Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם במתנגדי החיסונים הכוונה במתנגדי החיסונים לתינוקות? או שזה תת-קבוצה?

[אשתי ב"בחירה מושכלת" ואוכלת לי את הראש]

משכנתא זה קל

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוב החיסונים שאדם יקבל אי פעם בחייו, או כמעט כולם, ייתרחשו בגיל קטן, אז זו למעשה אותה קבוצה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אבל מה לא לגיטימי בנגיד לדחות חיסון מגיל שנה לגיל מאוחר יותר כאשר מדובר על מחלות שלא באמת נפוצות, 97% מהילדים כן מחוסנים, והילד לא הולך לבקר בפקיסטאן בקרוב?

משכנתא זה קל

פורסם
האם במתנגדי החיסונים הכוונה במתנגדי החיסונים לתינוקות? או שזה תת-קבוצה?

[אשתי ב"בחירה מושכלת" ואוכלת לי את הראש]

מתנגדי חיסונים בד"כ מתנגדים לכל החיסונים וביחוד לתינוקות.

יש אמהות שמפחדות לחסן ומפחדות לא לחסן, אז מנסות מן שיטות "אמצע" כמו לפצל חיסונים או לדחות אותם.

כמובן שהשיטות האלו אין בהן תועלת אלא רק נזק (דחיית חיסונים מאריכה את הזמן בו התינוק חשוף למחלות מסוכנות).

הקבוצה ה"מושכלת" היא קבוצה איומה. הגרעין שמנהל אותה מורכב מחובבי קונספירציות, כמו מור סגמון ועוד נשים חסרות השכלה.

ניתנות שם עצות שלפעמים הן מגוחכות ולפעמים הן פשוט מסכנות חיים.

אם זו הייתה אשתי, הייתי אוכל לה את הראש בחזרה, עד שהייתה יוצאת מהקבוצה המסוכנת הזו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
אבל מה לא לגיטימי בנגיד לדחות חיסון מגיל שנה לגיל מאוחר יותר כאשר מדובר על מחלות שלא באמת נפוצות, 97% מהילדים כן מחוסנים, והילד לא הולך לבקר בפקיסטאן בקרוב?

המחשבה הלכאורה הגיונית הזו מחזירה לחיינו את החצבת, בימים אלו ממש.

מחלה קשה ואף מסוכנת לתינוקות בני שנה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אכן, חצבת ביישובי השומרון זו הדוגמה הקלאסית שמחברת ביחד את כל מה שפינדר כתב -

תפיסת הממסד כאויב, השפעות רעיוניות מארה״ב, הווריאציה הדתית של טבעונות וכיו״ב.

מה גם שבימינו אין צורך לנסוע למקומות מרוחקים כדי לחטוף כל מיני מחלות שכמעט נכחדו -

עם התדירות שבה כולם נוסעים היום לחו״ל לכל פינה בעולם,

הדברים האלה מתפשטים מהר מאוד והגדר היחידה שמפרידה בין העולם השלישי לשאר היא... החיסון.

אגב, בכל הנוגע לחובבי קונספירציות ומחסור בהשכלה - ההתאמה לא בהכרח מלאה.

הבחירה להאמין בקונספירציות היא איזו בחירה רגשית/מוסרית,

מעין מקום שבו אתה מניח לרגש/סובייקטיביזם להשתלט על שאר החלקים באישיות שמרכיבים אותך, עד כדי השתקת או עמעום ההיגיון הבריא.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שכן אם כולם יעשו כך, המחלות עלולות להיות פחות לא נפוצות.

פורסם

נוסף על מה שצוין, יש מושג שנקרא חיסוניות עדר.

כמו כן, אדם לא מחוסן, לא בהכרח יציג סימפטומים בהדבקה, אך עלול להיות מדבק לסביבה וזה מסוכן כשיש אוכלוסיות חלשות בסביבה (ילדים, קשישים, אנשים עם חסר חיסוני וכדומה).

בהמשך לדבריו של פינדר, אני לא מבין למה לטעון לקונספירציות של חברות פארמה שמתעשרות מחיסונים כאשר טיפול במחלה הרבה יותר כלכלי מאשר מיגור שלה. כשל לוגי ברמה הבסיסית ביותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...