Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסים קדמיים בIX35

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר עשרות IX35 שראיתי בחצי שנה האחרונה ללא נורות קדמיות תקינות.

בהתחלה חשבתי שהנהג שכח, אז הבהבתי, הבחור הראשון שהחנה לידי אמר לי שזו תקלה וצריך להחליף את הנורות שנשרפו, מאז ראיתי לא מעט IX35 רק עם נורות הDRL ופנסי הערפל התחתונים, כמובן שתאורה מאחורה תקינה.

מה נסגר עם הדגם הזה והאם דבר כזה דורש איזושהי קריאת שירות מהיצרן\יבואן לתיקון המערכת החשמלית שגורמת לבעיה הזו?

*אני בספק שמדובר בתצפית שגויה שלי, אני מאוד עירני לסביבה ושם לב לדגמים מסויימים שמתרחשות בהן סיטואציות מסוימות - לדוגמא: נהגים שנשארים עם אור חניה ולא אור רגיל, בד"כ בדגמי הפיקנטו.

פנסים אחוריים במזדה 3 דור ראשון שנהיים לבנים במקום אדומים

פנסים של ספורטאג שמנוע המיקום שלהם משתולל בכל פניה או באמפר

פורסם

כל הקוריאניות רגישות לנורות, כמה פעמים בעלי i30 התלוננו בפורום על נורות שהולכות מהר ושכל פעם צריך לפרק פנסים. אצלנו בקיה קרניבל ויונדאי i800 גם כן המון החלפות של נורות ראשיות. בפורטה מחזיק לי יפה דווקא.

רוב הבעיות זה אגב מהדור הקודם,בדור הנוכחי של הרכבים לא שמעתי על בעיות.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בפיקנטו אין בעיות פשוט אנשים שוככים להדליק אורות.
נכון אבל האשמתי את הנהגים ולא את הרכב

כל הקוריאניות רגישות לנורות, כמה פעמים בעלי i30 התלוננו בפורום על נורות שהולכות מהר ושכל פעם צריך לפרק פנסים. אצלנו בקיה קרניבל ויונדאי i800 גם כן המון החלפות של נורות ראשיות. בפורטה מחזיק לי יפה דווקא.

רוב הבעיות זה אגב מהדור הקודם,בדור הנוכחי של הרכבים לא שמעתי על בעיות.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

אני עם קוריאניות 5 שנים והחלפתי 2 נורות בלבד, אבל ב2 מתוכן שלושת הרכבים שלי היו בעיות של נתקים בקונקטור עצמו.

פורסם

אתמול נסעתי בערב מהעבודה לבית (מרחק של 5 קילומטר) וזיהיתי 4 רכבים שהמנורות שלהם שרופות. אחד מהם היה טיוטה קורולה, ובמקרה בעל הרכב היה בדואי.

ישראלים לא מסתכלים על המנורות שלהם. בלי קשר לסוג הרכב שלהם.

פורסם

לא יפה להכליל, אני בודק תדיר על הרכב שלפני בפקק. אור נמוך, גבוה ומאותתים, רצוי רכב כהה ומבריק עם נהגת מהממת.

שמתי לב למשהו, בפנסים שיש להם נטיה לצבור לחות, הנורות נשרפות מהר מאוד. אולי זו הבעיה ולא איזה "פיק" חשמלי.

אתמול נסעתי בערב מהעבודה לבית (מרחק של 5 קילומטר) וזיהיתי 4 רכבים שהמנורות שלהם שרופות. אחד מהם היה טיוטה קורולה, ובמקרה בעל הרכב היה בדואי.

ישראלים לא מסתכלים על המנורות שלהם. בלי קשר לסוג הרכב שלהם.

פורסם

אני עם קוריאניות 5 שנים והחלפתי 2 נורות בלבד, אבל ב2 מתוכן שלושת הרכבים שלי היו בעיות של נתקים בקונקטור עצמו.

ההתייחסות שלי היא לכיוון יונדאי של 2008-2012 (הדור הקודם של הדגמים) וכנ''ל עם הקיות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
ההתייחסות שלי היא לכיוון יונדאי של 2008-2012 (הדור הקודם של הדגמים) וכנ''ל עם הקיות.
אז כן בקיה שלי יש בעיה עם הקונקטור בפנס שמאלי וזה מסתדר רק כשאני משחק עם הגובה אלומה
  • תוכן חדש...