Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אח שלי החליט לשנות גישה ולעבור מלחפש ג'יפונים(לאחרונה פתחתי שרשור לגבי הטיגואן) ולהתחיל לחפש מכונית מנהלים,שתי המכוניות שרשמתי בכותרת לא הכי סחירות ולפי דעתו הן מציעות הרבה בנושא של VFM.

השאלה היא מי מהן עדיפה מבחינת אמינות,ביצועים,אחזקה,צריכת דלק ובכללי.

אשמח לכל חוות דעת שיש.

תודה,

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

קיים הבדל ענק בין האמינות של הרכבים האלה.

הניסאן תיתן שקט ,כנראה שה 508 ממש לא.

אני חושב שבמקרה של הרכבים שציינת האמינות היא השחקן החשוב כאן כי 2 הרכבים נוסעים יפה ונוחים

פורסם

גם אני באותה דילמה

אלטימה

מנוע אטמוספרי 2500 סמ"ק גיר רציף 182 כ"ס מנוע מיושן קצת אך אמין לעומת זאת הגיר הרציף פחות אמין וראיתי שיש לא תקלות

במיקרה הגרוע זה להחליף גיר כ 13 אלף מקרים אחרים זה המחשב או עידכון תוכנה

נסעתי על הרכב הזה רכב מאיץ טוב כיסאות נוחים מאוד יש שתי גווני צבע הכול שחור או שחור ובז

כיסה מאחור ללא פתחי מיזוג

יש מקום לשתי מבוגרים שלישי לא משהו

צריכת דלק 1:10 ממוצע

פיזו 508

מנוע 165 כ"ס עם טורבו יורו 6 גיר אסיין 6 הילוכים ,לדעתי אמינות המנוע הזה פחותה מהניסאן ,נסיעה יותר מהנה מהניסאן,בשנת 2015 עד יוני זה המנוע עם 156 כ"ס אותו מנוע רק יורו 5 ומ יוני 165 כ"ס ופרונט .צורה חדשה סחירה יותר

יש שלושה רמות גימור-אקסס,אקטיב ו פרימיום לדעתי באקטיב הכי כדאית

מחיר

הפזו 508 אקטיב קצת יותר זולה ביד 2 איך לרכב טוב עם קילומטרז נמוך ידרשו מחיר בהתאם

בלובינסקי יש הרבה רכבי ליסינג שנותנים שנתיים אחריות אך הקילומטרז גבוהה יחסית ,צריך סבלנות

הניסאן אלטימה קשה יותר להשגה איך אפשר לדעתי לרכוש אקזמפל טוב ב כ 70 אלף

פיזו 508 2015 אקטיב אקזמפל טוב פרטי בערך באותו מחיר

אני היתי הולך על ה פיזו 508 כי

אני אוהב פיזו

יותר יפה מבחוץ

מנוע פחות אמין לעומת גיר פחות אמין בניסאן

מושב אחורי -יותר מקום גם ליושב באמצע

פתחי מזגן למושב אחורי

כיסא נהג בדגם אקטיב עם כרית מתנפחת לגב

אפשרות להוריד ולהעלות הילוך בהגה

פורסם

אני קראתי על שני הרכב,שוב אומר שהוא שוקל לקנות אך ורק את הפג'ו עם מנוע ה165 כ"ס(שלפי הבנתי יש אותו גם ב3008 החדשה),בשלוש שנים שיש אתה המנוע הזה "בחוץ" האם היו איתו בעיות?

לגבי הניסאן ראיתי בהמון פורומים בחול שיש לא מעט בעיות עם הגיר ספציפית בדגם הזה.

פורסם (נערך)

אם אתה רוצה רכב מנהלים יפני, תנסה סובארו b4, עדיף על הניסאן בתור רכב, אין לו את הבעיות עם הגיר הרציף.

לגבי הפיג'ו, המנוע המחודש עד עכשיו מגלה אמינות טובה, יש לזכור שלפני חודשיים הוא נמכר חדש 0 ק"מ במאה אלף שקל במקום מאה שבעים, רק להראות לך את מצב הסחירות של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי guy.a
פורסם (נערך)

מה שהיה לפני חודשיים זה היה חיסול מלאי של כמאה רכבים טרום מתיחת פנים.

מאז נכנס מלאי מעודכן והמחיר קפץ .

אבל כן , גם עם זה הסחירות בעייתית . בכלל סחירות של מכוניות מנהלים בעייתית גם ה B4 . סגמנט שהולך ופוחת...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

איזה מתיחת פנים עברה ה508 הקודמת? זה היה מודל 2017 המודל האחרון שהיה בארץ, כרגע מחכים ל508 החדשה, שעדיין לא בארץ, המחיר לא קפץ כי אין מלאי ולא יהיה יותר של הדגם הקודם.

פורסם

"יש לזכור שלפני חודשיים הוא נמכר חדש 0 ק"מ במאה אלף שקל במקום מאה שבעים,"

אלו היו מספר רכבים מוגבל במבצע שפורסם בחודש מאי 2018

למהירי החלטה שיודעים לחשוב מחוץ לקופסא:

אחרוני פיג'ו 508 מדגמי 2017, בתנאי יד ראשונה 0 ק"מ מליסינג,

במבצע מדהים שיחסוך לכם מעל ל-60,000 שקל מול מחירי הדגם כחדש,

עם תג מחיר של 105,900 שקל לדגם הבסיסי ( במקום 168,900 שקל מחירון חדש)

או 110,900 שקל לדגם המאובזר (במקום 178,900 שקל מחירון חדש).

פורסם
אני קראתי על שני הרכב,שוב אומר שהוא שוקל לקנות אך ורק את הפג'ו עם מנוע ה165 כ"ס(שלפי הבנתי יש אותו גם ב3008 החדשה),בשלוש שנים שיש אתה המנוע הזה "בחוץ" האם היו איתו בעיות?

לגבי הניסאן ראיתי בהמון פורומים בחול שיש לא מעט בעיות עם הגיר ספציפית בדגם הזה.

אבל קלאודיה שלנו יודע יותר טוב.

פורסם

אח שלי קיבל הצעה על פג'ו 508 אקסס שנת 2015 עם 85 אלף ק"מ מאחת מחברות הליסינג הגדולות,אמרו לו שהוא יקבל שנתיים אחריות או 20 אלף ק"מ(הקודם מביניהם),יעבירו את האוטו טסט(הטסט נגמר בספטמבר 18),וכמובן שיתקנו כל מה יימצא לא תקין בבדיקה(הוא עוד לא לקח לבדיקה משלו),כל התענוג הזה תמורת 63 אלף שקל(זה לאחר מיקוח),שווה?

פורסם
אח שלי קיבל הצעה על פג'ו 508 אקסס שנת 2015 עם 85 אלף ק"מ מאחת מחברות הליסינג הגדולות,אמרו לו שהוא יקבל שנתיים אחריות או 20 אלף ק"מ(הקודם מביניהם),יעבירו את האוטו טסט(הטסט נגמר בספטמבר 18),וכמובן שיתקנו כל מה יימצא לא תקין בבדיקה(הוא עוד לא לקח לבדיקה משלו),כל התענוג הזה תמורת 63 אלף שקל(זה לאחר מיקוח),שווה?

לדעתי לא.

קח לדוגמא את זו: http://yad2.co.il/s/c/58rzi6, שגם עם פחות ק"מ וגם אקטיב (ולא אקֶסס). וזה מחיר לפני מיקוח...

לדעתי השנתיים אחריות האלו לא שוות הרבה. אם משהו יתקלקל אז הוא בטח יתגלה כלא באחריות, וגם אם יתקנו אלו יהיו התיקונים הכי זולים שאפשר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

קודם יש לוודא ברישיון הרכב שמדובר בגירסת ה-165 ולא בגרסת ה-156 להאמין למה שכתוב ברשיון הרכב, ולא למה שאומר המוכר.

כמו כן המוכרים ב-yad2 "טועים" לעיתים מזומנות ויש פערים בין המפרט המוצג למפרם בפועל - הכל כדי להביא את הלקוח למקום ו"לתפור" אותו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

להבנתי המנוע החדש הגיע עם מתיחת הפנים שכללה גריל שונה, והרכב במודעה באופן ברור לגמרי מכיל את הגריל החדש.

לגבי רמת האבזור, קל לראות לפי הג'אנטים, באקסס יש טאסות מפלסטיק שנראות אחרת לגמרי. כמו כן, ניתן לראות את כיסא הנהג שמרופד בבד אבל מתופעל חשמלית - סימן די מובהק שזה אכן אקטיב.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...