Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

לחברים שלום

יש לי SMAX עם גיר DCT 450 של גטראג.

בעת יציאה החלטית מהמקום ׁ(לא "פתיחות") ההקלאצ' משתלב בת אחת, לא בצורה מדורגת נקרא לזה...

קראתי באיזה מקום שעקב בלאי (טבעי) של הרפידה על הקלאצ' גורם לכך שנוצר יותר טווח לקלאצ' להשתלב, ולכן הוא משתלב במכה.

האם ניתן לווסת את הקלאצ' או שמדובר בסיפור בדים?

תודה

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

ישנו תהליך בו המחשב לומד את המיקום של הקלאצ' ובהתאם לכך מתפעל אותו בהמשך.

לא יודע אם זה יעזור במקרה שלך אבל שווה לנסות.. לשם כך נדרש לרוב סורק מקורי (או תואם מקורי) של יצרן הרכב

יום טוב גם לך

פורסם

ניתן להגיע למוסך לבקש לאפס ולבצע "לימוד מחדש".

בעיקרון, הגיר אמור לכוון את עצמו כל הזמן לבד, לפעמים זה לא עובד היטב.

להזיק זה לא יזיק.

בנוסף, תבדוק שבוצעו עדכונים לרכב.

פורסם

בס"ד

בדקתי באתר ETIS והרכב מעודכן UP TO DATE,בנוסף הבעלים הקודם התלונן במורשה על שילוב לא החלטי בראשון, המוסך בדק פירק את הגיר וללא ממצאים.

יש לציין שב"ה הכל עובד פיקס בהקשר של הגיר רק ההיתי מעדיף לסדר את העניין הזה.

האם לימוד מחדש כולל עלות כלשהי?

נ.ב:

Automatic1 תודה על העזרה בפרטי...

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

כל שירות במוסך, יעלה כסף.

להרים אליהם טלפון לא מזיק ;)

אולי בגל לשאתה לקוח חוזר או משהו ומדובר על משהו זניח, ייתכן ויהיה בחינם, אי אפשר לדעת.

פורסם

אני ביצעתי לימוד מחדש לרנו קליאו 2014, לא עזר יותר מידי.

גם אצל מורגשת הדפיקה הקטנה הזו בכל מכת גז כאשר מתחילים נסיעה, שים לב לעולם הגיר הרובוטי לא יתנהג כמו גיר רגיל.

צריך פשוט לקבל את זה

פורסם

זה האופי של ההתנהגות של הגיר במקרה של הקליאו(כשנותנים נגיעה על הגז מיציאה מהמקום יש תחושה של ״זריקה״ קדימה, כנ״ל בבלימה יש תחושה של התנהגות מהגיר וסוג של ״משיכה״ של הרכב קדימה).

דווקא עשיתי אצלי כיול גיר אחרי 18 אלף קילומטר, אצלי הגיר סבל מרעידות של ממש בחלק מההאצות ובעיות שונות בשילוב ההילוכים - אחרי התכנות גיר הרגשתי כאילו הגיר חדש, כל הבעיות שהיו נעלמו כלא היו ואני אחרי 5,000 קילומטר מרגיש שהגיר מתנהג מעולה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...