Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוף התקלות פשוט לא רוצות להיגמר

ישלי סיוויק 01-05 ויש רעש כמו של גומיה או לא יודע איך להגדיר וזה ממש מציק בנסיעה, זה קורה דווקא במאמץ כמו עליה ושומעים את זה רק כשמסובבים מעט את ההגה, לא את כולו,

מזה יכול להיות אולי אנסה לתקן בעצמי,

ועד כמה זה מסוכן אם בכלל

פורסם

תופעה מוכרת בכל הסיוויקים האלו, מסתדר אחרי גירוז מסרק הגה. לא יודע להסביר בדיוק איך עושים את זה. היה גם בסיוויק שלי אבל לא תיקנתי.

תטפל גם בנורת מנוע שדולקת אצלך.

פורסם
תופעה מוכרת בכל הסיוויקים האלו, מסתדר אחרי גירוז מסרק הגה. לא יודע להסביר בדיוק איך עושים את זה. היה גם בסיוויק שלי אבל לא תיקנתי.

תטפל גם בנורת מנוע שדולקת אצלך.

תודה.

כן הנורה שדולקת זה חיישן חמצן קדמי ו EGR

אני יתקן רק את החיישן כי זה מזהם ולא עובר טסט ככה הבנתי

פורסם

אכן תופעה מוכרת שגירוז המסרק ייפתור. הגירוז שם הוא פשוט מאוד. אתה מזיז את גומיות המסרק ומכניס גריז מייסבים פשוט לבפנים ומחזיר הגומיות והבעיה ניפתרת. ביצעתי כבר בלא מעט סיויקים כאלה שהגיעו אלייי אחרי שבמוסכים לא ידעו או לא רצו להתמודד עם הפיתרון הנכון והעדיפו להחליף את כל מיכלולי ההיגוי. כמובן שהגירוז הציל הכל!

לגבי תקלת egr לפני שאתה מחליף אותו תנקה אותו ותחזיר.

פורסם
אכן תופעה מוכרת שגירוז המסרק ייפתור. הגירוז שם הוא פשוט מאוד. אתה מזיז את גומיות המסרק ומכניס גריז מייסבים פשוט לבפנים ומחזיר הגומיות והבעיה ניפתרת. ביצעתי כבר בלא מעט סיויקים כאלה שהגיעו אלייי אחרי שבמוסכים לא ידעו או לא רצו להתמודד עם הפיתרון הנכון והעדיפו להחליף את כל מיכלולי ההיגוי. כמובן שהגירוז הציל הכל!

תודה רבה מאור

אני לא יודע איפה נמצא המסרק,

תוכל לשלוח לי ווידאו מהיויטוב איך זה נראה?

ניסיתי לרדום באנגלית מסרק הגה הוא הביא אותי למקומות אחרים

ולגבי ה EGR ניקיתי אותו כמה פעמים וזה לא עזר, אין לי כסף לזה האמת

פורסם

ואני ישמח לדעת איזה חומר גירוז הכי טוב לשים אני יקנה וישים

פורסם

אני השתמשתי בזה. תבקש גריז למיסבים ישמור גם על הגומיות ''גרמושקות''.

http://www.justmotor.co.il/product/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%96-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%A1%D7%91%D7%99-%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C-super-s

זה לא לקנות ולשים זה לא K44 זה פרויקט קטן שעתיים עבודה.

בנוסף מומלץ לקנות 2 בנדים מתכת דקים ארוכים אורך 40 ס''מ לפחות.

פורסם

אכן גריז מייסבים פשוט יתאים בהחלט. אין לי מושג איך הגיעו לשעתיים עבודה..לא זכור לי שזה לוקח יותר מחצי שעה גג שעה. מבחינת הידוק הגומיות חזרה ניתן גם על ידי אזיקוני פלסטיק שמחזיקים יופי יופי.

לגבי סירטון מיוטיוב אין לי מושג אבל תחפש בערך של rack steering. מעבר לכך יכול רק להראות לך אותו פיזית על ריכבך אם תרצה ואתה עובר באיזור שלי.

פורסם

לי זה לא לקח שעתיים, פעם ראשונה ולבד. רק ראיתי איך המסרק בנוי ברשת, וגירזתי כל צד איזה 4 פעמים, בין לבין הנעתי סובבתי את ההגה. מי שעם ניסיון כמוך יעשה את זה בזמן קצר יותר. מה שחשוב שאין יותר רעשים כבר שנה.

פורסם

למען האמת אני תמיד דוגל בשיטה של לעבוד לאט ובטוח. העיקר שהרעשים ניפתרו. קצת מוזר לי שלא מעט מוסכים לא מכירים את הפונקציה הזו של הגירוז וממליצים להחליף את מסרק ההגה קומפלט.

פורסם
אכן גריז מייסבים פשוט יתאים בהחלט. אין לי מושג איך הגיעו לשעתיים עבודה..לא זכור לי שזה לוקח יותר מחצי שעה גג שעה. מבחינת הידוק הגומיות חזרה ניתן גם על ידי אזיקוני פלסטיק שמחזיקים יופי יופי.

לגבי סירטון מיוטיוב אין לי מושג אבל תחפש בערך של rack steering. מעבר לכך יכול רק להראות לך אותו פיזית על ריכבך אם תרצה ואתה עובר באיזור שלי.

תודה רבה!

אני מירושלים

מאיפה אתה

אני רק רוצה לראות איפה זה המסרק ואיפה מגרזים

פורסם
אני השתמשתי בזה. תבקש גריז למיסבים ישמור גם על הגומיות ''גרמושקות''.

http://www.justmotor.co.il/product/%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%96-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%A1%D7%91%D7%99-%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C-super-s

זה לא לקנות ולשים זה לא K44 זה פרויקט קטן שעתיים עבודה.

בנוסף מומלץ לקנות 2 בנדים מתכת דקים ארוכים אורך 40 ס''מ לפחות.

לי זה לא לקח שעתיים, פעם ראשונה ולבד. רק ראיתי איך המסרק בנוי ברשת, וגירזתי כל צד איזה 4 פעמים, בין לבין הנעתי סובבתי את ההגה. מי שעם ניסיון כמוך יעשה את זה בזמן קצר יותר. מה שחשוב שאין יותר רעשים כבר שנה.

*לי זה לקח שעתיים לא מיהרתי. משום מה למעלה רשמתי, לי זה לא לקח שעתיים אז תיקון.

למען האמת אני תמיד דוגל בשיטה של לעבוד לאט ובטוח. העיקר שהרעשים ניפתרו. קצת מוזר לי שלא מעט מוסכים לא מכירים את הפונקציה הזו של הגירוז וממליצים להחליף את מסרק ההגה קומפלט.

כי אולי גירוז זה רק' פלסטר ויש בעיה עם המסרק הגה שדורשת טיפול יותר מאשר גירוז.

תודה רבה לכולם!! ❤

• תוכן חדש...