Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעתי מאוד לכיוון XV אבל עברתי פה בפורום על פוסטים ואני רואה שהדעות חלוקות מעט.

אני נוסע כ 18 אלף קמ בשנה. מחפש מצד אחד חווית נהיגה גבוהה ונוחה ככל שניתן. מצד שני, הXV מציע משהו שהקשקאי, הטוסון, הספורטאז' והקדג'אר לא וזה..... יכולות שטח.

אפשר לרכוש את ה XV דגם 2000 שנת 2017 ב125K. אפשר את דגם הבסיס, 1600, ב 111K. אל מחירים טובים מאוד בעיני.

נסעתי היום על ה 2017, 1.6 והוא לא זריז אבל בשבילי רכב שירסן אותי זה לא רעיון רע :). אני לא נבהל מזה כל כך ואם מנוע 2000 אז רק כי הבדלי הנפח יבואו לידי ביטוי בשטח. ואמנם נהוג לראות בו פנאי ולא שטח אבל אין ספק שהוא מסוגל לעשות הרבה יותר מהרכבים המוזכרים (לפי סקירות). אני לא שוכח שאני לא חולה שטח..... אז אולי בכל זאת אחר האחרים, כי אני לא חייב את יכולות השטח?

אז בתקציב 125-130 (ולא יותר מ 130), על מה הייתם ממליצים? מבחינה אסתטית אגב, הטוסון (שצריכת הדלק שלו גרועה לדעתי) והספורטאז' נראים מעולה בעיני. ה XV פחות)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראשית, ה-2.0 ליטר ב-XV לא עדיף רק בשטח, אלא בעיקר בכביש.

אם אני מסכם את הדרישות שלך, אזי:

1) תנוחת נהיגה גבוהה

2) נוחות נסיעה

3) יכולת שטח

האם גיר ידני בא בחשבון? אם כן, אז הדאצ׳יה דאסטר דיזל 4x4 היא אופציה עדיפה על ה-XV עם בונוס של צריכת דלק עדיפה משמעותית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בהחלט, הדאסטר עדיפה על ה-XV בשטח. גם נוחות הנסיעה שלה טובה יותר מה-XV הקודמת (נוחות הנסיעה של החדשה שופרה). בכביש, התנהגות ה-XV עדיפה.

פורסם

קראתי עליו הבוקר. אין ספק שהוא טוב בשטח אבל ב127 אלף שח לגרסה הבסיסית מקבלים שטח פנים מיושן ופלסטיקה זולה. אלא אם משהו השתנה שם... בנוסף, שני אנשים סיפרו לי שלקראת 100k הלך לשניהם גיר, לאחד מהם השביתו הרכב. לא נשמע מבטיח :-/

פורסם

גיר רגיל זה אחד הרכיבים הכי פשוטים ואמינים ברכב. זה לא אומר שמישהו נחוש לא יכול לגרוס גלגלי שיניים בגיר, אבל צריך להיות די אידיוט כדי להצליח במשימה.

לפי האתר של דאצ'יה, 129,000 ש"ח יקנו לך דאצ'יה דאסטר פרסטיג' (הדגם המאובזר) בצבע לבן קרח (הנעה כפולה, גיר ידני מנוע 1.5 דיזל).

פורסם

אז מסתבר שזה לא ככ משנה כי אין במלאי ואין צפי הגעה. לא של בנזין ולא של סולר. הזוי משהו

פורסם

במקרה של קרסו אי אפשר לדעת, יש מכוניות שמגיעות בזמן, יש מכוניות שמגיעות באיחור , ויש מכוניות שמגיעות לניסוי ובסוף לא נמכרות.

פורסם

אם יכולת שטח מעניינת אותך, אין יותר מידי אופציות.

אופציה שלא הוזכרה היא הסוזוקי ויטארה 4x4.

הכל אופן, רכישת xv דור קודם אולי היתה אופציה טובה לפני חצי שנה. רוצה xv ולא חושש ממנוע ה 1600 האנמי? גש לסוכנות סובארו ותראה כמה הם גמישים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לויטארה יכולת שטח מוגבלת.

לסובארו אולי יכולת שטח טובה יותר, אבל עדיין לא משהו שיאפשר טיולי שטח רציניים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...