Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

שמתי לב שפנסי הלד DRL לא בעוצמה שווה

שאורות דרך דלוקים , בשני הצדדים הלד מאיר חלש

כשאר אני מכבה אורות ונשאר רק עם תאורת הלד

צד שמאל דולק חזק , צד ימין נשאר חלש

אני מפספס משהו?

מדובר בתקלה?

אודה על קבלת הכוונה מכם

פורסם (נערך)

בקיה יש בעיה עם פנסי הלד הקידמיים בעיקר נפוץ בספורטאז'. לך למוסך ותראה להם אם זה מציק לך. אין בזה בעיה אמיתית. טסט תעבור. ממילא זה רק פנסי קישוט .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בעיה מוכרת. היתה לי סיד 2013 ו2 הפסי לד נשרפו אחרי שנה בהפרש של שבוע. במוסך החליפו את כל יחידת הפנס ב2 הצדדים במסגרת האחריות. אי אפשר לתקן רק את הלד.

הסבירו לי שיש תקלת יצור בדגם של 2013. מה אחרי אני לא יודע. אבל אם תשים לב נגיד בספורטג החדש אין את הלדים האלה בתוך הפנס כי זה פשוט צרות ליצרן.

פורסם (נערך)

רק הבהרה , עכשיו חורף , גם ביום אין לDRL שום משמעות. זה קישוט לכל היותר . בדרך עירונית חייב להתדליק אורות דרך מלאים. חבל על הקנס.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

פנסי DTRL או DRL יש להם משמעות והם למעשה מוגדרים כתאורת יום ומתפקדים מצויין לצורך העניין בין עם זה לד או הלוגן, רק שבישראל זה של תחליף לחובת הדלקת אורות בדרך בין ערונית בחורף.

לעניין שאלת פות"ש, תאור התופעה מצביע על תקלה במערכת תאורת היום.

פורסם

ראשית, זה ממש לא פנסי קישוט. ובוא נניח שכן... למה להישאר עם משהו לא תקין ??

בקיץ זה פתרון טוב יותר מאשר הדלקת אורות מלאים (אני כותב בקיץ, כי בחורף יש חוק שלא מתחשב בקידמה ובעובדה ש-DRL בולט יותר)

כשהאורות כבויים, תאורת הלד צריכה להיות חזקה !! אם יש לך צד שנשאר מעומעם, זו בעייה שצריך לתקנה.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...