Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי קניתי בסוף את הרכב פיקנטו שלחתי בעבר את הבדיקה ואמרתם שהיא בסדר .

עכשיו קיבלתי אחראיות ממוסך שעובד איתם ואמרו לי שכל מה שהיה בעייתי בבדיקה שאני עשיתי יתוקן שזה

כיון מתלה אחורי

כיון פרונט ולהחליף בוקסות משולשים .

בפועל שהגעתי לשם הם בדקו את הרכב לדקה ואמרו שאני אלך לעשות כיון פרונט במקום אחר ומשם להתקדם (כי הם לא יודעים לבד בלי מערכות מחשב ) .

!!כמובן שלא שילמתי על הכיון פרונט

שחזרתי מהכיון פרונט ביקשתי שיחליפו משולשים , וכיון מתלה קדמי , ואז מנהל המוסך הגיע ואמר לי שהוא לא צריך להחליף כלום כי שעשו כיון פרונט לא כתבו משהו על זה והכל תקין למרות שנתתי לו את הבדיקה שאני עשיתי במכון ששם זה כן כתוב !!

השאלה שלי האם הוא צודק , ? האם יש קשר בין כיון פרונט למתלה גרמי ? ומשולשים ? הוא קצת רמז לי שזה לא משתלם לו להזמין לי חלקים כי אני דרך אחראיות .. באמת שהודה לכם על העזרה ..

פורסם
אם קבעו בבדיקה כי הבוקסות של המשולשים ויש סיכום כיתוב כי הלקוייים שבבדיקה יתוקנו, אז שיעמדו בסיכום ויתקנו.

זה מה שעשיתי , אבל המוסך טוען שהחברת בדיקה שלי , דינמומטר , הגזים (וזה כיסוי תחת) ואומר שאם היה בעייה אז שעשיתי את הכיון פרונט היו אומרים לי

פורסם

בעיה שלהם, גש לסוכנות שממנה קנית את הרכב, בדוק את כתב האחריות או מה שכתוב לך בהסכם מכירה

לוודא שיש אחריות כלשהי.

בקש מהם שייתקנו את כל הליקויים שיש בבדיקה, אחרת מתראים בבית משפט.

לחילופין גש למוסך של קיה לבדיקה כללית, שלם כסף על הבדיקה ואם יש ליקויים, חזור אליהם עם כתב הבוחן

של המוסך כתוב.

• תוכן חדש...