Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו המנוע ה- 1,600 טורבו של PSA ובמוו, תיבות הילוכים רובוטיות ברכבים השונים...

אני מניח שהיצרנים עושים שמיניות באוויר לפתור את כל הדברים האלה, אבל איך יודעים כשהבעיות נפתרו?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

כל מקרה לגופו. ישנם מקרים בהם יצא חלק משודרג שפתר את הבעיה. במקרים אחרים, תדירות הבעיה ירדה אבל היא לא נעלמה לחלוטין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

במקרה של מנועי הTHP, יצאה גרסה משופרת ב2014 שבדרך כלל מגיעה עם 165 כ"ס במקום 156 ונראה שפתרו את הבעיה.

כמות התקלות בגיר היבש של פולקסווגן ירדה משמעותית מאזור 2010-2012 אבל עדיין אין וודאות.

פורד הפסיקו לייבא גיר רובוטי כפול מצמדים כרגע.

מעבר לכך ליצרנים אחרים קשה להצביע על מה המצב, גם בקיה ויונדאי היו גירים שהתחממו וחייבו עצירה בצד, וברנו נראה שבעיקר בדגמי הבנזין הקטנים מחשב הגיר מתפגר מוקדם (באזור 40 50) ובגרסאות הדיזל פחות , וגם אם קורה אז בק"מ גבוה יותר.

פורסם

השאלה מה קורה עם thp דור ראשון של 156 כ"ס, האם יש שיפור? לגיר של vag היה שיפור תוך כדי תנועה, לפורד לא היה פתרון והיצרן נתן אחריות מוארכת , תוך ידיעה שאין פתרון ומדי פעם תצטרך לטפל.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

קשה מאד לדעת מהפורום אם היה שיפור . הנתונים שבויים בידי היצרן והמוסכים.

אני לא בטוח שאפילו ב vag משהו השתפר באיכות הגיר היבש. השתפרה התמיכה של היבואן שכבר לא מתווכח איתך על זה ועל פי רוב מחליף ללא עלות. ככה גם פוקוס.

הלקוח התמים אפילו מופתע לטובה על כך שלא צריך לשלם. עוד יצאו פה טוב.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

היצרן לא נותן מכטרוניק וקלצ'ים בחינם לרכב אחרי תקופת האחריות, והעובדה שלא שומעים על אנשים מתלוננים על תקלות, כנראה שהם לא קורות. אתה זוכר מה קרה שהיו תקלות, מה שכן, איכות הצביעה על vag בעיקר בסקודה בצבעים כהים, היא מתחת לכל ביקורת, רכבים בני 4-5 שנים עם צבע שרוף, והם רכבים של רבע מיליון שקל.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

כיוון שמכרנו את הגולף שלנו (2014) בתום 3 שנים אני יודע מהקונה שהמצמדים הוחלפו מחוץ לאחריות. (לא היתה לנו אחריות ל 5 שנים).

החליפו לו בלי שאלות. מצד שני הרכב בקושי עבר 30000 קמ מהמפעל. להניח שזה לא קורה מחוץ לאחריות ? צריך להיות יען . אולי פשוט נפל על גולף לימונית?

בקיצור החליפו מחוץ לאחריות בלי למצמץ וככה צריך להיות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

כמובן , חוץ מזמן זה לא עלה שקל.

אני מכיר פה מקרים בפורום שבהחלט חייבו את הלקוח. לא מבין איך המדיניות שלהם בדיוק . אולי החלפה ראשונה חינם ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני השאל אותך שאלה, אתה חושב שהיצרן עושה חלקים שחזיקו לנצח?

המטרה של היצרנים הוא שתחליף רכב כל 3-5 שנים.

פורסם
תודות לעונים, אשמח לשמוע עוד, כל מה שידוע.

יש כל הזמן תהליך של QUALITY UP למכלולים ותקלות ידועות.

אבל... וזה אבל גדול! זה תלוי מאוד בכמה וכמה גורמים:

קודם כל ולפני הכול בודקים את שכיחות התופעה ל X ק"מ בחישוב התפלגות Weibull, כמה אי נעימות ללקוח או מה האימפקט ללקוח (משהו שדיי קשה לכמת), כמה עולה השיפור ובאיזה תקציב? כמה עולה ליצרן עלות החלפת החלק בחדש?

יש עוד כמה פרמטרים שנכנסים למשוואת החישוב הסופית ואז מחליטים האם משפרים, איך משפרים ובאיזה תקציב.

זה סיפור דיי מורכב שאמונים עליו מהנדסים ממספר תחומים רחב.

• תוכן חדש...