Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מחפש רכב משפחתי חסכוני שיהיה מקום בתא מטען למזוודה גדולה ועגלה.

ובמושבים מאחורה שיהיה מקום לכיסא תינוק ועוד שני ילדים עם בוקסר.

התקציב הוא גג 30000 ש"ח בתקווה לפחות.

שיהיה כמובן אוטומט עדיף 6 הילוכים ולא 4(לחיסכון) בטיחותי אמין ונוח.

בנתיים מה שראיתי מומלץ ואני מתלבט בניהם אלו:

1.קיה פורטה

2.יונדאי I30 או I30CW (לא יודע מה עדיף)

3.פורד פוקוס סטיישן או סדן (לא יודע מה מרווח יותר במושבים מאחורה)

4.סובארו B3

אם יש למישהו רעיון לרכב אחר גם אשמח

תודה רבה לעוזרים:-)

פורסם

תוסיף עוד קצת ויש לך 2012 קיה פורטה. (בשנה הזאת ומעלה יש 6 הילוכים, 2011 נראה לי מעורבבים סתם כאב ראש)

וב2013 קיבלה מתיחת פנים אז המחיר יותר זול ל2012.

מאוד מרווחת ואמינה, ונסיעה נוחה.

פורסם

כמו שענו לך בפוסט הקודם, ב-2011 הפורטה קיבלה גיר בעל 6 הילוכים בתחילת השנה, אני מניח שהכוונה שלו הייתה שיש מצב שרכב שעלה על הכביש בינואר 2011 יכול להיות עם גיר בעל 4 הילוכים, אבל גם באותו הפוסט אתה יודע איך להבדיל ביניהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1.קיה פורטה - מרווחת יחסית, צריכת דלק סבירה, מנוע 1.6 גיר פלנטרי

2.

יונדאי I30

או

I30CW

(לא יודע מה עדיף) - קומבינה דומה לקיה מאוד, לא רחוקה בצריכת דלק

3.

פורד פוקוס

סטיישן או סדן (לא יודע מה מרווח יותר במושבים מאחורה) - מרווחת יחסית מאחור, גיר בעייתי (יש אחריות) לא לכולם זה מתאים להתקע לפעמים עם הרכב

4.סובארו B3 - לא חסכונית בכלל, עגלה (1.5), יחסית מרווחת מאחור, די אמינה.

אם יש למישהו רעיון לרכב אחר גם אשמח

אתה יכול להתפשר בצריכת דלק ולקנות רכב יותר מרווח סתם כי אפשר להנות מיותר מקום ונוחות גם מאחור וגם בבגאז? מונדאו 2.3, מזדה 6 ? צריכות דלק של 1\11, 1\10 אבל אתה מקבל כחבילה יותר משאר הרכבים.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
תודה רבה

מה זה אומר גיר פלנטרי?

עדיף לא לקנות עם גיר כזה?

"

• תיבת הילוכים אוטומטית (המכונה לעיתים תיבה פלנטרית), היא תיבה הכוללת מנגנון המאפשר לרכב להחליף הילוך באופן עצמאי, ללא צורך בהתערבות מצד הנהג."
  • אמיו ופשוט

פורסם

משפחתי וחסכוני לא הולכים ביחד במיוחד לא בנסיעה עירונית- אם כי חסכוני תלוי וזה עניין יחסי.

אם נקח יונדאי I30 לעומת מאזדה 3 ספיריט דור 1 אז היונדאי מעט חסכונית יותר אבל גם חלשה יותר מבחינת המנוע.

רוב הרכבים האוטומטיים בתקציב שלך הם בעלי 4 הילוכים ובשביל לקנות 6 הילוכים (דבר שחוסך מעט יותר בדלק כי המנוע מתאמץ מעט פחות) תצטרך למתוח מעט את התקציב.

אפשרות אחרת- הונדה סיוויק משנתון 2008-9 מה שייכנס בתקציב שלך- מגיעה עם גיר 5 הילוכים ולפחות אצלי,שנתון 2013 הרכב חסכוני יותר מה I30 שהיתה לי בעלת 4 ההילוכים (שבה,כאשר הרכב מגיע ל 100 קמ"ש זה כבר שיא ההילוך ה-4,המנוע צועק ללחוץ על הגז ומורגש שחסר לרכב הילוך או שניים).

החסרון- האחזקה של הסיוויק תהיה מעט יקרה יותר- בעיקר בביטוח המקיף אם תעשה,אגרת רישוי מעט גבוהה יותר וחלקים מעט יותר יקרים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...