Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , הונדה סיוויק 1.6 שנת 2006 ,היום כשבדקתי שמן/מים שמתי לב שהמי קירור במיכל עיבוי הגיעו כמעט עד הקצה , בפעם האחרונה שבדקתי לפני פחות משבוע הם היו בMAX .

הרכב לא מתחמם .

מה יכולות להיות הסיבות ? הוחלף תרמוסטט, הפקק רדיאטור שקיים כרגע אינו מקורי , אני גם לא יודע אם זה הרדיאטור המקורי של הרכב .

האם צריך להחליף פקק לרדיאטור ? אם כן באיזה לחץ הוא צריך להיות ?

אשמח לעזרה .

Honda Civic 2006 1.6

פורסם

קודם כל יש מצב טוב שהפקק לא מקורי או לחלופין לא בלחץ הנכון או לא תקין והוא זה שחום מסויים מעביר את המים למיכל עיבוי,בדקת אחרי נסיעה מייד?

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם
קודם כל יש מצב טוב שהפקק לא מקורי או לחלופין לא בלחץ הנכון או לא תקין והוא זה שחום מסויים מעביר את המים למיכל עיבוי,בדקת אחרי נסיעה מייד?

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

הפקק בוודאות לא מקורי, אבל בחודש האחרון התופעה לא הייתה זה קרה רק עכשיו .

בדקתי כשהרכב קר.

Honda Civic 2006 1.6

פורסם

הפקק שחור ולא רשום עליו כלום.

וכן החלפתי תרמוסטט לפני כחודש (מקורי). אחרי ההחלפה הכל היה רגיל .

Honda Civic 2006 1.6

פורסם

יש חוסרים של מים?

תבדוק בבוקר שהרכב קר.

שהוא חם זה עולה וזה תקין.

שהוא מתקרר הא חוזר בחזרה למקסימום.

תסתכל טוב למה קשה לראות ברכב הזה לאיפה המים מגיעים אולי אתה טועה.

ומה הלחץ של הפקק שקנית אני אבדוק לך אם תקין יש לי אותו רכב.

מומלץ לבדוק גם את הצינור שמחבר בין הרדיאטור לעודפים אולי הוא סתום.

פורסם

אם הפקק הוא בלחץ הנכון מה שנישאר לבדוק הוא לחץ הפוך לראות שאין חדירת קומפרסיה למערכת הקירור. האם שהרכב מגיע לטמפרטורת עבודה והמאוורר רדיאטור מתחיל לעבוד הצינורות העבים בין הרדיאטור למנוע נהיים רכים? קשים כמו אבן? האם הם מעט נפוחים?

פורסם
יש חוסרים של מים?

תבדוק בבוקר שהרכב קר.

שהוא חם זה עולה וזה תקין.

שהוא מתקרר הא חוזר בחזרה למקסימום.

תסתכל טוב למה קשה לראות ברכב הזה לאיפה המים מגיעים אולי אתה טועה.

ומה הלחץ של הפקק שקנית אני אבדוק לך אם תקין יש לי אותו רכב.

מומלץ לבדוק גם את הצינור שמחבר בין הרדיאטור לעודפים אולי הוא סתום.

איפה הצינור שמחבר בין המיכל עודפים לרדיאטור נמצא? פשוט המיכל עיבוי כמו שאתה יודע נמצא במקום נורא.

שמתי פקק בלחץ 1.1 באר .

ובדקתי שהאוטו קר ועדיין המיכל עודפים נשאר אותו הדבר.

אם הפקק הוא בלחץ הנכון מה שנישאר לבדוק הוא לחץ הפוך לראות שאין חדירת קומפרסיה למערכת הקירור. האם שהרכב מגיע לטמפרטורת עבודה והמאוורר רדיאטור מתחיל לעבוד הצינורות העבים בין הרדיאטור למנוע נהיים רכים? קשים כמו אבן? האם הם מעט נפוחים?

הצינורות רגילים .. לא מתנפחים או מתכווצים . והם בוודאות לא קשים .

כשאני פותח את המכסה רדיא

הכיוון הוא ראש מנוע?

Honda Civic 2006 1.6

פורסם
מציע לעשות בדיקת לחץ הפוך על מנת לשלול בעיה של ראש מנוע. אם תרצה יש לי את הסט לחץ הפוך עם קומפרסור והכל אתה מוזמן לבוא להשתמש בהם.

תודה רבה! נהיה בקשר אשתדל לקפוץ אליך בקרוב .

חסרים מים ברדיאטור?

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

כן , הוספתי היום מים בהערכה גסה כחצי כוס.

Honda Civic 2006 1.6

פורסם

היה לי מקרה דומה שהמים השפריצו ממיכל עיבוי אחרי שהחלפתי את המים. יכול להיות שהיה אוויר במערכת. נסה לנקז אוויר ולעקוב אחרי זה. יכול להיות שזה היה חד פעמי. יכול להיות שמילאת גם יותר מידי את המיכל עיבוי. זה זה דבר שחוזר על עצמו אז באמת כדאי לך לקפוץ לחבר האדיב.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

• תוכן חדש...