Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לא הבנתי את הקטע שהוא הצליח להרים את הפטיש שלו. איך זה הגיוני?

גם כן חלק מהקומיקס, קפטן הוא אחד מאלו שיכולים להרים את הפטיש כי הוא ראוי.

הכוונה היא לא לכוח פיזי אלא ל"טוהר" שיש בו. קפטן אמריקה הוא מאלו שיקריבו הכל כולל את עצמו בשביל המטרה ותמיד אומר את האמת כביכול גם עושה אותו לראוי להחזיק בו.

גם כן אם אתה זוכר בסרט הראשון של ת'ור, אודין לוקח ממנו את הפטיש כי הוא לא ראוי לאחר המעשים שעשה (בגלל זה תור מנסה להרים אותו בכדוה"א ולא מצליח), ובזמן שאודין שולח את הפטיש למצוא מישהו ראוי אחר הוא אומר כמה מילות קסם לפטיש שמי שיצליח להרים אותו יהיה ראוי לו.

וכך קפטן גם מזמן את הכוח של ת'ור בעצם, הברקים וכו' בסרט האחרון.

יש גם באולטרון את הקטע שכולם מנסים להרים את הפטיש, לא מצליחים, רק קפטן מצליח להזיז אותו מעט.

אז כביכול יש תיאוריה על כך שהוא לא היה מספיק ראוי לפטיש בגלל ששמר את הסוד מטוני על כך שחבר שלו הרג את ההורים שלו כשהיה בשליטת הסובייטים.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ןמה לגבי הגרזן? האמת רק בשביל הצחוק זה היה שווה -YOU CAN HAVE THE LITTLE ONE חחח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

טוב,השרשור הזה צריך NOOB אחד,עדיף שיהיה אני :p

1) גם אני מבואס רצח שהרגו את טוני,לעזאזל רק בגללו כל הסדרה הזו חיה (טוב נו,והכסף) :) - מישהו כתב שהוא רצה להמשיך אבל בסוף לא רצו - למה?

2) כתבו פה כמה פעמים - מה זה OP ? :|

3)

זה ידוע שהסרטים לא עוקבים אחרי הקומיקס, אבל עדיין היה חבל שלא הציגו את הסיבה האמיתית ש-THANOS רוצה להשמיד את היקום (כי הוא רוצה לרצות את DEATH). הסרט הקודם היה יותר מוצלח מבחינת עלילה. הסרט הנוכחי עסק פחות באיכות עלילתית ויותר בניסיון להיות PC ולסגור פינות.

השאלה היא האם ואיך הולכים להציג את הכוחות החזקים באמת death, eternity וחבריהם.

מי אלה DEATH ETERNITY וחבריהם? לא זוכר אותם מסרטים קודמים..(ולמה תאנוס רצה בכלל לרצות מישהו? הוא לא סוג של בוס לעצמו כמו כל נבל ?)

4) למי שהתעצבן\התבאס למה ההולק מסורס - הרי בסרט הזה רואים שהוא ובאנר סוג של התאחדו סופית (לקח לו שנה וחצי במעבדה) - אז עכשיו באנר KEEPS HIM IN CHECK - בשאר הסרטים ההולק היה בשליטה רוב הזמן,בגלל זה הבלגן\הרס\עניינים...עכשיו הוא כשר פרווה :D

5)

בנוסף הקולנוע היה עמוס בני-12 שמחאו כפיים על כל שטות.

ראית איך שהסרט יצא לאקרנים? או כמה ימים אחרי..? טעות ידידי - תמיד מחכים איזה שבועיים שיירגעו העניינים - אני צפיתי אתמול עם עוד 8 אנשים באולם בסה"כ :p

6) כתבו פה על הפסקות - אני אישית לא אוהב בכלל,אין שום בעיה לתפור סרטים של 3 שעות+ ברצף (גם בקולנוע וגם בבית) - פשוט תעשו פיפי לפני :p (דווקא השעה הראשונה סוג של נגררה לטעמי,פחות אוהב דרמה,אפילו בדקתי בשעון בדיוק כשעברה שעה...השעתיים שלאחר מכן טסו ממש.

ביס פלאנט תמיד ללא הפסקה,בסינימה סיטי והשאר - יש הפסקה

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף סרט בלי הפסקות. ככה הפיתוי לקנות שתייה ופופקורן ענקיים פוחת. גם לפעמים הם עוצרים את הסרט בדיוק באמצע קטע חשוב ודופקים לך את הרצף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלא אם כן אתה נכנס תחת השפעת קנאביס ועם שקית מלאה בשוקלדים מהסופר - חווית הצפייה האולטימטיבית

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
עדיף סרט בלי הפסקות. ככה הפיתוי לקנות שתייה ופופקורן ענקיים פוחת. גם לפעמים הם עוצרים את הסרט בדיוק באמצע קטע חשוב ודופקים לך את הרצף.

פעם סרטים היו ערוכים מתוך הבנה שתהיה הפסקה. במיוחד בסרטים שנועדו להצגה ב-Roadshow, לכל מחצית של הסרט (ולרוב הן לא היו סימטריות באורך) היה נרטיב פנימי משלה.

במצב כזה, בהחלט טוב שיש הפסקה: אני ממש לא רוצה לראות 3.5 שעות של לורנס איש ערב בלי הפוגה, ואפילו הגרסאות המורחבות של "שר הטבעות" מפוצלות על שני Bluray ויש להן נקודות הפסקה די טבעיות מבחינה עלילתית.

אני גם אוהב את הקונספט של Entr'acte ואוברטורה בסרטים ארוכים.

אחרי שנולן שובר את הראש עם ציוד ייעודי שרק הוא ועוד ארבעה משוגעים בהוליווד עובדים איתו (שלא לדבר על חדר עריכה יחיד ל-70ממ), התוצאה נסרקת לקבצים דיגיטליים, עוברת עיבוד ממוחשב היכן שצריך ומודפסת בחזרה. אני מת על נולן אבל כל הקטע של הצילום בפילם הוא פשוט מטופש.[...]במרחק צפייה סביר, אפילו בשורה ראשונה בקולנוע, אין הבדל בעין בין 4k ל-70 ממ ומעלה (לא ממש קיימת חיה כזאת בקנה מידה מסחרי).

אני גם חושב שצילום דיגיטלי זה העתיד, אבל כרגע עדיין אין פורמט צילום או הקרנה שמשתווה ל-IMAX 70MM. התשליל הוא משהו כמו 9.5K וגם אחרי העברה פוטוכימית (נולן לא עושה DI למיטב ידיעתי) זה עדיין משהו כמו 7K.

וכשאתה רואה את זה ב-IMAX 70MM (להבדיל מ-IMAX דיגיטלי), שזה מסך עצום, בהחלט רואים את ההבדל.

אלא אם כן אתה נכנס תחת השפעת קנאביס.

תצחק תצחק, אבל זה פחות או יותר הסיבה היחידה שסרט כמו "2001: אודיסאה בחלל" עשה כסף בשעתו. אנשים היו נכנסים להקרנות 70mm מסטולים ויוצאים לטריפ פסיכודלי לקראת סוף הסרט.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אלא אם כן אתה נכנס תחת השפעת קנאביס ועם שקית מלאה בשוקלדים מהסופר - חווית הצפייה האולטימטיבית
עכשיו הבנתי למה הסרטים האלה טובים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצטער, אני יכול לקבל הכל - בחור שלבוש בקונדום ויורה קורי עכביש, הרקולס עם פטיש, מיליארדר שבנה לעצמו חליפת ננו מגניבה, עוד אחד שמקטי עצמו לגודל נמלה אבל בחייאת ראבק - בחורה שרוכבת על סוס עם כנפיים?! סירייסלי??? שם איבדתי את זה. אי אפשר לקחת את הדרמה בחצי שקל שמנסים למכור לנו שאתה רואה דבר כזה מגוחך מגיח באמצע הקרב.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם
מצטער, אני יכול לקבל הכל - בחור שלבוש בקונדום ויורה קורי עכביש, הרקולס עם פטיש, מיליארדר שבנה לעצמו חליפת ננו מגניבה, עוד אחד שמקטי עצמו לגודל נמלה אבל בחייאת ראבק - בחורה שרוכבת על סוס עם כנפיים?! סירייסלי??? שם איבדתי את זה. אי אפשר לקחת את הדרמה בחצי שקל שמנסים למכור לנו שאתה רואה דבר כזה מגוחך מגיח באמצע הקרב.

מה מגוחך ביצור מיתולוגי כמו פגסוס, ועוד בסיפור של תור שהוא במקור סיפור מיתלוגי נורדי קלאסי(לא שינוי בכלל את הרעיון והדמויות), מארוול בטח לא המציאו את הכדור.

לא ברור איזה הגיון אתה מחפש בסרט גיבורים קומיקס מד״ב....

פורסם

מי אלה DEATH ETERNITY וחבריהם? לא זוכר אותם מסרטים קודמים..(ולמה תאנוס רצה בכלל לרצות מישהו? הוא לא סוג של בוס לעצמו כמו כל נבל ?)

הוא בהחלט נבל לא קטן. וביחד עם הכפפה + האבנים הוא בליגה של הגדולים. אבל לא ממש ממש חזק (בטח בלי הכפפה והאבנים). לפי הקומיקס הוא התאהב במוות (death, דמות שלא הוצגה בסרטים) ורצה להוכיח את אהבתו. בפעם השניה (או באחת הפעמים) שהוא שב לחיים, הוא אץ רץ לאסוף את האבנים (סאגת הInfinity), כדי להשמיד את היקום.

היצור הכי חזק שהוצג בסרטים עד כה הוא דרממו (Dormammu) שהוא שליט המימד האפל (היכן שהוא חזק יותר מכל יצור, בערך) והוא נחשב בליגה של הגדולים גם בלי גלגלי עזר.

עוד דמויות חזקות מאוד שבערך הופיעו הן:

- Galactus בארבעת המופלאים

- טיזרים ל-Celestials שונים

- אגו (Ego), שהינו בגדול אל, למרות שיש לו "גוף" פיזי שאפשר להשמיד

- פיניקס בסרטי אקסמן

- Adam Warlock שהופיע כטיזר בשומרי הגלקסיה

- ולא נשכח את דדפול שבאחת הסאגות בקומיקס השמיד את כל MCU :twisted:

ובטח חסרים לי עוד כמה.

למרות שנראה שכותבי הסרטים מעדיפים קשר רופף עד לא קיים עם החלק הקוסמי של הקומיקס, אם כי פה ושם יש הבלחות, אני מאמין שהסיבה לכך היא שזה יכול להיות קשה מידי להציג (וגם לעכל) דמות כמו Eternity, שיכול לשלוט בזמן, מרחב והמציאות עצמה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

וואלה,מכל מה שכתבת,לא מכיר אף דמות :shock:

מצד שני,הפעם האחרונה שקראתי קומיקס,היתה כשעוד היה לי מנוי לעיתון כולנו אי שם בצעירותי (20שנה אחורה,ככה),על סופר שלומפר וחוויותיו :p

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
וואלה,מכל מה שכתבת,לא מכיר אף דמות :shock:

מצד שני,הפעם האחרונה שקראתי קומיקס,היתה כשעוד היה לי מנוי לעיתון כולנו אי שם בצעירותי (20שנה אחורה,ככה),על סופר שלומפר וחוויותיו :p

אז פספסת די הרבה סרטים מה MCU

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מכל הסרטים שלהם (21 במספר,בלי הנוקמים הנוכחי) - פספסתי 2 סרטים שלא ראיתי

שומרי הגלקסיה (לא ממש נראה מעניין בזמנו)

קפטן מארוול (אוטוטו ייצא להורדה ונראה)

כל השאר ראיתי,אפילו פעמיים כל אחד - אם בכל זאת חמקו ממני דברים בכל סרט ועדיין יש חורים בעלילה\השכלה (:D) - אולי נעשה מבצע ונראה את כולם באיזה שבוע מחלה או משהו ;)

GTI

סאאמק כולכם.

• תוכן חדש...