Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני שומע את הבנות הטיפשות וההיסטריות במשרד מקשקשות על חיסונים אני חושב לעצמי "הלוואי ותפרוץ מגפה סטייל מגפת השפעת הספרדית שתחסל 200 - 300 מיליון בני אדם". הלוואי ומגפת הפוליו תפרוץ מחדש וילדים לא מחוסנים ישבו בכיסאות גלגלים כמו שהיה עד המצאת החיסון. סתם, לא באמת, אבל הבורות וההיסטריה הקולקטיבית הזאת פשוט מחרפנת אותי.

אז מה הקטע?

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זיכרון קצר. אנשים כבר לא זוכרים מגיפות רציניות אז לא מבינים את הצורך להתמגן בפניהן. זה קורה אפילו עם איידס שאנשים נזהרים ממנו פחות מאז שיש קוקטייל יעיל.

אותו הדבר לגבי מנהיגים סמכותניים, מי שלא זוכר מה משטרים כאלה עשו, מייחל לחזרתם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הטיפשות האנושית. והיקום. מישהו חכם אמר פעם משהו לגביהם.

בגדול - לדעתי אפשר למצוא מתאם לא רע בין התנגדות לחיסונים לדיסקלקוליה. ככל שאתה פחות מבין סטטיסטיקה, יהיה לך הרבה יותר קשה להבין את היתרון בחיסונים. כמו גם להבין שלא תזכה בלוטו (אותו דבר, אבל הפוך).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לא זכרון קצר ולא שום דבר. טמטום טהור.

זה כמו גורו'אים למיניהם - מישהו מנפיץ איזה תאוריה, ומשיג עדה של מאמינים. הגורו הזה יכול להיות הודי עם זקן שחור וטורבאן, הוא יכול להיות גם יהודי עם זקן לבן וכיפה שחורה. וגם הייטקיסט בג'ינס וסנדלים.

תאוריות הקונספירציה כלפי הרפואה אינם חדשות, יש לנו כל מיני טבעונים והומיאופתים ומפיצי שקרים על תרופות, אז למה שלא יהיו כמה מתנגדי חיסונים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני מספר ימים הלכתי לקופת חולים וקיבלתי חיסון נגד שפעת. במשרד הסתכלו עלי כאילו ירדתי מהפסים. והדברים שאנשים אומרים... זה פשוט מתסכל...

פורסם (נערך)

זה מעט יותר מורכב.

יש אנשים שמתנגדים לזה מסיבות אידיאולוגיות.

יש אנשים שמתנגדים לזה עקב זיכרון קצר ו/או חוסר הבנה ו/או הפחדות ממתנגדים אחרים.

זה נעשה נפוץ לאחר רופא בשם אנדרו ויקפילד שערך ופרסם "מחקר" עם תוצאות מוזמנות מראש שחיסונים גורמים לאוטיזם. ה"מחקר" הוזמן ע"י עו"ד שניהל תביעה בשם ילד שכביכול לקה באוטיזם בעקבות חיסון.

תוצאות ה"מחקר" הנ"ל פורסמו בעיתון רפואי מכובד, וכך הנושא התגלגל (כאשר התגלה כי ה"מחקר" היה מזוייף, העיתון הסיר את הפרסום - דבר שנדיר שיבוצע).

עם הזמן, אנשים התחילו להמציא הפחדות נוספות לגבי חיסונים (למשל, חיסון גיל 4 חודשים גורם לרפלוקס לתינוק וכו').

ברצוני לציין כי ברוב המקרים אלו הפחדות בלתי מבוססות. במיעוט מן המקרים, לוקחים תופעת לוואי ספציפית שהיא די נדירה והופכים אותה לדבר די נפוץ/ שיקרה דווקא לתינוק שלך (התפשלות מעי בעקבות חיסון רוטה).

סתם הערה לסיום - יחסית לא מזמן (כמדומני ב-2015), קבוצת מתנגדי החיסונים החליטו לערוך ניסוי במימונם, כדי להוכיח כי חיסונים גורמים לאוטיזם.

שלא במפתיע - הניסוי הוכיח כי אין קשר. זה לא מנע מהם להמשיך עם הטענות שלהם...

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם
לא זכרון קצר ולא שום דבר. טמטום טהור.

זה כמו גורו'אים למיניהם - מישהו מנפיץ איזה תאוריה, ומשיג עדה של מאמינים. הגורו הזה יכול להיות הודי עם זקן שחור וטורבאן, הוא יכול להיות גם יהודי עם זקן לבן וכיפה שחורה. וגם הייטקיסט בג'ינס וסנדלים.

תאוריות הקונספירציה כלפי הרפואה אינם חדשות, יש לנו כל מיני טבעונים והומיאופתים ומפיצי שקרים על תרופות, אז למה שלא יהיו כמה מתנגדי חיסונים?

אתה אומר את זה כי אתה מתפרנס מחברות התרופות :D

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

במשך השנים היו חיסונים עם תקלות שפגעו בילדים אז אנשים חושבים שאם הם לא מחסנים את הילדים שלהם הם לא יפגעו מבעיות בחיסון.

גם החיסונים מיועדים נגד מחלות שלא קיימות בעולם המערבי כבר עשרות שנים אז אין ממי להידבק.

הבעיה בהגירה המוסלמית בשנים האחרונות למערב, מגיעים אנשים שלא עברו חיסון והתחילו להדביק את המערביים. יש באירופה עכשיו התפרצות של מחלות שלא היו במערב עשרות שנים.

זה אותו רעיון של נשים שלא רוצות ללדת בבית חולים, הילדים פשוט מתים.

ילדים שהיו עוברים לידה בלי בעיות בבית חולים בזכות טיפול רפואי אין להם שום סיכוי להישאר בחיים

אייל

פורסם

ניטש, הפעם הסרקסטיות שלך לא במקומה.

אני מציע לך להתחיל ללמוד את ההגבלות המוטלות על היחסים בין חברות התרופות למערכת הרפואית ולרופאים. ההגבלות על עובדי המדינה רופפות לחלוטין לידם. בוא נגיד שהמתנה הגדולה ביותר שמותר לחברת תרופות לתת לרופא היא עט (כדורי סיני, לא פליקן עם ציפורן זהב). תשלומים תמורת עבודה, כגן מחקרים, ניתנים לארגון הרפואי\בית החולים, לא אישית לרופא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מכיר את המגבלות היטב, והסרקאזם אמור היה לשקף את זה. מתנצל אם גרמתי לך להרגיש אחרת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

הטימטום הזה הגיע רק עכשיו לפה? אני כבר שומע עליו כמה שנים טובות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מזלם הגדול של מי שלא מחסן את ילדיהם, זה שהרוב המוחלט סביבם מחוסנים. יש לי אחת כזאת בעבודה - לא רק החיסונים, אפילו תרופות להורדת החום היא לא נותנת לילדים שלה, לא משנה מה - יעבור לבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה נכון כל עוד מספיק אנשים מתחסנים. מתחת לסף מסויים Herd immunity מפסיקה להיות אפקטיבית. ובפרט באזורים בהם שיעור הלא מתחסנים גבוה. מספיק שיש עוד כמה הורים בגן עם רקורד עשיר מידי בפינות הלא נכונות של גוגל.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

עד שגם הילד יעבור לבד, אם אתה מבין למה אני מתכוון...

לא יודע מה טיפשי יותר, זה, או אשה הריונית שלא מוכנה לעבור איזו בדיקה בשבת ולכן מאבדת את התינוק שלה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...