Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה ב ynet

ניצה רוסו, תושבת חיפה ובעיקר אימא של סטטיק, קנתה מכונית חדשה - ומאז לא הפסיקה לקבל דו"חות וקנסות על עבירות תנועה שלא ביצעה. אחרי שגילתה שהיא חולקת את מספר הרישוי שלה עם רכב השייך ל"עובד במשרד ראש הממשלה" הפטור מדו"חות - היא החליטה לתבוע פיצויים

פשוט אין מילים, למה צריך לשכפל מספר שכבר קיים?

והעובד הנ"ל פשוט עבריין סדרתי שיש לו פטור מעונש על עבירות תנועה?

פורסם

כבר קרה עם הונדה סיוויק חדשה שלא הסכימו לעשות לה ביטוח בגלל שהמספר היה זהה למספר של רכב גנוב משנת 86. פאשלות כאלה קורות כל הזמן לצערנו, מדינה מבולגנת.

לגבי העובד - לא ברור, כנראה איזה משהו שקשור לשב"כ או המוסד. לא נראה לי שייתנו סתם פטור מעונש על עבירות תנועה.

פורסם

לגבי "

לא נראה לי שייתנו סתם פטור מעונש על עבירות תנועה".

זה מספרים שקופים שגם אם מאוד רוצים לתת להם עונש על עבירות תנועה למיטב הבנתי פשוט אי אפשר - הלוחית היא בעצם כלום=בלוף. זה כלי רכב ללא שום רישום בעצם, גם אם שוטר רוצה לתת דוח אין למי.

פורסם

זילזול מוחלט באזרח הקטן, ששומר חוק.

ולאחר כל הסבל שהיא עברה, ובתור קינוח, משרד התחבורה מצא דרך "מקורית" לפתור את הבעיה שלהם.

ושוב על חשבון האזרח הקטן. החלפת מספר רישוי, והוספת יד ברישיון רכב.

גועל נפש.

פורסם

200K נזק

תאוות הפרסום של הגברת ושל עורכי דינה גוברת.

לא צריך לקרות

תנו להם מספרים מעורבבים בין שאר המספרים כדי שלא יוכלו לזהות כי מדובר בכלי רכב "מיוחדים"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא מבין את ההיגיון בשכפול מספר של רכב שכבר נוסע בכביש - לא יכלו למצוא פתרון יותר יצירתי שלא פוגע באזרח הקטן והשומר חוק ?

רמת טיפשות ואיוולות מפתיעה לגוף כמו השב״כ/מוסד

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

יכול להיות שהשתמשו בלוחית רישוי הזאת לפני שהיא קנתה את הרכב, מה כן שיעשו בדיקות תקופתיות לראות שהלוחיות רישוי לא החלו להיות בשימוש

עריכה אחרונה על ידי sjerby

עברתי לסקייטבורד

פורסם

חשבת שמספר ת"ז זה חח"ע? גם לא.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
חשבת שמספר ת"ז זה חח"ע? גם לא.

מזל שלא עשיתי ת"ז ביומטרית (למרות בימינו זה ממש לא משנה)

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

בחייכם - כל אחד מפקיד את טביעות האצבע שלו בידי גוגל או שיומי או אפל - אתם חושבים שהן יותר בטוחות ממדינת ישראל? אני מניח שכולן מסוכנות במידה דומה, והסיםור שטביעת האצבע נמחקת נראה לי הזוי - הרי בפעם הבאה שתרצה להוציא תעודה ירצו להשוות את טביעת האצבע החדשה לטביעה הקיימת - כיצד ישוו לטביעה שנמחקה? בקיצור אולי הטביעה צשב במאגר שני, אני לא מאמין שמתחק.

מצד שני - מוד ממשלתי שמזייף מספר רישוי זה טמטום. האם משרד הרישוי לא יכול להפקיד בידיו סדרת מספרים (לאו דווקא רצופים, סתם כאלה המתאימים לזמן עלית הרכב לכביש) ולהסירה מספרים אלה ועוד כמה מההקצאות. הגברת הזו סבלה מהאשמות שוא, מגיע לה פיצוי ולאחראים טביעת נעל בישבן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...