Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש סירסו את האלק, אפילו שהעלמנה השחורה הקריבה עצמה ולא חזרה הוא בקושי התעצבן- מה זה ה**** הזה?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור סרט בפני עצמו- הוא לא היה מושלם, מכל הסיבות שפורטו בהודעות הקודמות, במיוחד בהשוואה למלחמת האינסוף שהצליח להרגיש יותר אפוי.

בתור סיום לסאגה שנמשכה עשור- למרות החורים בעלילה, אני חושב שהוא הצליח לסגור את היקום של מארוול בצורה טובה.

בסופו של דבר אי אפשר לשפוט אותו בפני עצמו, סרטי המשך שמנסים להיות סוף לסיפור גדול תמיד יסבלו מפיצול אישיות- גם רוצים לסגור קצוות קודמים וגם להיות סרט שלם בפני עצמם.

הם הצליחו לסגור את כל הקצוות בצורה מכובדת לדעתי, ובסופו של דבר למרות קצב לא אחיד ובעיות אחרות- הסרט עבר לי כל כך מהר שהייתי בטוח שהוא נמשך שעה ולא שלוש.

אני מרוצה ממנו, היו יכולים להרוס בכל כך הרבה אופנים את סוף הסאגה, קיבלנו סוף ראוי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

אני נהנתי מאוד מהשעתיים הראשונות. שעה ראשונה של יגון ואומללות זה אחלה לדרמה, והשעה השניה כללה את מיטב הקומדיה של מארוול. ואז הגיע הקרב הסופי.

כלל חשוב באקשן הוא לעשות שימוש בסביבה שבה הסצנה מתקיימת. ב-Avengers (שזו, דרך אגב, קומדית האקשן הטובה ביותר אי פעם) הקרב הסופי התרחש ברחובות ניו-יורק שהשפיע על מהלך הקרב. כאן? כאן הקרב פשוט מתרחש על עי חורבות. אין שום אינטראקציה עם הסביבה, זה רק קרב אגרופים במשך כמעט חצי שעה.

והנבל הפך ל...נו, נבל קומיקס, שרוצה להשמיד את כל העולם. הוא אפילו גנב ל-Longshanks מ"לב אמיץ" את הטקטיקה של להפציץ את שדה הקרב (ובתוך כך את החיילים של עצמו). סרט יקר, כשאתה גונב מ"לב אמיץ", אתה פותח איתי חזית באופן אישי.

לגבי תפקידו של הסרט כ"סיום של סאגה", אני אישית הרבה יותר מתרשם ממה שסרטים אחרונים בסדרות יותר מסורתיות כמו הארי פוטר, מלחמת הכוכבים ושר הטבעות עשו או לפחות ניסו לעשות. אנשים שוכחים שמארוול זו אנתולוגיה, וכל מה שהסרט האחרון מסכם זה אוסף של Plot points הלקוח באקראי מהסרטים הקודמים. הוא לא מסכם את העלילה של כל הסרטים הללו, כפי ששיבת המלך עושה לסרטים שקדמו לו, למשל.

מה גם שהוא לא באמת סרט סופי. יש לא מעט Setup לסיקוולים בסרט הזה. לי אישית נשבר הזרג. בבלובה ולא רואה יותר סרטי קומיקס בחיים שלך.

דוגרי, עם ההתקדמות בטלוויזיות וברוחב הפס וביכולות הכיווץ וביכולות האודיו,

לקולנוע כבר לא נותר שום יתרון. אפשר כיום לבנות בתקציב סביר יחסית אולם קולנוע ביתי בבית

שמגמד את אולמות הקולנוע מכל בחינה אובייקטיבית של _איכות_ צפייה ושמע.

חכה לסרט הבא של כריסטופר נולן ב-IMAX 70mm. אז תגיד לי שקולנוע ביתי מגמד כל אולם קולנוע.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

תגידו- WANDA כזו חזקה ואם כבר באיזו רמה? כי מכל ההתקפות שתנוס עצר עם החרב הכפולה שלו מבלי שתיגרם לה נזק- רק ההתקפה של WANDA פגעה בו באמת וגם הורידה חלק מהחרב -מישהו שם לזה לב?

ואשכרה כמעט חיסלה אותו לבד חחח.

Wanda.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

אחרי שנולן שובר את הראש עם ציוד ייעודי שרק הוא ועוד ארבעה משוגעים בהוליווד עובדים איתו (שלא לדבר על חדר עריכה יחיד ל-70ממ), התוצאה נסרקת לקבצים דיגיטליים, עוברת עיבוד ממוחשב היכן שצריך ומודפסת בחזרה.

אני מת על נולן אבל כל הקטע של הצילום בפילם הוא פשוט מטופש.

להבדיל אלף אלפי הבדלות, אני מאוד מעריך את הניסיון ללכוד מקסימום מהאפקטים in camera, עם כל הבנייה של תפאורות נעות וכדומה.

במרחק צפייה סביר, אפילו בשורה ראשונה בקולנוע, אין הבדל בעין בין 4k ל-70 ממ ומעלה (לא ממש קיימת חיה כזאת בקנה מידה מסחרי).

בכל הקשור לסאונד, אצלי בבית יותר טוב מרוב בתי הקולנוע, הודות לרמקולים טובים, אקוסטיקה טובה ומעל לכל - רסיבר עם מיקרופון כיול.

אחד הקשיים בוויכוח האינסופי על בית מול קולנוע זה שמשווים תפוחים לבננות. אין מה להשוות בין צפייה ב-lcd ממוצעת של מקור דחוס להפליא בנטפליקס עם דולבי דיגיטל סטריאופוני לבין oled או מקרן מתקדם כלשהו עם מקור פחות דחוס, dts-hd או מקבילו בדולבי עם 7.1 ערוצים לא דחוסים ומערכת מכוילת כהלכה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה סרט לא רע אבל ארוך מדי. יכלו בכיף לחתוך שליש ולקצר את זה לשעתיים.

אם כבר עושים סרט של 3 שעות, לפחות שישקיעו קצת בדמויות החשובות כמו באינפיניטי וור.

זה לא היה הסיום הגדול שציפיתי לו, כי בסרט הקודם נהנתי יותר.

לא נורא, עוד כמה שנים הכל יתחיל מחדש עם קאסט אחר. זה מה שהולכים לעשות גם עם אקס-מן, לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לצערי הלכתי להוט סינמה בגרנד קניון, זכרתי שם לטובה אולמות חדשים וסאונד של דולבי-אטמאס.

בפועל חום אימים, מושבי עור (כל התחת והגב מים). נרדמתי לקראת הסוף ל40 דקות, התעוררתי וכולם חזרו :roll:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תגידו- WANDA כזו חזקה ואם כבר באיזו רמה? כי מכל ההתקפות שתנוס עצר עם החרב הכפולה שלו מבלי שתיגרם לה נזק- רק ההתקפה של WANDA פגעה בו באמת וגם הורידה חלק מהחרב -מישהו שם לזה לב?

ואשכרה כמעט חיסלה אותו לבד חחח.

היא ממש חזקה גם בסרטים קודמים, היא אמורה להיות מקבילה ברמה לקפטן מארוול, והיא הרי OP לחלוטין (היות וקפטן מארוול מקבלת את הכוח שלה מאחת האבנים, ה space stone, וסקרלט וויץ' מקבלת את הכוח מה mind stone, אפשר להניח שהן יהיו חזקות בערך באותה מידה).

"ai motoare capul doare"

פורסם

צפיתי.

באמת שאהבתי יותר את הפרק של GOT שיצא אחרי.

זה הסרט הכי מצחיק ב-MCU עד היום. אין לי ספק בזה.

נהניתי מהפתיחה, מהמסע בזמן, מזה שטוני סוף סוף הקים משפחה וחי בנחת.

הקרב בסוף היה מזעזע, לא היה סיבוב II של האלק נגד תאנוס.

הקטע שכל הבנות עוזרות לקפטן מארבל זה easter egg לסרט עתידי ב-MCU, אבל זה קטע שהיה צריך להוריד בעריכה.

בסרט הקודם פיתחו את תאנוס כנבל, כנבל המושלם. כאן החזירו אותו להתחלה של ה-MCU.

וצרם לי מאוד שהרגו את טוני. הגיע לו לחיות.

היו easter eggs לסרטים עתידיים.

אני חושב שזה הפיק של כל סדרת הסרטים הזאת.

תחנה הבאה: ספיידרמן.

ואחרי זה תהיה שנה בלי סרטים.

פורסם

האם זה אנושי לראות אותו במשך שלוש שעות רצוף בלי הפסקה?

בכלל אני לא מבין למה בתי הקולנוע הפסיקו עם מסורת ההפסקות שאיפשרה להם למכור הרבה דברים במזנון.

עוד 10 דקות לזמן הסרט לא ידפקו להם לדעתי את כל לו"ז ההקרנות.

מי יודע באיזה בתי קולנוע שמקרינים את הסרט יש הפסקה? בסינמה סיטי יש?

כתבה בנושא:

https://www.haaretz.co.il/gallery/cinema/.premium-MAGAZINE-1.7191781

פורסם

כפאנבוי רציני של הMCU דווקא מאוד נהניתי מהסרט לא פחות מקודמו, וזאת למרות החורים בעלילה שדי מתבקשים עם פתרונות תסריטאיים של מסע בזמן.

סה"כ הפוקוס היה בעיקר על השישייה המקורית, ואני אהבתי מאוד את מה שהסרט עשה איתם.

ככלל אני חושב שהסרטים של האחים רוסו הם הכי טובים בMCU.

כל זה אגב בניגוד מוחלט לפרק של משחקי הכס, שהיה נראה מעולה אבל מחורבן לגמרי מכל בחינה אחרת (בעיקר תסריט עצלני ומזלזל בצופים).

פורסם
האם זה אנושי לראות אותו במשך שלוש שעות רצוף בלי הפסקה?

בכלל אני לא מבין למה בתי הקולנוע הפסיקו עם מסורת ההפסקות שאיפשרה להם למכור הרבה דברים במזנון.

עוד 10 דקות לזמן הסרט לא ידפקו להם לדעתי את כל לו"ז ההקרנות.

מי יודע באיזה בתי קולנוע שמקרינים את הסרט יש הפסקה? בסינמה סיטי יש?

כתבה בנושא:

https://www.haaretz.co.il/gallery/cinema/.premium-MAGAZINE-1.7191781

כשהייתי בסרט בסינמה סיטי היתה הפסקה.

פורסם
הסרט היה טוב,

אבל פחות טוב מאינפיניטי ללא ספק,

איירון מן קיבל את הסיום הכי טוב שלו כיציאה מסדרת הסרטים הנ"ל למרות שהבנתי שהוא רצה להמשיך (הלוואי ויהיו לו עוד cameo פה ושם),

בתור מעריץ מושבע של ה HULK, התאכזבתי שבכלל לא היתה פה "החזרה" מינימלית על מה שנעשה לו בסרט הקודם, ציפיתי לאיזה פייבאק קטן וטוב, הוא הרי הדמות שת'אנוס לא מעוניין בקרב מולו. יש לי תחושה שהבמאים והכותבים לא ממש אוהבים את הדמות, שהיא ללא ספק אחת הכי לא מוערכות בטלויזיה (1+2 היו מעולים במיוחד ההאלק של אדוארד נורטון).

קיבלתי את החום בלב כשקפטן אמריקה הרים את הפטיש של ת'ור, הו כמה שחיכיתי לזה, סוף סוף משהו בסרט ריצה אותי כמו שצריך למרות שלא היתי מתנגד לעוד קצת מהקרב.

אישית כואב לי , היו חסר בסרטים כמה דברים, אבל יותר כואב לי זה שנגמרו הסרטים האלו שהדביקו אותי בהמתנה מההתחלה ועד היום 11 שנים. איף.

לא הבנתי את הקטע שהוא הצליח להרים את הפטיש שלו. איך זה הגיוני?

כפיר הג'ינג'י

פורסם

HE WAS WORTHY.זה הפתיעה אותך? אני יותר הופתעתי שהצליח להחזיק את הגרזן - אחרי שת'ור אמר:

Peter Quill: Don’t you think that we should all have a weapon like that?

Thor: No. You simply lack the strength to wield them. Your bodies will crumble as you minds collapse to the madness.

• תוכן חדש...