Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב ומצאתי היצע די טוב לשני הרכבים הנ"ל בתקציב שאני מחפש (עד 50k).

בפרט, שברולט קרוז 1.6 שנת 2013 ופורד פוקוס 1.6 שנת 2014, שתיהן עם קילומטרז' נמוך אך הקרוז זולה יותר בכ 10k .

העדיפויות שלי ברכב:

1. בטיחות.
  2. נוחות לנוסעים ותא מטען.
  3. אמינות ועלות טיפולים: אני צריך רכב שלא יתקלקל באמצע הדרך, ושלא יהיה כל הזמן במוסך. לגבי הקרוז שמעתי דברים לא טובים על שנתונים ישנים יותר.

הייתי רוצה גם שהרכב יחזיק לפחות 5 שנים.

אם יש למישהו רעיון אחר אשמח לשמוע.

קצת פרטים:

• נסועה נמוכה, פחות מ 10,000km.
  • רוב הנסיעה בתוך העיר (בפריפריה, אין פקקים :-P).
  • יצא לי לנסוע על פוקוס אחרת במסגרת השכרה והיה אחלה.

פורסם (נערך)

הקרוז מכונית נחמדה ותו לא. לא מצטיינת בכלום אבל גם לא גרועה. וקצת מושכת לעין.

לגבי הפוקוס, ממליץ לא לקנות. יש לרכבים אלה גיר בעייתי כרוני וחבל להכניס ראש בריא למיטה חולה. ועוד אמרת שרוב הנסועה היא בעיר... אז בכלל... אתה תחסל מצמדים (של הגיר הרובוטי) בקצב מטורף :)

גם אם לא תיתקל בבעיות עקב הנסועה הנמוכה, בתום האחריות (המורחבת) על הגיר, יהיה קשה עד בלתי אפשרי למכור את הרכב (לפחות במחיר נורמלי).

התקציב הוא נאה, לא הייתי מגביל את עצמי רק לשתי האופציות הנ"ל, גם אם זה דורש לרדת שנתון או 2.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

קודם כל, תודה לשניכם.

אם יש לך רכב אחר בראש, אשמח לשמוע.

אני לא בטוח כמה אני צריך מכונית מצטיינת (תלוי באיזה פרמטר), אבל פתוח להצעות.

כעיקרון, גם התקציב קצת גמיש אם יש אופציה שמצדיקה את התוספת.

פורסם

לגבי קרוז - עושה רושם שאכן הרכב "עלה 2 כיתות" בכל מה שקשור לאמינות אחרי 2012, ומדובר ברכב נוח,אם כי קצת חלש וצריכת-דלק גבוהה יחסית (1:10 לפי מה שרשמו).

לגבי הפוקוס - תשקול פוקוס טיטניום בעל מנוע 2.0.

אמנם זה רכב יקר יותר מה- 1.6 (וניתן לרדת בשנתונים) , אך לפי ההתרשמות שלי (הסובייקטיבית בהחלט), במנוע ה-2 ליטר, היו מעט מאד תלונות על בעיות בגיר האוטומאטי, כך שאני מעריך שהסיכוי שלא יהיו בעיות בגיר - גבוה.

יש גם אחריות מורחבת של 5 שנים על הגיר.

הנה לינק למישהו שקנה, ומרוצה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?646831-%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%AA%D7%99-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%95%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%A7%D7%99-%D7%99%D7%93-2

בהצלחה

פורסם
שני רכבים עם מוניטין אמינות לא מצטיין.

הסיוויק, קורולה ושות׳ יתנו לך בד״כ יותר שקט נפשי.

גם אני שמעתי כך, השאלה היא אם יש הצדקה בהפרש המחיר/השנים.

במידה וכן, איזו מאלה עדיפה? כי נראה שכולן בטיחותיות, אמינות ועם מספיק מקום.

בפרט: קיה סיד, קיה פורטה, הונדה סיוויק, טויוטה קורולה, יונדאי i30 ...

עד שצמצמתי לשניים P:

ול ntd , תודה.

אם פוקוס אז כנראה אלך על ה 2.0 למרות שבשרשור ההוא נראה שכולם שם מחכים שהתיבה תהרס. קצת הוריד מהפורד.

פורסם

מיצובישי לנסר תהיה אמינה במחיר די נמוך. קצת מיושנת, אבל מכיון שאין דרישות גבוהות היא יכולה להתאים. בתקציב תוכל למצוא 2013 שמורה או 2014 קצת פחות שמורה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אחותי קנתה ב2014 פוקוס 2.0, הדגם הלא מאובזר, וסבלה מהגיר (הרכב למכירה).

מבחינת עלות תועלת הרכב מעולה,

אבל שוב למי שחי בשלום עם הגיר.

פורסם

אם הגיר בפוקוס 2.0 הוא כמו ב1.6 אז אין טעם לקנות גם אותה.

אם הגיר הוא כמו במונדאו, אז יש לחפש אחת שמורה, שכן הגירים של המונדאו בתחזוקה נכונה מגלים אמינות לא רעה.

בכל מקרה, כמו שנאמר. לשקט נפשי אפשר לרכוש טויוטה/הונדה/או מיצובישי, גם אם זה אומר לרדת שנתון או שניים.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

לנסר גיט פייטר 2014 אפילו 2015 (1.6 117 כ''ס) תיכנס לתקציב, בגדול היא תעשה עבודה נאמנה, שילוב מנוע גיר טוב ואמין, די נוחה וזולה לאחזקה.

• תוכן חדש...