Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

spire, אני לא מסכים אתך:

1. הדיון כרגע מתמקד בשאלה מה עדיף לקונה, הנחה מתחת לשולחן או מבצע פתאומי או בכלל תוספת אבזור ומחירון ברזל.

אני כאמור מעדיף את ההנחות הסמויות.

2. כשהנפילה במחיר שקולה לכמה חודשי שכר וכשכולם רואים שזימברו אותך בקניה, אז קשה לי לקבל את הסיטואציה כזניחה, כזו שמתייחסים אליה בסלחנות.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלא אם כן יש איזה קשר שתיקה בין כל מי שקנה את הרכב הספציפי כבעלים ראשון, הנחות "מתחת לשולחן" לדעתי פוגעות בכולם.

למה?

כי כשאתה בא למכור את הרכב - אני כקונה רואה שהמחיר מעבר לתקציב שלי ולא אצור קשר, גם אם יש לך גמישות בגובה ההנחה שניתנה לך.

לחילופין, מישהו יפרסם את הרכב שלו עם הפחתה מהמחירון לפי אחוז ההנחה (או הסכום דה פקטו שהוא קיבל), ואז אתה תהיה חייב להוריד את המחיר לאותה רמה כדי להיות אטרקטיבי.

בקיצור, הנחות, מעל או מתחת לשולחן, מורידות את הערך של הרכב, (או כל מוצר) וזה מצב נתון. לא טוב, לא רע, ככה. אני לא חושב שצריך להיכנס ביבואן כזה או אחר על זה שהוא עושה את זה, כי כל עסק בעולם עושה את זה.

אף אחד לא פותח שרשורים על זה שרמי לוי מוכר עוף בשקל שבוע אחרי שקניתי עוף ב-30 שקל, נכון? אז למה ג'וליה כן?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בגירה, ומה קורה עם אלה שרכשו 8 ימים טרם המבצע? בסופו של דבר תמיד יעבור גבול מוגדר ומובחן בין מקבלי ההנחה ובין אלה שפספסו אותה ביום אחד.

אתה צודק, תמיד יהיה גבול של יום, אבל כמו שאני תמיד אומר ללקוחות, פה זה לא HOT, מי שמתלונן, מטופל (כל עוד התלונה מכובדת).

את עניין השבוע אני עושה כאמור בצורה יזומה.

אם מישהוא מתלונן אחרי שבוע, גם יקבל את ההפרש בכיף, כאמור, כל עוד התלונה מכבדת ומכובדת.

מי שמחליט לפתוח פוסט שיימינג לפני שדיבר איתי, לא יקבל כלום.

בנוגע להנחות מתחת לשולחן, גם לזה יש את המגרעה שלו, למה אני אדם תרבותי וסימפטי צריך לשלם 200 אלף ש"ח על ב.מ.וו בזמן שלקוח אחר, שמחתקח על העניין באינטנסיביות משלם 150?

בכנות, מה הבעיה לפרסם מחיר מחירון אמיתי שעליו ביכולת מיקוח אינטנסיבית אפשר לקבל אולי חיישני רוורס או טיפול מתנה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
spire, אני לא מסכים אתך:

1. הדיון כרגע מתמקד בשאלה מה עדיף לקונה, הנחה מתחת לשולחן או מבצע פתאומי או בכלל תוספת אבזור ומחירון ברזל.

אני כאמור מעדיף את ההנחות הסמויות.

2. כשהנפילה במחיר שקולה לכמה חודשי שכר וכשכולם רואים שזימברו אותך בקניה, אז קשה לי לקבל את הסיטואציה כזניחה, כזו שמתייחסים אליה בסלחנות.

1. עדיף מאיזו בחינה. אל תענה שכלכלית, כי מי שקונה אלפא חדשה מתאבד כלכלית מראש, וביודעין.

2. אף אחד שקונה אוטו ב-280 אלף ש"ח, לא מרוויח 40 אלף בכמה חודשים. לגבי הזימבור, הוא זומבר בירידת ערך של מניית טבע ברגע הקנייה.

סלחנות... זו מדיניות של יבואן שנתקע עם מלאי. אם אין קונים, זורקים ימי מכירה. לא עוזר, זורקים לליסינג. לליסינג אי אפשר לזרוק ג'וליות, אז דופקים אחושרמוטה הנחה.

לגיטימי.

מישהו בדק אם גם בחו"ל המחירים נופלים, כי המכירות לא בכיוון של התחזית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש בעיה לפרסם מחירון אמיתי כי אז כל תנודה בשער החליפין תגרום להוצאת מחירון חדש ולבעיות הנילוות אליו שהן לדוגמה - לקוחות שמתלוננים על המחירון והמחיר ששילמו, תנודות חריפות בשווי המשומשות ועוד כהנה וכהנה.

היציבות טובה לעסקים.

לפיכך ליבואן שמנסה לשמור על יציבות מחירים יש שתי אופציות:

1. עידכון מחירים חד שמתרחש אחת לכמה חודשים.

2. הנחות רכות שניתנות מתחת לשולחן.

ברור שגם זו הנחה וגם זו הנחה ותוצאותיהן דומות, אני מעדיף לחיות עם הנחה שניתנת מתחת לשולחן.

זה הכל.

פורסם

זה לא ממש מדויק.

כל היבואנים בארץ חשופים לתנודות מטבע וכל היבואנים בארץ עובדים עם מחירונים מסודרים שמתעדכנים אולי, פעם בשנה (ואצל הרבה גם זה לא).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ברור שאתה (חלקית) צודק.

אבל אם תתבונן בדו"ח המסירות של הג'וליה תגלה שנמסרו סביב ה- 170 מכוניות מתחילת השנה.

זה אומר שהגרעין הקשה של מעריצי המותג קונה, וקונה במחיר כזה שברור לכל בר דעת שהוא יקר ביחס לאיכות ולתמורה הכוללת.

את הזילזול שלך בג'וליה כבר גילית במקומות אחרים ועדיין זו קביעה גם מקוממת, ודאי יומרנית, להכריז הכרזות בסגנון של עובדה על מה ש"ברור לכל בר דעת" להבנתך. טיול קטן במחירונים והשוואת מחיריו של האוטו שדגם יקר במיוחד שלו אתה מחזיק, לג'וליה לסוגיה מצביע על מופרכות הקביעה הנחרצת הזו שלך.

פורסם
זה לא ממש מדויק.

כל היבואנים בארץ חשופים לתנודות מטבע וכל היבואנים בארץ עובדים עם מחירונים מסודרים שמתעדכנים אולי, פעם בשנה (ואצל הרבה גם זה לא).

כן, אבל לא אני הגדרתי במהלך הדיון את המושג 'מחיר אמיתי'.

מה זה מחיר אמיתי? כזה שמותיר רווח גולמי של 20%?

נניח לצורך הדיון שכן, הרי תנודה של שער החליפין לכאן או לכאן תחייב את היבואן בעידכון מחירים.

זה לא רציני.

לפיכך, הדרך של הנחות מתחת לשולחן נכונה בעיני.

• תוכן חדש...