Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה שבתמונה לא זה ולא זה, הלוואי וזה היה ככה פשוט, אבל אתה יכול לנסות, לא מאמין שיפתור את הבעיה.

העבודה זה מחוץ לרכב, אתה פותח מכסה מנוע, צמוד לקיר האש תראה מוט ארוך, שמחבר בין שני הגלגלים, זה המסרק הגה, עליו יש שתי גומיות, גומייה אחת בימין, גומייה אחת בשמאל. אין גישה, אז צריך לפרק למעלה את הבית פילטר אוויר, ואת הקופסת אוויר והצינורות אוויר, ואז לסוובב את ההגה עד הסוף, לחתוך את הבנד, הוא חד פעמי. להוזיז את הגומייה כמה שאפשר, ובבוכנה/מסרק למרוח גריז, ממש לדחוף גריז, למרוח טוב טוב כמות גדולה, לשחק עם ההגה, ואז למרוח עוד פעם, אני מרחתי כל צד 4 פעמים, אותו דבר בצד השני.

מצורפת תמונה להמחשה מה זה מסרק הגה וזה הגומיות המדוברות.

צריך קצת ידיים אם אין לך לא הייתי נוגע לבד.

5b328230d2cda62940a7f85af35f5899.jpg

מסרק רכב.jpg

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם
מה שבתמונה לא זה ולא זה, הלוואי וזה היה ככה פשוט, אבל אתה יכול לנסות, לא מאמין שיפתור את הבעיה.

העבודה זה מחוץ לרכב, אתה פותח מכסה מנוע, צמוד לקיר האש תראה מוט ארוך, שמחבר בין שני הגלגלים, זה המסרק הגה, עליו יש שתי גומיות, גומייה אחת בימין, גומייה אחת בשמאל. אין גישה, אז צריך לפרק למעלה את הבית פילטר אוויר, ואת הקופסת אוויר והצינורות אוויר, ואז לסוובב את ההגה עד הסוף, לחתוך את הבנד, הוא חד פעמי. להוזיז את הגומייה כמה שאפשר, ובבוכנה/מסרק למרוח גריז, ממש לדחוף גריז, למרוח טוב טוב כמות גדולה, לשחק עם ההגה, ואז למרוח עוד פעם, אני מרחתי כל צד 4 פעמים, אותו דבר בצד השני.

מצורפת תמונה להמחשה מה זה מסרק הגה וזה הגומיות המדוברות.

צריך קצת ידיים אם אין לך לא הייתי נוגע לבד.

[ATTACH=CONFIG]511834[/ATTACH]

תודה

בגדול התמונה ששלחתי לך זה בדיוק המקום רק שלא סיבבו את ההגה, זה וןידאו של "כריס פיקס"

פורסם
כי אולי גירוז זה רק' פלסטר ויש בעיה עם המסרק הגה שדורשת טיפול יותר מאשר גירוז.
בזמנו כשהייתה לי סיוויק כזאת, ביררתי את הנושא. ממה שהבנתי זה שגם המוסכים המורשים נותנים את הפתרון הזה (גירוז), בעיה נפוצה ומוכרת בסיוויק מהדור הזה בכל העולם.

פורסם
תודה

בגדול התמונה ששלחתי לך זה בדיוק המקום רק שלא סיבבו את ההגה, זה וןידאו של "כריס פיקס"

לא אחי אתה תפרק ככה אתה לא תצא מזה, ולא תצליח לחזור לכיוון המקורי. אם אני לא טועה גם כיוון פרונט תצטרך אם אתה עושה כמו בסרטון.

מלמעלה לפרק את הבית פילטר אוויר והקופסת אוויר והצינורות נלווים ואז את הגומיה אתה מוזיז הצידה ואז תראה את הבוכנה שם אתה מגרז.

אצלי עשיתי ככה לפני שנה עד עכשיו שקט.

פורסם
לא אחי אתה תפרק ככה אתה לא תצא מזה, ולא תצליח לחזור לכיוון המקורי. אם אני לא טועה גם כיוון פרונט תצטרך אם אתה עושה כמו בסרטון.

מלמעלה לפרק את הבית פילטר אוויר והקופסת אוויר והצינורות נלווים ואז את הגומיה אתה מוזיז הצידה ואז תראה את הבוכנה שם אתה מגרז.

אצלי עשיתי ככה לפני שנה עד עכשיו שקט.

תודה רבה!

אגב במה אני יכול להשתמש עוד בגריז אדום חוץ מהמסרק? לתפוחים שנמצאים צמוד לגלגלים אפשר?

• תוכן חדש...