Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתן רקע קצר.

אני לוקה בתסמונת טוראט, כחלק מהסימפטומים מדובר בקולות בלתי רצוניים.

לרוב, ההסתובבות שלי ברחוב וחברה הולכת בצורה חלקה אבל לעתים אני נתקל בכל מיני אמירות וקרו לי 2 מקרים שהרגשתי בהם שאני חש איום על חיי.

מקרה א' -

הסתובבתי בת"א, פתאום יצא לי קול דיי חזק כאשר בחורה יצאה מאיזו סמטה.

לפתע מגיע אליי ערס ונאמד מולי ואומר לי שאף אחד לא שורק לחברה שלו, הסברתי לו את המצב הוא דיי חזר על עצמו ובסוף הצלחתי להרגיע אותו והוא הלך.

מקרה ב' - נסעתי לתדלק את הרכב. במהלך ההמתנה לתדלוק יצאו לי קולות שבשגרה.

אדם מבוגר שגם תדלק שאל אם אני עשיתי את זה, ושהוא נבהל נורא בקלות. אמרתי לו שכן וזו בעיה בריאותית.

הוא שוב חזר והעיר לי, והוא אמר שבקלות הוא יכול לשלוח מישהו לבית חולים.

הסברתי לו שוב את המצב ואז הוא אמר "תספר את זה במשטרה".

אמרתי לו, שזה שהוא לא מבין שמדובר בבעיה בריאותית זו כבר בעיה שלו.

לאחר מכן הוא מלמל משהו נרגע ועזב אותי.

אני לא אדם אלים, אבל אני צריך להיות מוכן למצב כזה שבו אוכל להגן על עצמי באופן אפקטיבי.

בכל מקרה, הנושא כאן הוא לא הטוראט (ציינתי אותו נטו בשביל העלאת המודעות).

למדתי קארטה פעם בקבוצה, והרגשתי שאני לא ממש מסתדר. אני צריך קבוצה שקמה מ-0 או לחלופין הדרכה 1 על 1.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

בלון קטן של ספרי פלפל בכיס יפתור לך את הבעיה.

גם אם תלמד קרב מגע או MMA או לא משנה מה זאת לא החלטה הכי טובה כי תמיד יש את הבחור שיותר חזק ממך ואתה לא יודע מי עומד מולך. וצריך לזכור שבמדינה שלנו מקרים רבים מסלימים דיי בקלות לדקירות או ירי (אם לחמום מוח יש נשק חם) לכן גם אם מישהו יקפוץ עליך ותראה לו מה זה הוא יכול לחזור אחרי דקה עם סכין או אקדח ואז שום אומנות לחימה לא תעזור לך מצד שני שפריץ של ספריי פלפל על ההתחלה של המקרה דיי ינטרל לו את החשק ללכת להביא נשק או לחפש סכין...

פורסם

גם יש סיכוי שברגע שיתקפו אותך, תכנס לשוק ותשכח כל מה שלמדת בשיעורים.

מעבר לזה (וזה תקף גם לגבי ספריי פלפל/שוקר/גז מדמיע) - אם תתקוף בחזרה, ותגרום לפציעה חמורה אצל היריב, אתה תהיה זה שצריך להסביר את עצמו לשופט.

מה לעשות - באמת שלא יודע מה להגיד לך.

להיות גבוה ורחב עם חזות מזרח אירופאית ומבט עצבני בעיניים מאחורי משקפי שמש. עובד בשבילי [emoji41]

לגבי אומנויות לחימה - הכי פרקטית שאני מכיר זה קרב מגע, שבה מלמדים אותך תכלס מה לעשות אם הותקפת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המממ... גם בתרסיס פלפל צריך לדעת להשתמש, בייחוד אם לרוע מזלכם אתם נגד כיוון הרוח.

לדאבוני אני לא חושב שיש הרבה מה לעשות, מלבד לצפות לחמלה/הבנה מהצד השני.

פורסם

לא הייתי לומד קרב מגע כדי באמת להרביץ לאנשים כי הם חשבו שאתה אולי רוצה להרביץ להם lol..

כמו שאלפא אמר, תצפה לחמלה והבנה ותקנה פלפל אם איזה ערס לא יבין עברית (רובם לא מבינים), מצטרף להמלצות על קרב מגע אבל בוודאי שזה לא יכול לעזור מול 2-3+, תלמד בשביל הכיף אבל לא לצפות ליותר מידי

פורסם

בטווח זמן מידי, תרסיס פלפל יפתור את כל הבעיות.

לאורך זמן, ממליץ לך על איגרוף מקצועני - הקרבות בשיעורים (ספרינג) ממחיש קרב בזמן אמת בצורה הטובה ביותר (מבחינת לחץ,פיק ברכיים וכו').

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

אני דווקא ממליץ על קונג-פו.

הקטע היפה, זה שהלחימה נובעת למעשה ממך, להבדיל מאמנויות לחימה אחרות. קשה לי להסביר את זה. כשהתאמנתי בזה, כך הרגשתי.

אני לא ממליץ לך בשום פנים ואופן להסתובב עם נשק, כלשהו, כולל שוקר\סכין\אלה\גז\צ'יוואוות-תקיפה. זה עשוי להיות יותר מסוכן עבורך מאשר עבור התוקף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

אתה לא צריך שום אומנות לחימה... כל מה שאתה צריך זה ז' :-).

https://www.youtube.com/watch?v=WaZUn7ps_W4

אבל חשוב לישלוף ראשון :wink:.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

קרב מגע יענה על הצרכים שלך די במיידיות ויסגור לך פינה של כושר ופעילות גופנית שזה תמיד מומלץ.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פיתוח גוף + אגרוף קלאסי.

יסגור לך את הפינה של כושר + סיבולת + יכולת הגנה עצמית.

ברגע שתראה חזק אנשים יעדיפו לא להתעסק איתך מלכתחילה. אין הגנה יותר טובה מזה. במקרה וזה לא יעבוד למידת אגרוף תאפשר לך להגן על עצמך.

בנוסף הביטחון העצמי שלך יעוף לשמיים וזה יעזור לך גם מבחינת זוגיות וגם מבחינת קריירה.

פורסם

בנוסף הביטחון העצמי שלך יעוף לשמיים

זה נכון לגבי כל אמנות לחימה שהיא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...