Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב משפחתי

אני נוסע כ 20,000 ק"מ בשנה

עם הדרישות הבאות -

1. חובה - WAZE במסך המולטימדיה הראשי של הרכב

2. בקרת שיוט אדפטיבית ורצוי מאד עם מגביל מהירות (האמת שהמגביל מהירות הוא יתרון משמעותי בעיני, הסיבה היחידה שזה לא דרישת חובה שאין הרבה רכבים שמציעים את זה, אני יודע שחלקכם חושבים שזו פונקציה מיותרת, בעיני לא)

3. פתחי מזגן מאחורה - מאד מאד רצוי, שוב לא חובה כי ברוב המכוניות אין את זה

4. חובה - מצלמת רוורס

5. חסכונית בדלק (ולכן רצוי היברידית)

6. ISOFIX למושב לילד

ראיתי כמה דגמים שאולי רלוונטיים -

יונדאי אלנטרה - אין מגביל מהירות, ולא ממש חסכונית, יש את כל השאר

טויוטה קורולה היברידית החדשה - לא יודע פרטים עליה, היא עוד לא יצאה לשוק

טויוטה פריוס היברידית

טויוטה C-HR היברידית

הונדה סיוויק, למרות שאולי יש דגמים אחרים רלוונטיים

דעתכם ?

תודה,

שי

פורסם
היי,

אני מחפש רכב משפחתי

אני נוסע כ 20,000 ק"מ בשנה

עם הדרישות הבאות -

1. חובה - WAZE במסך המולטימדיה הראשי של הרכב

2. בקרת שיוט אדפטיבית ורצוי מאד עם מגביל מהירות (האמת שהמגביל מהירות הוא יתרון משמעותי בעיני, הסיבה היחידה שזה לא דרישת חובה שאין הרבה רכבים שמציעים את זה, אני יודע שחלקכם חושבים שזו פונקציה מיותרת, בעיני לא)

3. פתחי מזגן מאחורה - מאד מאד רצוי, שוב לא חובה כי ברוב המכוניות אין את זה

4. חובה - מצלמת רוורס

5. חסכונית בדלק (ולכן רצוי היברידית)

6. ISOFIX למושב לילד

ראיתי כמה דגמים שאולי רלוונטיים -

יונדאי אלנטרה - אין מגביל מהירות, ולא ממש חסכונית, יש את כל השאר

טויוטה קורולה היברידית החדשה - לא יודע פרטים עליה, היא עוד לא יצאה לשוק

טויוטה פריוס היברידית

טויוטה C-HR היברידית

הונדה סיוויק, למרות שאולי יש דגמים אחרים רלוונטיים

דעתכם ?

תודה,

שי

בס"ד

פרט שולי... תקציב?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אין מערכות בטיחות באלנטרה בכלל שלא לדבק על בקרת שיוט אדפטיבית.

קיה נירו , יונדאי איוניק וטויוטות עם מולטמדיה בהתקנה מקומית עונות על הדרישה.

פורסם

לגבי התקציב,

אני הולך לקחת את זה בליסינג תפעולי

כך ששיקול המחיר הוא פחות משמעותי (נשארתי באיזור של משפחתי עד משפחתי-פלוס)

פורסם

השאלה כמה פלוס.

אם אתה משלם את שווי השימוש אז שווה לשקול את ההיברידיות למיניהן. לגבי וויז מובנה במסך כל רכב עם אנדרואיד אוטו (או אפל קאר פליי כתלות במכשיר שאתה מחזיק) יאפשר לך וויז על המסך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
השאלה כמה פלוס.

אם אתה משלם את שווי השימוש אז שווה לשקול את ההיברידיות למיניהן. לגבי וויז מובנה במסך כל רכב עם אנדרואיד אוטו (או אפל קאר פליי כתלות במכשיר שאתה מחזיק) יאפשר לך וויז על המסך.

זה לעסק העצמאי שלי,

כך שאני משלם על דלק, ולכן רצוי היברידי

אני מסכים לגבי ה-וייז, פשוט אני לא רוצה מסך מולטימדיה של היצרן שנותן לי תוכנת מפות כלשהי.

יש לי כרגע וייז, לא מוכן משהו אחר :-)

פורסם
מעבר לאביזרי בטיחות שרשמת, ציון במבחני הריסוק לא מספיק חשוב?.

חשוב מאד,

אבל רציתי לעבור כמה דרישות מקדימות כדי לדעת מה האפשרויות שלי,

ואז אתעמק באפשרויות.

האמת - היתה לי הנחה שרוב המשפחתיות הן באותו סדר גודל של ציון ריסוק, אולי טעיתי...

פורסם
זה לעסק העצמאי שלי,

כך שאני משלם על דלק, ולכן רצוי היברידי

אני מסכים לגבי ה-וייז, פשוט אני לא רוצה מסך מולטימדיה של היצרן שנותן לי תוכנת מפות כלשהי.

יש לי כרגע וייז, לא מוכן משהו אחר :-)

אז אתה משלם גם את הדלק, גם את הליסינג וגם את שווי השימוש. אם נכנסת בתקציב שהגדרת בדוק את האופטימה. נכון שקצת יותר יקרה אבל חסכונית, נוחה, מכילה את גל מה שאתה רוצה ויש לה וויז מקורי במולטימדיה (לוקחת רק אינטרנט דרך ווי פי מהטלפון).

פורסם

אני מציע לבדוק את סקודה אוקטביה. מוצעת עם שלל מנועים מ-1 ליטר טורבו ועד 2 ליטר טורבו.

עונה על כל הדרישות שציינת.

לגבי וויז, אפשר או דרך אנדרואיד אוטו/אפל קאר פליי. בנוסף צ'מפיון ישמחו להתקין לך את מערכת הקונקט שלהם שכוללת וויז.

פורסם

אני יכול להמליץ על יונדאי איוניק, היברידית, חסכונית, מרווחת מאוד, תא מטען שימושי, פתחי מיזוג מאחורה, מולטימדיה עם וויז וכל מערכות הבטיחות.

חסרונות: יש מדי פעם תקיעה של המולטימדיה- כנראה שצריך לעשות עידכון כלשהו אצל היבואן. הרכב נמוך ביחס לג'יפונים (אולי כדאי לבדוק את קיה נירו). מערכת בלימה חלשה (כמו בכל יונדאי שנהגתי עד היום).

פורסם
רק שהקונקט זבל של מערכת.

אני נוטה להסכים, זה גם דיי מיותר בעידן אנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי שפשוט עובדים כל כך טוב ולכן בחרתי לוותר על ההתקנה של הקונקט ברכב שאני רכשתי לא מזמן.

פורסם

בכלל לגבי האוקטביה צריך לבדוק עלות כוללת כי כאן מדובה במשרה שהכל עליו. ההנחה בשווי השימוש להיברידיות לפעמים מאפשרת לקחת רכב יותר "יקר" במחיר כללי זהה. זו הסיבה גם שהמלצתי לבדוק את האופטימה שגם זולה יחסית בליסינג וגם נהנת מההנחה בשווי השימוש.

• תוכן חדש...