Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אקזמפל כזה היתי לוקח ב 56 אלף עם שנתיים אחריות אך רק עם זה מלובינסקי,האחריות מקיפא 10 מכלולים אך לא כוללת טורבו משאבות מים טימינג

עם כבר פיזו לך על ה אקטיב לדעתי עוד אלף אלפיים שקל בשנתון הזה אך מצד שיני יש הרבה פחות בשוק ,צריך סבלנות

אני הייתי בלובינסקי ועל 2015 צורה חדשה עם 88 אלף אקטיב לאחר מיקוח קל רצו 59 אלף פשוט לא לקחתי כי

היתה לבנה

האחריות פגה שעושים מערכת גז לא נותנים הנחה על כך שלא אוכל לנצל את האחריות

בטרחחד מובייל יש רכבים יד ראשונה שמורים מאוד אך המחיר בהתאם אני לא מוכן לשלם מחיר כזה לפיזו אפילו שיש לי בבית פיזו וסיטרואן

פורסם

במודעה שרשמת הרכב כבר יד שנייה ואם אחי יקנה אותו הוא יהיה יד שלישית וזה קצת בעייתי נראה לי,זכור לי גם שקראתי איפשהו שהייתה תקופה שלובינסקי נתנו 5 שנים אחריות על הרכבים שלהם..אשמח אם מישהו יוכל לאמת לי את זה,עד כמה בעייתי הטורבו והטיימינג שהוזכרו ברכב הנ״ל?כמובן שמדובר בדגם עם 165 כוח סוס ווידאנו את זה ברשיון הרכב,מה המחיר הנכון שצריך לשלם על הרכב הזה?

תודה רבה לכולם,

זיו.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

עוד טרם פגשנו פה בפורום מישהו עם בעיות טורבו או טיימינג בדגם החדש (2015+)

יש סיכוי טוב שהצליחו לפתור את תחלואי המנוע הקודם.

5 שנות אחריות נתנו על דגמים שונים או מבצעי מכירות . לא זכור לי מבצע כזה על 508 .

עריכה אחרונה על ידי save
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

לגבי ההבדל בין מנוע ה 156 כ"ס ל 165 כ"ס

מצאתי את הלינק הבאה

ובוא מסבירים בין היתר על המנוע 165 THP SַַS

https://int-media.peugeot.com/en/peugeot-international/brand/technology-environment/peugeot-technologies-introducing-efficient-euro-6

1.6L THP engine: efficient, effective next-generation Euro 6 technology

The new PEUGEOT 508 showcases a new Euro 6 engine in the shape of the 1.6-litre THP 165 S&S, married to a manual six-speed gearbox or the new six-speed EAT6. Developed to meet the new Euro 6 emissions standards, its specifications also include improved fuel efficiency and performance.

The new petrol power plant with direct injection is based on the Prince engine developed in partnership with BMW and replaces the 1.6-litre THP 155 Euro 5 power plant, gaining 10 hp in the process and cutting CO2 emissions to 129 g/km, improving on a best of 144 g/km for the previous generation.

The new turbo design helps to ramp up the power and improve pick-up at low revs. Pressure has been boosted from 120 bar to 200 bar to improve fuel injection, which enhances the combustion process and significantly reduces unwanted emissions. The increase in pressure, with a new angle for the injection nozzle, dual injection and a high-pressure start also significantly reduces particulate emissions.

The improvement of approximately 18% in fuel consumption compared with the previous model is the result of:

- The introduction of Stop & Start technology;

- The increased efficiency of the EAT6 automatic transmission system;

- Optimal management of electrical and hydraulic energy (on-demand water pump and variable capacity oil pump);

- Reduced friction inside the engine due to carbon covering for the piston skirts, derating, piston pins coated in Diamond Like Carbon (DLC) and fine machining of camshaft bearings.

פורסם (נערך)

ההבדלים הרבה יותר עמוקים אבל הם מאד טכניים. שינויי שסתומים, תוכנה, ראשי בוכנה, מרימים וכו . מה שמצחיק שמי שהתחיל בשינויים זה דווקא מהנדסי BMW שזיהו ראשונים את הכשלים. התחילו להחליף ללקוחות שלהם חלקים נסיוניים ובחנו אותם. כשהצליח להם : עברו למנוע 3 צילינדרים.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...