Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי קודן של רב בריח שעושה לי בעיות מגע כשהוא קר (כפתורים לא נלחצים או שנלחצים כמה פעמים בבת אחת).

v6opia.jpg

אני רוצה לשנות את הקוד למשהו קל יותר למקרה שזה קורה ולא מצליח, עקבתי אחרי המדריך הזה, אני מקיש קוד חדש לוחץ כוכבית ולא קורה כלום. ניסיתי עוד כל מני דברים וכלום לא עובד.

דבר שני, הבנתי שאפשר לפתוח את הקודן ולהשתמש ולרסס בספרי מגעים וזה עוזר לתקופה מסוימת, יש דרך לפתוח אותו בלי לתלוש מהדבק והכל? לא הצלחתי.

תודה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)

1. סוויץ סגור הקש כוכבית ואת הקוד הקיים.

2. פתח סוויץ ומיד לחץ על כוכבית ואת הקוד החדש.

3. הקש כוכבית ושוב את הקוד החדש( תשמע שני צפצופים)

4. סגור סוויץ והמתן שהכוכבית תהבהב ובדוק שהקוד החדש תפס.

זה חייב לעבוד אני מתקין מערכות מיגון וזה סדר הפעולות של הקודן הזה.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

מה שרשום בהודעה הקודמת צריך לעבוד.

רק שים לב למיקום הכוכבית.

בחלק מהקודנים האלו הקוד מתחיל בכוכבית, בחלק מסתיים בכוכבית.

כך גם בהחלפת קוד. או כוכבית תמיד לפני הקוד החדש והישן, או אחרי. תלוי במבנה הקוד הנוכחי.

עוד דבר - אם אתה מנסה לשנות לקודים כמו 1111, 2222, הוא לא יתן.

אפשר לפתוח את הקודן ולנקות. אפשר גם בלי לתלוש אותו אבל לא נוח. ניקוי עוזר לזמן מוגבל, אחרי הז הבעיה חוזרת.

ממליץ לקנות אצל מתקין אביזרים לוח מקשים (גומיה עם כפתורים) חדשה, עולה כ 40-50 ש"ח, לתלוש את הקודן, לפתוח, לנקות את המגעים על הלוח המודפס עם אלכוהול, להחליף את גומיית המקשים, לסגור ולהדביק חזרה. הדבקה חזרה עם סרט הדבקה דו צדדי אדום של 3M, עולה 30 ש"ח בטמבוריות.

פורסם (נערך)

ואם אתה לא סטלן ולא משאיר מפתחות צמודים לרכב אלא לוקח אותם אתך ולא מניח במקומות חשופים בבית כשהולך לישון - המלצה חמה פרק ת'קודנית וסע כמו בנאדם מפתח בסוויץ' ולדרך... (בהנחה שהרכב כבר לא תחת ביטוח מקיף שדורש ממך קודנית).

ונגמרות התקלות עם ההתקנות המקומיות המעפנות...

חוסך לך זמן יותר מהרבע שעה שלוקח לגנב לפרק את הקודנית

עריכה אחרונה על ידי yehonatankapara
פורסם

עוד דבר - אם אתה מנסה לשנות לקודים כמו 1111, 2222, הוא לא יתן.

אז מסתבר שזאת הבעיה במה שניסיתי חחח.

הייתי שמח לנתק אותו אבל לא יודע איך ולא בא לי להתעסק בזה/לשלם על זה כרגע.

הניקוי עושים עם ספריי מגעים? IPA 70%? אלכוהול נקי או מה בדיוק? תודה לעוזרים.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

שוב פעם:

ניקוי עוזר אבל לזמן מוגבל כיוון שהביעה היא לא רק בלכלוך אלא גם (בעיקר) בשחיקה של משטיחי המגע שבגב גומיית הכפתורים.

פורסם (נערך)

אוקיי תודה,

ניקיתי היום מקווה שיחזיק קצת ואני אזמין לוח מקשים חדש.

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בנתיים נראה שעובד מעולה גם בימים קרים והכל אחרי החלפת המקשים, תודה.

הספריי מגעים לבד לא החזיק יותר מדי.

ד"א שאלה כללית בשימוש בספריי מגעים - צריך לרסס ולנגב או שמרססים ונותנים לזה להתאדות?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

כתבתי פה כמה הודעות מעל, ספריי מגעים לא עוזר בין אם אתה רק ברסס ובין אם אתה מרסס וגם מנגב.

אין מה לנקות שם, לכלוך בקושי מגיע לתוך קופסא סגורה של לוח מקשים.

הבעיה היא לא בלכלוך, הבעיה היא בשחיקה של הפד השחור שנמצא בגב של כל מקש וסוגר מעגל כשלוחצים על אותו מקש.

אחרי החלפת לוח מקשים זה עובד כמו חדש.

• תוכן חדש...