Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כי וולוו S60 זאת לא ספורטיבית אלא משפחתית קומפקטית. הגרסה הספורטיבית (Polestar) חורגת מהתקציב בהרבה.

גם הג'וליה לא ספורטיבית, מלבד גרסת התלתן. גרסת הבסיס של הג'וליה חורגת מהתקציב שלך בערך ב-40 אלף שקל.

הג'ולייטה, בגרסתה הספורטיבית (Veloce - ולוצ'ה) גם עולה כ-30 אלף יותר מהתקציב שלך.

נראה לי שאתה פחות מחפש רכב ספורטיבי אמיתי אלא פשוט רכב עם קצת יותר כוח ממשפחתית ממוצעת, כמו שמישהו כבר כתב כאן.

שב עם עצמך ותחשוב טוב טוב מה באמת אתה מחפש ברכב, אם זה ההתנהגות כי אתה באמת נהנה לנהוג ומוצא את עצמך לוחץ קצת כשאתה רואה איזה קטע כביש מפותל, או שאתה בעיקר נוסע כמו בן אדם רגיל ופשוט לוחץ על הגז בכביש ישר ואוהב להרגיש כוח.

לא בקטע של לרדת עליך, אלא ברצינות, על מנת שנוכל לתת לך תשובה כמה שיותר נכונה, אנחנו צריכים שהמידע שאתה נותן לנו יהיה אמיתי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כמו שנאמר מעל, "ספורטיבי" זה מושג מאוד נזיל. אצל חלק מהאנשים מספיק העיצוב (יונדאי וולוסטר, פיזו אר.סי.זד), אצל חלק מספיק כ"ס (סיאט לאון קופרה, פולקסווגן גולף ג'י.טי.אי) וחלק מדברים על חיבור בין אדם למכונה (מאזדה מיאטה, סובארו ברז, רנו מגאן ספורט).

אני ממליץ לך בחום, לפני שתוציא סכום כזה, להתנסות כמה שיותר בכל אחת מהקטגוריות הנ"ל.

כדי לתת לך קצת הכוונה, אספק את החוו"ד שלי.

אם מספיק לך משפחתית רגילה ביותר עם תוספת של קצת כוח ואחיזה:

גולף GTI, לאון קופרה, סקודה VRS וכל שאר הווגאיות (מתוצרת פולקסווגן) יתנו לך את מה שאתה מחפש בלי הרבה פשרות בצד ה"משפחתי" של המשוואה. זו קטגוריה שקל לחיות איתה, אבל מצד שני אל תצפה לריגוש מיוחד בנהיגה.

אם אתה רוצה רכב עם קצת יותר פלפל, גם במחיר של פגיעה קלה בנוחות:

פיג'ו 308 GTI, רנו מגאן ספורט (ההנעה קדמית הכי ספורטיבית ומוצלחת שיש לפי דעתי), סיוויק טייפ אר (המחיר הרשמי הוא 290, אבל הם בתכלס נמכרות בה-ר-ב-ה פחות), מיני קופר S ידנית (כיפית מאוד אבל קצת נוקשה מבחינת נוחות).

אם אתה מוכן טיפה להתפשר במחיר ולקחת רכב טוב יותר:

ב.מ.וו 125 ידנית (238 אלף - לפני הנחה, הנעה אחורית ואיכות טובה מהמתחרות האחרות)

אם אתה מוכן להתפשר בצד המשפחתי ולקחת רכב במרכב קופה עם מושבים אחוריים קטנים יחסית:

ללא ספק סובארו BRZ זה רכב שיהיה שונה מאוד מכל מה שהכרת עד היום ויספק טונות של הנאה מנהיגה גם לנהג המנוסה ביותר וגם נראית מדהים לפי דעתי. זה ללא ספק הרכב שהייתי בוחר, ולעזאזל עם הילדים, שיסתדרו במושב האחורי הקטן :)

60 טורבו , גולייה , גולייה אף אחד לא מזכיר אותן

הג'וליה בטווח מחירים שלך לא ממש ספורטיבית, נחמדה לנהיגה עם הגה מהיר אבל ההנעה האחורית שלה ממש מסורסת ולא מורגשת. הגרסה המעניינת של הג'ולייה (תלתן ירוק) עולה פי 4 מהתקציב שלך.

הוולו אמנם מהירה, אבל לא הייתי מגדיר אותה כספורטיבית או כרכב שעושה לי חשק לנהוג אותו חזק ומהר.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
אצל חלק מהאנשים מספיק העיצוב ( פיזו אר.סי.זד)

במילה אחת, ליכלכת!

עניינית לפותח השרשור, עד שלא תתחיל להסביר מה אתה מחפש לקבל מהרכב הספורטיבי שלך, לא נצליח לצמצם את הטווח המאוד גדול של רכבים ספורטיבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נהגת?

אחלה שילדה, אחלה התנהגות.

אולי לא מכונית ספורט מושחזת, אבל בטח ובטח לא רק מראה יפה.

פורסם

על טעם ועל ריח...אבל מכוערת היא בטח לא!

פורסם
רגע אנשים חושבים שה RCZ נראת טוב? :-o

יש לה אלמנטים יפים, כמו החלון האחורי בצורת ישבן של תינוק, אבל החבילה הכוללת לא מדהימה לפי דעתי.

נהגת?

אחלה שילדה, אחלה התנהגות.

אולי לא מכונית ספורט מושחזת, אבל בטח ובטח לא רק מראה יפה.

כן, אבל לא עפתי. התנהגות טובה, אבל המאפיין הבולט שלה זה העיצוב, לא הניהוג. מי שקונה אותה לא קונה אותה כי היא בולטת דינמית אלא כי היא בולטת ויזואלית. גם לוולוסטר יש שילדה לא רעה, אבל לא בגלל זה קונים אותה.

פורסם

כשאתה משווה את ה RCZ ןוולוסטר מה שיש לי להגיד (שוב) הוא...ליכלכת :-D

פורסם
כשאתה משווה את ה RCZ ןוולוסטר מה שיש לי להגיד (שוב) הוא...ליכלכת :-D

בעולם ההנעה הקדמית יש מעט מאוד שהצליחו לרגש אותי, ה-RCZ והוולוסטר הן לא בקבוצה הזו. יכול להיות שה-RCZ טובה יותר, לא עשיתי עליה באמת נסיעה מעמיקה, אבל היא לא מתקרבת לרנו מגאן או למיני קופר S (שנהגתי על שתיהן) וככל הנראה גם לא לטייפ אר ולפוקוס אסטי (שלא נהגתי, אני רק ניזון משמועות).

פורסם

מבלי לחשוב פעמיים ברור שBRZ!!! אתה רוצה נוחות לך על 308GTI. רוצה עוד יותר נוחות? חפש ג'ולייטה תלתן יד שנייה.

פורסם
אם אתה מוכן טיפה להתפשר במחיר ולקחת רכב טוב יותר:

ב.מ.וו 125 ידנית (238 אלף - לפני הנחה, הנעה אחורית ואיכות טובה מהמתחרות האחרות)

238 אלף זה לאוטומטית, וזה לפני אגרות למיניהן.

אין אופציה לידני ברכב הזה. בכלל.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...