Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סובארו חשפו את הפורסטר החדשה בתערוכת ניו יורק היום. איך לומר, לא נפלתי...

פרטים נוספים בהמשך..

IMG_3062.JPGIMG_3063.JPGIMG_3065.JPGIMG_3066.JPG

IMG_3068.JPG

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

איזה הבדל בינה לבין rav4, למה הם בוחרים לא לעצב, ממש חבל. רכבים טובים עם עיצובים לפריקים בלבד.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

הם מעצבים את הרכבים לשימושיות מירבית ולא פוגעים בשימושיות בשביל העיצוב. שים לב לשינויים העיצוב שכן עשו:

הדלתות נפתחות רחב יותר - כך שיותר נוח להכניס ולהוציא ילדים. צורת הדלתות האחוריות יותר אנכית - כדי שיהיה יותר נוח להיכנס ולצאת. פתח תא המטען רחב יותר ב-13 ס"מ. קו החלונות עדיין נמוך וקורות A עדיין צרות - כך שעדיין יש ראות מצויינת החוצה. לדעתי זה עדיף על עיצוב מוחצן כמו ב-C-HR שמקריב את הפרקטיות. הייתי לקוח טויוטה ב-10 השנים האחרונות ועברתי לסובארו בין היתר כי טויוטה החליטו להעדיף עיצוב על צרכיי והפכו את ה-C-HR ללא רלוונטי עבורי.

מלבד זאת - נחמד שהם סוף סוף הוסיפו לפורסטר פתחי מיזוג מאחור (ניתן לראותם בסרטון ההשקה). חבל שלא עשו זאת ב-XV למרות שהפלטפורמה מאפשרת את זה.

עריכה אחרונה על ידי erezarmo
פורסם

חשבתי שהם פשוט שכחו לציין את זה, אבל לא. מסתבר שהם אמנם מעלים טיפה את ההספק, אבל נוטשים את הטורבו ב2.5 (שהיא למעשה הגרסת טורבו היחידה שהיתה להם).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני חושב שהעיצוב בסדר. הוא לא מנצנץ ומתחכם אבל יש אנשים שמעדיפים את זה ככה, אלה כנראה הלקוחות של סובארו שמעדיפים גם את המפרט המסורתי נטול התחכומים.

בשורה התחתונה מתחת לעור המכוניות שלהם נוחות ונעימות ובחיי היום יום לא נופלות מהמתחרות המתוחכמות בנושאים מהותיים. אני כן מצליח להתחבר לזה.

פורסם

ברור שהן לא נופלות ובמדינות מושלגות, היתרון שלהן עצום, אני בטוח שהם יודעים מי הקהל שלהם, רק חבל שאני לא מתחבר.

• אחראי פורום
פורסם

אין קשר בין הדברים.

פורשה מתחזקים אייקון, פשוט אסור להם לצאת מהשבלונה אלא רק לחדש ולעדכן אותה.

סובארו שמרנים ובעיקר נראה שסובלים ממחסור של כסף,

אחרת היינו רואים הבדלים גדולים יותר על פני 20 שנה בערך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מי שסובל ממחסור של כסף הם מיצובישי וסוזוקי, אצלם אתה יכול לראות את זה במוצר הסופי, שלא תחרותי דווקא סובארו מייצרים מכוניות טובות ותחרויות, הם פשוט מכוניות של גיקים וככה הם מעוצבות, בתור אחד שגר בעבר במדינה מושלגת, אין כמו במערכת awd שלהם לעומת יצרנים אחרים, ששם הם לא באמת עושים הרבה לנסיעה על כביש מושלג.

פורסם

כשהתקציב מוגבל אתה יכול להתנהג כמו סוזוקי ולחדש עיצוב כי אתה מאמין שזה יותר חשוב מהמהות ואתה יכול להתנהג כמו סובארו ולשים את הכסף על שיפורים במהות.

שתי הגישות לגיטימיות אבל פונות לקהלים שונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...