Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות 3 שנים בסקודה. אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם אין לי נתונים שיגבו את זה,אבל לתחושתי, רוב הפוקוסים הבעייתיים היו בליסינג וכמות הרכבים הפרטיים נמוכה יחסית לוואג.אני חושב גם שזאת אחת הסיבות שתקלות DSG נטחנות כאן בקצב ולעומת זאת אין יותר מידי שירשורי אימה על הפאוור שיפט של פורד(שוב, ביחס לוואג) ומכאן שההתנהלות בפורד היא בעיקר מול קצין הרכב בחברה וה"כוויה" פחות שורפת.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
dsg6 הידוע לשמצה? הנה משהו ששומעים פעם ראשונה.

כנראה שהוא טעה בהקלדה (6 במקום 7), כי לא קיימת DSG6 יבשה למיטב ידעתי.

פורסם

נחכה לחבר הפורום הוותיק שעבודתו זה ניהול צי רכב בחברה (יוליאן אם אני זוכר נכון) אשר תיאר לנו כאן בפורום איך שלח 293 מתוך ה300 רכבי החברה עם dsg6 למוסך בגלל תקלות גיר, לפחות פעם אחת, במהלך 3 שנות הסכם הליסינג.

לפי תיאורו, גם בשאר ה7 רכבים הנותרים היו בעיות אך לא הגיעו למוסך מסיבות שונות.

פורסם

זה לא אני.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

VAG יודעת לייצר רכבים טובים אבל הם לא טובים יותר מרכבים של יצרנים אחרים. יש ציבור מסוים בארץ שקונה קוקה קולה כי הרי כולם יודעים שפפסי או טמפו או חרטא קולה זה פוי למרות שבמבחן עיוור הם בחיים לא יזהו את ההבדל בין קוקה קולה לחרטא קולה. אז הציבור הזה משלם כפול ובטוח שהוא עשה את הדיל של החיים שלו בשביל "טעם החיים" (הקצרים).

אותו כנ"ל לגבי VAG. ליצרן יש שורה אינסופית של רכבים שנראים דומה ומתנהגים דומה והם אחלה רכבים, למעט העובדה שהאמינות שלהם נמוכה והיבואן גרוע. אז מה אם פורד יודעת לייצר רכבים יותר טובים. גם PSA וגם FCA וגם רנו וגם מאזדה וגם הונדה ואפילו GM יודעת לייצר רכבים לא פחות טובים... VAG לא מייצרת רכבים שנמצאים ברמה שונה מזו של שאר היצרנים הבולטים ואין שום סיבה אוביקטיבית להעדיף אף רכב של סקודה בארץ.

לעניין הטענה שגם במרצדס יש שנתיים אחריות... היתה לי A190 ישנה. זה היה רכב זול, הוא לא היה אמין והוא עשה כל מני בעיות. היבואן טען שיש שנה אחריות (כמקובל באותה תקופה) ושנתיים של goodwill, בדומה לטענות של צ'מפיון. בניגוד קיצוני לצ'מפיון, הgoodwill הזה כלל הכל כולל הכל. שום בעיה שקרתה ברכב בתקופת הgoodwill ומחוץ לתקופת האחריות (בכלל זה החלקה בגיר שהצריכה החלפה של כל הגיר ובעיות עם מצופי הדלק שהצריכו החלפות חוזרות) תוקנה על ידי המוסך בלי שהיה בכלל ציוץ לכיווני. ביום שבו צ'מפיון יעניקו שירות שמזכיר במשהו את השירות של כלמוביל ללקוחות מרצדס, אני אמליץ לאנשים לקנות מהם רכבים בלב שלם.

פורסם

אשמח לקבל ממך המלצה למשפחתית מרווחת עם בגאז' גדול , חסכונית וזריזה ולא סטיישן.חוץ מהאוקטביה לא עולה לי שום שם.אז כן,לי יש סיבות להעדיף אותה על קורולה.אובייקטיבית ? כל אחד והצרכים שלו.אבל אם אתה משווה את בפרמטרים הנ''ל, אין לה כנראה מתחרה.

פורסם
dsg6 הידוע לשמצה? הנה משהו ששומעים פעם ראשונה.

יש לכם זיכרון קצר,בתחילת דרכם היו להם הרבה מאוד בעיות בגיר הזה,היום אפשר להגיד שהוא בסדר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

כמה הבהרות . מקס , קצין הרכב דיווח על 450 רכבי וואג עם dsg7. כמעט כולם כשלו בשלוש שנים .

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?612650&p=5226344&viewfull=1#post5226344

אצלנו בגולף 2014 הגיר לא שרד 30K .

אבל זה לא הדיון. יש פה מספיק דיונים על אמינות הגיר.

באירופה ניתן לפעמים לרכוש חבילת אחריות של 3 או 5 שנים לרכבי וואג , תלוי במדינה ובסוכנות. זה מגולם במחיר.

אבל מסכים שאם לובינסקי מסוגלים לתת 5 שנים מפגוש לפגוש אז היה מקום לתת איזה 4 שנים על הגיר בחסות צ'מפיון.

לפחות לדגמים שאינם נרכשים באלפים בליסינג. למשל הגולף.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בצ'מפיון תמיד יש אחריות של רצון טוב לאחר האחריות הרשמית, כל שבגולף בפועל יש 3 שנים מלאות + שנה של רצון טוב.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כן, רצון טוב.

חבר שלי החליף באוקטביה בת שנתיים וחצי אלטרנטור ( שעל הדרך הספיק להרוס שני מצברים עד שעלו על הבעיה ) בהנחה של רצון טוב ( שילם 1500₪ ). לו היה קונה ג'טה, לא היה משלם שקל.

מה עשה חצי שנה אחרי זה? החליף לאוקטביה חדשה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התנהלות החבר שלך כנראה לא הייתה חכמה במיוחד או שהוא לא טיפל לאורך כל הדרך במוסכי היבואן.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

כנ"ל עם חבר שקנה ייטי שאחרי שנתיים+ הלכה משאבת מים. רצון טוב ו ₪2500 פתרו את הבעיה. כמובן טופל כל השנים בצמפיון.

החבר דווקא הבין את הרמז , מכר וקנה מיצובישי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אשמח לקבל ממך המלצה למשפחתית מרווחת עם בגאז' גדול , חסכונית וזריזה ולא סטיישן.חוץ מהאוקטביה לא עולה לי שום שם.אז כן,לי יש סיבות להעדיף אותה על קורולה.אובייקטיבית ? כל אחד והצרכים שלו.אבל אם אתה משווה את בפרמטרים הנ''ל, אין לה כנראה מתחרה.

זה או קורולה או אוקטביה? סוזוקי קרוסאובר טורבו, דאצ'יה דאסטר דיזל, פיאט טיפו האצ'בק דיזל ויש עוד, לכל אחת מהן יש יתרונות וחסרונות ביחס לאוקטביה. בפרמטרים שהגדרת, הפיקאסו אוכלת את האוקטביה בלי מלח אבל היא מעט יקרה יותר... הקרוסאובר היא רכב שנחשב אמין למדי. לפיקאסו 5 שנות אחריות וגם את הדאצ'יה והפיאט אפשר לקנות עם 5 שנים אחריות (בתוספת לא מאוד משמעותית)

פורסם
יש לכם זיכרון קצר,בתחילת דרכם היו להם הרבה מאוד בעיות בגיר הזה,היום אפשר להגיד שהוא בסדר.

אני בכל אופן מדבר מניסיון אישי, טוראן דיזל dsg6 שגמעה 130 אלף ק"מ בלי להכנס למוסך פעם אחת ונמכרה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
נחכה לחבר הפורום הוותיק שעבודתו זה ניהול צי רכב בחברה (יוליאן אם אני זוכר נכון) אשר תיאר לנו כאן בפורום איך שלח 293 מתוך ה300 רכבי החברה עם dsg6 למוסך בגלל תקלות גיר, לפחות פעם אחת, במהלך 3 שנות הסכם הליסינג.

לפי תיאורו, גם בשאר ה7 רכבים הנותרים היו בעיות אך לא הגיעו למוסך מסיבות שונות.

זה היה MAX.M למיטב זכרוני.

בואו, אני לא חושב שמישהו פה באמת מטיל ספק באיכות רכבי VAG,

ובאווירת הנהג המדהימה בכל אחד מהרכבים העממיים שלהם(ביחס לקטגוריה שבה הוא נמצא)

ובאיכות הנסיעה.

אבל, כשאני משלם את האחזקה, לא מתקרב לשיקוץ הזה שקוראים לו גיר כפול מצמדים,

וזה לא משנה אם זה קוראים לזה DSG או TCT או EDC.

וכל עוד אין גולף ידנית שהיא לא GTI (מ2011 הופסק היבוא הסדיר), אשקר אם אגיד שלא בא לי, אבל אני לא מתקרב למטחנת הכסף הזאתי.

אגב - מי שלא רוצה לראות, לא משנה כמה פוסטים של "הלכו לי המצמדים אחרי 30 אלף קילומטר ורק עכשיו שילמתי עשירייה על מחשב גיר" תראה לו, הוא יתעלם ויגיד מקרה נקודתי.

• תוכן חדש...