Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מחפשים רכב משפחתי אוטומט, בתקציב של K20 בערך, אנחנו גרים באיזור הררי רציני, אז הרכב צריך לסחוב בעליות. הייעוד העיקרי הוא לנסיעות בין עירוניות. מחפשים רכב בטיחותי ונורמלי גם לשלושה ילדים במושב האחורי, עם תא מטען נוח לעגלה וכו. השאיפה היא לרכב לחמש שנים בערך.

בעיקרון המחשבה שלי עכשיו היא על סוזוקי ליאנה, אבל בשרשור אחר כאן (https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?636118-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%94-%D7%A2%D7%93-15-20K) ראיתי שבעיקר ממליצים על פורד פוקוס או B3. יש למישהו מה לייעץ בנידון?

אשמח לעזרתכם המלומדת,

בתודה!

פורסם

פורד פוקוס עם מנוע 2000 סמ"ק ( יותר נדירה ) עונה על כל הדרישות. 1600 חלשה מדי.

יכול להיות שכבר אפשר למצוא מיצובישי לנסר החדשה 2008 עם מנוע 1.8 - רכב אמין, בטיחותי ומרווח.

ליאנה צפוצה מדי ל 3 כיסאות בטיחות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אהלן. חוזר שוב לשאול. לאחר חיפוש אני מחזיר את ההתלבטות :

מה עם ניסאן טידה סטיישן? לפי מה שהבנתי יכול להיות גם מתאים. מה היחס בינה לבין הפוקוס?

בתודה!

פורסם

טיידה חסכונית יותר, זריזה יותר, אמינה כנראה יותר.

אבל גם צפופה יותר ( מבוססת על פלטפורמה של סופר מיני ( קליאו ).

ל 3 נוסעים בשורה השניה פוקוס הרבה יותר מתאימה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבנתי.

ראשית, תודה לך על התשובות המהירות.

שנית, אני חייב לומר שהפוקוס לא משכנעת אותי. לא יודע. אני מרגיש שאני מסתכל עליה ורואה טנק. קיצר. היא לא מוצאת חן בעיני. לא נראה לי אקח אותה. אני חושב שאנסה להסתדר עם הטידה סטיישן או עם הליאנה סטיישן. יש לי חברים וראיתי שהם מסתדרים ה=עם הליאנה גם לשלושה מקומות. אמנם צפוף, אבל אפשרי.

מה אתה אומר על היחס בין שתיהן?

אני היום יותר נוטה לכיוון הטידה. הבנתי שהיא יותר אמינה.

תודה וחודש טוב!

פורסם

בתקציב הזה רכב יותר שמור, מטופל בזמן כל השנים ועם נתונים טובים (יד פרטית, קילומטראז' לא גבוה מדי וללא פגיעות שלדה ) יהיה יותר אמין.

• תוכן חדש...