפת מוט הציריה כולו.

פורסם

דבר אחד אני יכול לומר בוודאות,לי יש רנו לוגאן 2011,

ועדיין עם גומיות ציריות מקוריות, כך שמה שהכי מיסתבר, ששמו תחליפי לא איכותי

פורסם

תודה. אני אקפיד על זה בפעם הבאה

דבר אחד אני יכול לומר בוודאות,לי יש רנו לוגאן 2011,

ועדיין עם גומיות ציריות מקוריות, כך שמה שהכי מיסתבר, ששמו תחליפי לא איכותי

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

• תוכן חדש...