Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רק לי אין פה פייסבוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי, וגם לאשתי אין חשבון פייסבוק.

אם אני רוצה ליצור קשר עם אנשים אני כותב להם במ'נשמע או פשוט מתקשר. אני לא ממש צריך לדעת כל פרט ופרט בחיים של אחרים.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:-P

אנשים שחשוב להם להראות שהחיים שלהם תותים - לא מעניין...

בדיוק

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם (נערך)

בדיוק היום קיבלתי ברכותמפייסבוק על יום הולדת 8 לחברותי בארגון.

הצטרפתי בלחץ אבא שלי (שהיה אז בן 86) - שרצה להעביר לי תמונות מהמשפחה המפוזרת בעולם.

השימוש כיום - בעקר מעקב אחר פרסומים בנושאים מקצועיים ובתחומי עניין שונים. מעט מאד כתיבה אקטיבית, וגם זה, בדומה לפורום, בתגובה לשאלות בתחומים שאני מכיר. מקדיש לו סדר גודל של 5-10 דקות ביום, לא כולל המאמרים המעניינים שמקושרים אליו תדירו..

וואטסאפ? בעקר לקשר במשפחה, ופה ושם גם קצת מחוץ לחוג המשפחה. הבעיה היחידה היא הברכות המצויירות שזוגתו של גיסי שולחת פעמיים ביום, אבל משפחה לא בוחרים. זאת אומרת - את האשה כן, אבל לא את הנספחים.

הקו התחתון שלי הוא שכל הרשתות האלה הן כלים שאפשר להשתמש בם לטוב ולרע, ובקצת מחשבה אפשר לצמצם מאד את הסיכונים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

פייסבוק זה עולם קצת גוסס אבל הוא עדיין הרשת החברתית המרכזית שלי.

יש לי חשבון אחד לאנשים שאני מכיר אישית, עוד אחד לצופים שלי ביוטיוב ואנשים אחרים שמתעניינים, ועוד אחד בשביל להטריל ולהכנס לקבוצות מוזרות וקיצוניות בדעות שלהן (זה מרתק).

בגלל השימוש השונה שלי בכל אחד מהחשבונות, התוכן שאני רואה שונה לחלוטין.

בפרטי אני רואה עדכונים מחברים, שזה טוב.

בציבורי אני רואה בעיקר דברים פוליטיים וסרטונים שאחרים מעלים.

פורסם

היום סרחיו ראמוס פרסם שהם בדרך לישראל, הנבחרת הספרדית כמובן. מיד מאות ערבים מוסלמים מכל רחבי העולם מכחישים את קיומה ומגנים את ישראל בעלילות דם והכפשות. ממש מנסים למחוק את זהותנו. עכשיו אפשר להתעלם מזה כמובן, עוד כמה מוסלמים מכל מיני חורים, אבל היהודי "היקר" שמרוויח מיליארדים מהטיפשים הללו, מאפשר את ההסתה הכי איומה ופרועה כנגד ישראל והעם היהודי. זה מגיע לכל העולם בניגוד לשטיפת המוח שהערבים עוברים במדינות שבהם הם חיים, וזה מה שהכי מסוכן.

אני אוהב להתווכח ולהתדיין בפייסבוק. אומנם בזבוז זמן אבל זו גם דרך להעביר רעיונות ודעות.

פורסם (נערך)

הייתי מכור לחרא הזה תקופה ארוכה, עד שלפני חודשיים לחצתי על DELETE ACCOUNT ומאז איכות החיים השתפרה ללא היכר.

כיום יש לי חשבון פייסבוק ללא אפילו חבר אחד רק בשביל לנהל דפים עסקיים + לעקוב אחר אמיר חצרוני.

עריכה אחרונה על ידי tzahico

No worries 8)

פורסם

אני לא מבין את הטענה כאילו להוריד את הפייסבוק ישפר את איכות החיים. כאילו שלא חסרות רשתות חברתיות אחרות שיהרסו לך את החיים אם תתן להן. וזו השורה התחתונה - אם תתן להן. זה הכל תלוי בך. תדאג לקבל התראות רק על מה שמעניין אותך, ותחסום את כל השאר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כמו אלה שטוענים שלא יכולים להתנתק מטמקא ושאר שטויות בסמארטפון. אתה מחליט איזה אפליקציות להתקין ואיזה מידע לצרוך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יש לי פייסבוק משלוש סיבות עיקריות:

1. כלי מהיר ליצירת קשר עם אנשים (מסנג'ר)

2. סוג של מיכל לדברים שמעניינים אותי - מקום אחד שבו הם מופיעים לי במרוכז

3. דרך נוחה לשמור אירועים חשובים בחיי - בשביל העתיד

אני לא גולל את הפיד אינסופית ולא מוטרד משטויות שאנשים כותבים - את זה יש לי מספיק בפורום :wink:

תכלס:lol:

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

הצטרפתי בלחץ אבא שלי (שהיה אז בן 86)

משעשע שדווקא אביך שכנע אותך להצטרף. בד"כ זה הפוך.

נזכרתי בבדיחה הזאת, החביבה עליי מאוד-

גבר בן 82 נכנס למשרד הרישוי ומבקש שיחדשו לו את הרשיון. עונה לו הפקיד "אדוני, מצטער, אבל בגיל כזה אנחנו לא מחדשים רשיון נהיגה"

"מה זאת אומרת?" שואל הזקן, "הלוא אבא שלי חידש פה אתמול את רשיון הנהיגה שלו"

"אבא שלך??" בן כמה הוא??"

"בן 105"

"בן 105 וחידשו לו רשיון? אני לא מאמין. תבוא מחר עם אבא שלך לפה ואם אכן יש לו רשיון, נחדש גם לך"

"מחר אנחנו לא יכולים לבוא, סבא שלי מתחתן"

"סבא שלך? מתחתן? בן כמה הוא??"

בן 129"

"בגיל 129 סבא שלך מתחתן???"

"כן, מה לעשות. ההורים לוחצים עליו"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אין פייסבוק

אין וואטסאפ

אין אינסטגרם

אין טוויטר

לא מרגיש בחסרונו של אף אחד מהם.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

בדיוק. איזו אמירה מוזרה זו "לא מרגיש בחסרונם". למשל וואטסאפ - מה כל כך גרוע באפליקציה הנהדרת הזאת, שמאפשרת לי לשמור על קשר צמוד עם חברים גם ממרחקים?

וכשאני אומר וואטסאפ אני מן הסתם מתכוון לכל אחת מהאופציות של אפליקציות המסנג'ר. טלגרם, וייבר, פייסבוק מסנג'ר - מה שמתאים לכם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגמרי. ווטסאפ מבחינתי זה ממש לא רשת חברתית כמו פייסבוק, אלא כלי התכתבות חזק הרבה יותר מסמס.

וברור שהוא מאסט...

• אחראי פורום
פורסם
בדיוק. איזו אמירה מוזרה זו "לא מרגיש בחסרונם". למשל וואטסאפ - מה כל כך גרוע באפליקציה הנהדרת הזאת, שמאפשרת לי לשמור על קשר צמוד עם חברים גם ממרחקים?

וכשאני אומר וואטסאפ אני מן הסתם מתכוון לכל אחת מהאופציות של אפליקציות המסנג'ר. טלגרם, וייבר, פייסבוק מסנג'ר - מה שמתאים לכם.

למה מוזרה? זה אמנם טיפה יוצא על אוטומט כשמישהו מתפלא שאין לי פייסבוק (ואנשים ממש מתפלאים וזה מפעמים ספורות שממש טרחתי לספר על זה).

אולי בגלל הפופולריות וההנחה האוטומטית שלכולם יש ואיך אפשר בלי זה. אבל זו הנקודה, באמת אפשר בלי זה ואת זה להרבה אנשים קשה לקלוט

ואז ה"לא מרגיש בחסרונה" נשמע עם יותר קונטקסט.

אגב, וואטסאפ אמנם גוזלת ממני בטח כשעה עבודה ביום (אבל אני יותר אשם ממנה, בעיות ריכוז) ועבורי היא חצי חברתית-חצי שימושית

ולמרות שאיימתי (בתוך תוכי) לנתק את זה כבר כמה פעמים, לא באמת אעשה את זה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...