Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך המגאן 2 יחסית לפלואנס? אני הרגשתי שהדור הקודם היה הרבה יותר מוצלח מבחינת כיול מתלים ושלדה, ושילב נוחות ודינמיות בצורה מצוינת, הפלואנס הפכה להיות די מגושמת.

פורסם

הפלואנס הרבה יותר נוחה ומרווחת אבל יש כמה דברים שבהם הלכו אחורה:

1. אבזור. במגאן 2 היו וילונות מקוריים שנעלמו והרבה תאי אחסון מאוד נוחים (ברצפה מאחור, במגש האחורי ובידיות הדלתות).

2. בתא המטען במגאן 2 הזרועות לא נכנסו לתוך תא המטען אלא היו חיצוניים. בפלואנס אפילו לא טרחו לעשות מסילות יעודיות להן והן מפריעות.

3. התנהגות ותקשורת. הנהיגה בפלואנס מנותקת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה על הסיכום. פירסמת בפורום? אני מתבאס שלא קניתי אותה... הייתי בשמחה קונה ושם אותה אצל הוריי.

גומיה של החלון הקדמי - אתה מתכוון ל-windshield cowl? אכן מתפורר גם אצלי, ומן הסתם אצל כל פלואנס בת כמה שנים ומעלה. זה בבירור חלק שהוא under-engineered. כבר איתרתי את המק"טים הרלוונטייים של החלק ושל כל תתי-ההרכבות שלו, בתכנון להזמין ולהחליף בעוד כמה חודשים.

חזיר דיזל

פורסם

פורסמה בלוח הפורום כבל לא נורא. אם לא את שלי בטוח תמצא אחרת שמורה. השני ליטר לא שימשו כרכבי עבודה שנקרעים אלא או למקבלי החלטות (כמעט אף בוס לא יסכים לשלם יותר על רכב שנרכה אותו הדבר רק בגלל שהמנוע יותר גדול ופחות חסכוני) או ללקוחות פרטיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...