Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי שאלה, חלית פעם בשפעת?

אל תגיד לי עכשיו, כן, נזל לי קצת האף, היה לי 37.6 חום ועשיתי 2 אפצי.

האוכלוסיה נחלקת בברור ל 2 קובוצות, חצי שחלה בשפעת וחצי שהצתנן וחושב שזה שפעת.

שפעת היא מחלה קשה מאוד, נמשכת 5-6 ימים, מלווה בחום גבוהה ובכאבי שרירים ותשישות שלא מאפשרת לך לקום מהמיטה בשביל להשתין.

אם היית פעם חולה באמת בשפעת אמיתית, לא היית אומר שזה "חיסון כלכלי" למי שאינו בקבוצת הסיכון.

לפני 5 שנים בערך חטפתי שפעת אמיתית וזה היה פשוט עינוי. קדחתי במשך שבוע עם חום 40-41, כאבי שרירים, הזעות ברמה כזאת שהייתי צריך לקום 2-3 פעמים בלילה בשביל להחליף מצעים, שיעול וכאב ראש. מאז אני מקפיד כל שנה לקבל חיסון נגד שפעת בתקווה שיגן עלי או לפחות יחליש את הסימפטומים במידה ואחטוף שפעת פעם נוספת.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מה שקורה כשאנשים לומדים איך להתנהל מכל מיני אתרי חדשות באינטרנט שמרוויחים כסף לפי קליקים במקום מאנשי מקצוע מתחום הרפואה. נוצרת אופנה דבילית שצריך להיות שונה מכולם כי הרי כולם חולים, אז אני לא אהיה כמוהם ואפסיק לאכול בשר/ חלב/ סוכר/ מלח/ לקחת תרופות/ ללכת לרופא ולעשות חיסונים כי זה מה שבעצם גורם לכל המחלות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שנים בערך חטפתי שפעת אמיתית וזה היה פשוט עינוי. קדחתי במשך שבוע עם חום 40-41, כאבי שרירים, הזעות ברמה כזאת שהייתי צריך לקום 2-3 פעמים בלילה בשביל להחליף מצעים, שיעול וכאב ראש. מאז אני מקפיד כל שנה לקבל חיסון נגד שפעת בתקווה שיגן עלי או לפחות יחליש את הסימפטומים במידה ואחטוף שפעת פעם נוספת.

אכן, רק כשאתה חוטף שפעת אמיתית אתה פתאום מבין לחלוטין איך אנשים מתים משפעת (ומסיבוכים שלה).

אתה אשכרה שוכב במיטה בלי כח אפילו לנשום ותוהה אם תשרוד את העניין הזה

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

במקרה שמעתי ברדיו הבוקר (103FM אאל"ט, איזו תוכנית של ינון מגל) ראיון עם איזה דביל שלא מחסן את שלושת ילדיו כבר שנים וטוען כי הוא נשען על מחקר של "פרופסורית אמריקאית" ושהחיסונים גורמים לאוטיזם(!!!).

download.png

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

נו, זה ה"מחקר" המזוייף מלפני 20 שנה. אנשים ממשיכים לדבוק בשקרים.

השיטה האמריקאית מצויינת - ילדים שאינם מחוסנים אינם רשאים להכנס לבית הספר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עזוב אם המחקר מזויף או לא- אני חותם לך שהבנאדם לא קרא את המחקר.

הוא קרא את הכותרת בבאזפיד שמזכירה את המחקר. במקרה יוצא דופן, גם את הכתבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תעלומה, בחיי שתעלומה.

מילא כל אלה שקוראים את הכותרת בבאזפיד, אבל יש לי זוג חברים שגר בצפון קליפורניה, הבעל עם תואר שני בביולוגיה והאשה עם תואר שלישי, לא מחסנים את הילדה (וגם מלמדים אותה בבית).

אבל שם יכול להיות שמדובר בהשפעה סביבתית (עיירה של היפים תלושים מהמציאות).

עדיין, לא מדובר באנשים שמחקר אקדמאי זר להם

פורסם
נו, זה ה"מחקר" המזוייף מלפני 20 שנה. אנשים ממשיכים לדבוק בשקרים.

השיטה האמריקאית מצויינת - ילדים שאינם מחוסנים אינם רשאים להכנס לבית הספר.

למיטב זיכרוני הועלתה פעם הצעת חוק בארץ. לדאבוני לא עברה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תואר שלישי, לא מחסנים את הילדה (וגם מלמדים אותה בבית).

ייתכן והילדה לא יכולה להתחסן ואולי גם בגלל זה היא הום-סקולד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

לא יתכן - הילדה טכנית לא יכולה להיכנס לאף מסגרת ציבורית (ורוב הפרטיות אם לא כולן) בלי חיסונים בתוקף או מכתב מרופא שמסביר למה היא לא יכולה לקבל חיסונים (וגם אז - זה לרוב ברמת החיסון המסוים).

ברוב הסטייטים פה - אין סיכוי להכניס ילד בלי חיסונים מעודכנים לרמת החודש למסגרת כלשהיא.

כולל חיסוני שפעת.

(ממש יש לי כמה מכתבים מהגן - נשלחים בתפוצת כל הגן - בלי אישור חיסון לילד + Medical עדכני - אחרי תאריך X הילדים לא יוכלו להיכנס לגן - פשוטו כמשמעו)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הילדה יכולה להתחסן, אין שום מניעה.

הסיבה היא אידיאולוגית נטו (לא כל כך ברור לי מאיזה אידיאולוגיה בדיוק...)

חוץ מהגליץ' הזה מדובר באנשים באמת לעניין, הילדה מקבלת חינוך מצויין והיא סופר אינטיליגנטית לגילה, דוברת 2 שפות שוטף (עברית ואנגלית), ההורים משקיענים וקשה לי להאמין שאיזה מסגרת הייתה יכולה לעשות עבודה טובה יותר בחינוך שלה.

פורסם (נערך)
לא יתכן - הילדה טכנית לא יכולה להיכנס לאף מסגרת ציבורית (ורוב הפרטיות אם לא כולן) בלי חיסונים בתוקף או מכתב מרופא שמסביר למה היא לא יכולה לקבל חיסונים (וגם אז - זה לרוב ברמת החיסון המסוים).

ברוב הסטייטים פה - אין סיכוי להכניס ילד בלי חיסונים מעודכנים לרמת החודש למסגרת כלשהיא.

כולל חיסוני שפעת.

(ממש יש לי כמה מכתבים מהגן - נשלחים בתפוצת כל הגן - בלי אישור חיסון לילד + Medical עדכני - אחרי תאריך X הילדים לא יוכלו להיכנס לגן - פשוטו כמשמעו)

איך לא ייתכן, אם שורה אחרי זה כתבת בדיוק מתי שאני כתבתי (ומתי זה ייתכן).

ניסיון שני: ייתכן והילדה לא יכולה להתחסן, כי יש לה מחלה מסוימת שמונעת ממנה להתחסן. יש ילדים כאלו, והם גם הום סקולד בדרך כלל, כי מסוכן עבורם להיחשף לילדים אחרים, גם כאלו שמחוסנים.

הילדה יכולה להתחסן, אין שום מניעה.

הסיבה היא אידיאולוגית נטו (לא כל כך ברור לי מאיזה אידיאולוגיה בדיוק...)

חוץ מהגליץ' הזה מדובר באנשים באמת לעניין, הילדה מקבלת חינוך מצויין והיא סופר אינטיליגנטית לגילה, דוברת 2 שפות שוטף (עברית ואנגלית), ההורים משקיענים וקשה לי להאמין שאיזה מסגרת הייתה יכולה לעשות עבודה טובה יותר בחינוך שלה.

אני ספציפית לא מכיר את הילדה ובגלל זה ציינתי. אם אתה מכיר ויודע שהסיבה אידיאולוגית זה משהו אחר.

חשוב להבין שלא כל מקרה הוא אידיאולוגי, על אף שרובם כאלו.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

פורסם
איך לא ייתכן, אם שורה אחרי זה כתבת בדיוק מתי שאני כתבתי (ומתי זה ייתכן).

ניסיון שני: ייתכן והילדה לא יכולה להתחסן, כי יש לה מחלה מסוימת שמונעת ממנה להתחסן. יש ילדים כאלו, והם גם הום סקולד בדרך כלל, כי מסוכן עבורם להיחשף לילדים אחרים, גם כאלו שמחוסנים.

זה ברמת כל חיסון וחיסון

וציינתי כי בעבר היו כל מני מכתבי פתור על רקע אידאולוגי או דתי שלא ממש תופסים יותר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

התנגדות לחיסונים היא תופעה חברתית מרתקת. אני עוקב אחריה כבר לפחות 15 שנים.

חלוקה גסה של המתנגדים:

1. גרעין קטן יחסית של חובבי קונספירציות, שמבחינתם חיסונים הם עוד קונספירציה של חברות ה"ביג פארמה", לגרום לנו לחלות כדי שיוכלו להרוויח כסף מתרופות.

אחד המובילים שלהם בארץ, הוא מור סגמון.

אפשר לקרוא עליו כאן:

https://www.mako.co.il/hix-weekend/Article-459c060f5ca4951006.htm

2. רופאים ומדענים, בעלי השכלה רשמית ותארים אמיתיים, שהחליטו "לעבור צד" ו"לחשוף" את ה"אמת" מאחורי החיסונים.

רובם מתפרנסים יפה מאוד מהרצאות, ספרים וכמובן טיפולים אלטרנטיביים\הומאופטיים וכו...

הבולטים בארץ הם חיים רוזנטל ואריה אבני.

מתנגדי החיסונים מאמינים לכל מילה שלהם ומתעלמים מאלפי רופאים ומדענים שאומרים שחיסונים הם בטוחים.

3. הרוב שהולך אחרי העדר. האנשים (בעיקר נשים) שנחשפים לקשקושים של המתנגדים ברשתות החברתיות.

קל מאוד ליצור ספק אצל אנשים חסרי השכלה רלוונטית ומתנגדי החיסונים יודעים לעורר ספקות ולהפחיד באמצעות מאמרים\סרטים\פרסומים שנראים מאוד משכנעים להדיוטות.

ההתנגדות הזו גם פורחת אצל אנשים שרואים את עצמם אנטי ממסדיים ומקוריים. אלו יכולים להיות טבעוניים בפרדס חנה או דתיים לאומיים, משיחיים בהתנחלויות קטנות בשומרון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...