Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מתכוון לרכוש רכב שני, בו בעיקר נוסעת האישה.

כרגע יש לנו דייהטסו סיריון, שהיא אחלה, אבל רצינו להתקדם למשהו חדש ובטיחותי יותר.

הרכב צריך להיות בטיחותי, ומרווח ל3 ילדים מאחורה.

מעדיף יפני או קוריאני.

תקציב עד 60K, עדיף משנת 2016.

תודה מראש

אלכס

פורסם

נשמע שהונדה ג'אז בגרסאות המאבזרות יותר (מ-2015 וצפונה) היא מה שאתה מחפש, בהנחה שלא מדובר ב-3 כיסאות בטיחות מאחורה (ואם כן, אין לי שמץ של מושג איך הם נכנסו בסיריון, אז אני מניח שלא).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
נשמע שהונדה ג'אז בגרסאות המאבזרות יותר (מ-2015 וצפונה) היא מה שאתה מחפש, בהנחה שלא מדובר ב-3 כיסאות בטיחות מאחורה (ואם כן, אין לי שמץ של מושג איך הם נכנסו בסיריון, אז אני מניח שלא).

תודה, אכן 3 ילדים, כסא בטיחות אחד.

הונדה ג'אז נראית באמת האופציה המועדפת, קצת יקרה, תהיתי אם יש משהו דומה אולי בפחות.

איך קיה ריו?

פורסם

פחות בטיחותית (אין שום מערכת אקטיבית), פחות חסכונית. מעבר לזה די בסדר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני ממליץ לבדוק קיה סול. בתקציב הנתון אני מאמין שיכנס אחד מ-2015, הביקוש לא גבוה.

הוא פחות חסכוני מהג'אז אבל בכל פרמטר אחר מרגיש יותר איכותי. נוחות הנסיעה טובה, גם בידוד הרעשים.

המרווח הפנימי טוב והביצועים לא רעים.

• תוכן חדש...