Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא תמחור הדגמים הראשוני בעיקר של תוצרת איטליה.

הם פשוט "הורגים" דגמים עם תמחור ראשוני מופרך. אחרי שנה וחצי שנתיים נזכרים לתקן ואז כבר הרכב לא רלוונטי כי אף אחד לא יודע שהוא קיים.

יש מצב שזה לא באשמתם. יש מצב שהם מקבלים מחירים גרועים מפיאט, אבל זה המצב.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהם שהם חכמים. הלקוחות מהר מאוד מגלים את שיטות השיווק 'החכמות' וממתינים לרגע שהמחירים ירדו ואז קונים. לבנתיים אין הכנסות גבוהות לייבואן וייתכן שבהמתנה לירידת מחירים הלקוח כבר קנה רכב תוצרת ייצרן אחר.

ברור שאתה (חלקית) צודק.

אבל אם תתבונן בדו"ח המסירות של הג'וליה תגלה שנמסרו סביב ה- 170 מכוניות מתחילת השנה.

זה אומר שהגרעין הקשה של מעריצי המותג קונה, וקונה במחיר כזה שברור לכל בר דעת שהוא יקר ביחס לאיכות ולתמורה הכוללת.

פורסם

למעט קצת אלפות והרבה סובארו, את המותג הכי מזוהה עם הקבוצה הם די קברו. אולי לא רק באשמתם אבל יש להם חלק בזה מבחינת תמחור הפיאט פנדה החדשה בהשקה שלה, מבחינת שיווק הפונטו האחרונות שהיו עם מנועים חלשים, והתבססות על ה 500 בלבד. צריך להוסיף לזה את העובדה שבישראל פיאט זה לא מותג שאוהבים, וזוכרים לו בעיקר תקלות (וחבל שכך אבל זה המצב). אולי צריך שיקרה משהו עם המותג כפי שקרה בארץ עם סיטרואן - כשהתחילו לשווק את הקקטוס אז היה איזשהו מהפך במותג (גם אם לא מכרו במספרים מאוד מאוד גבוהים, אבל הכל יחסי). לא בטוח שלפיאט יש מה להציע בהיבט הזה כרגע. אולי אולי את הטיפו הידנית הטורבו במחיר אטרקטיבי.

פורסם
הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהם שהם חכמים. הלקוחות מהר מאוד מגלים את שיטות השיווק 'החכמות' וממתינים לרגע שהמחירים ירדו ואז קונים. לבנתיים אין הכנסות גבוהות לייבואן וייתכן שבהמתנה לירידת מחירים הלקוח כבר קנה רכב תוצרת ייצרן אחר.

ממה שאני זוכר, אבל אולי אני טועה, אתה קצת אוהב לחבוט בכל מי שאינו צ'מפיון באופן כללי, ובסמל"ת באופן ספציפי.

למה, אצל סיאט אין הנחות? אצל סקודה אין? אצל אאודי אין? ואם נעבור ליבואנים אחרים - אצל במוו אין? אצל פורד אין? הדבר היחיד - ובעיני חיובי - השונה, הוא שפה הם מפרסמים את זה לכולם וזה לא כפוף למו"מ "מתחת לשולחן". ותכל'ס אותי זה כמעט שכנע. אני אומר כמעט, כי הרכב שלי עוד לא בן שנה ונראה לי מופרך להחליפו, מה גם שמעצבן אותי שבשל רוחב הבוסטר של הילדה, היא עדין לא תוכל לחגור את עצמה בג'וליה, למרות שבסובארו XV היא כן מצליחה, למשל. סידור תופסני חגורות מעצבן. אגב, היחידים שלדעתי הם בונקר זה מזדה וטויוטה. ועוד דבר - בעיני עדיף עשרות מונים לתת הנחות לכ-ו-ל-ם ולפרסם את זה, מאשר לתת רק, למשל, למועדון כזה או אחר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ברור שאתה (חלקית) צודק.

אבל אם תתבונן בדו"ח המסירות של הג'וליה תגלה שנמסרו סביב ה- 170 מכוניות מתחילת השנה.

זה אומר שהגרעין הקשה של מעריצי המותג קונה, וקונה במחיר כזה שברור לכל בר דעת שהוא יקר ביחס לאיכות ולתמורה הכוללת.

אוטוטו סוף השנה מתקרב ואם מה שכתבת בהודעה הראשונה נכון הרי שהחלק הארי של המסירות כבר חלף וכנראה מספר המסירות לא יגדל בצורה לינארית עד סוף השנה אלא בעוד כמה עשרות בודדות.

איזה כייף לי :)

פורסם
ממה שאני זוכר, אבל אולי אני טועה, אתה קצת אוהב לחבוט בכל מי שאינו צ'מפיון באופן כללי, ובסמל"ת באופן ספציפי.

אני חובב גרמניות בתנועה.

אני לא חובט בסמל"ת אלא מנהל דו שיח עם חבר הפורום דורקי.

איזה כייף לי :)

פורסם

BAR72,

וכשיש הורדות מחיר דרסטיות אצל אחרים (208GTI, איביזה וכו') גם בהם נכנסים כך שזה די מרוקן מתוכן את הטענה שלך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בר, קשה לי להתווכח אתך כי יש הרבה מין הצדק בדבריך, אבל - נניח והלכת לחנות בגדים ורכשת גרדרובה נאה, חולף שבוע ופתאום מכירות סוף עונה.

איך תרגיש?

מהטעם הזה אני מעדיף הנחות שניתנות מתחת לשולחן, כאלה שתלויות בשער החליפין בעת ביצוע ההעסקה ובכושר המו"מ של הקונה.

פורסם

אני בעלים של חנות קטנה והמדיניות שלי הוא כל מי שקנה מוצר ובשבוע שאחרי המחיר הוזל כתוצאה ממבצע (אנחנו מפרסמים בפייסבוק הרבה מבצעים), לא צריך בכלל ליצור איתי קשר, אני יוצר איתו קשר ומזכה את כרטיס האשראי שלו און ליין.

אם אני כבעל עסק קטן יכול לנהוג כך, קל וחומר שיבואן רכב יכול.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני לא מצליח חובבי רכב שמתלוננים על הנחה מפליגה על מכונית לחובבי רכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נוסף על כל מה שכתבתם, אני כמעט והזמנתי לפני כחודש אימפרזה 2000CC, לאחר כמה כתבות שקראתי על אכילת שמן מופרזת, פניתי לסוכנות ונאמר לי שלפי המכתב של המכ"ל של סמל"ת הבעיה והתביע הייצוגית היא רק לגבי מכוניות שיוצרו עבור השוק האמרקאי,

וזה בפרוש לא נכון, הרבה מהמתלוננים הם בארץ, והתביעה היצוגית היא בארץ.

לדעתי אם החברה לא הייתה מכחישה את קיום הבעיה אלא יוצאת בהסברה, כי בסופו של דבר הבעיה היא בכמה עשרות מכוניות מכל השנים והמנועים החדשים עברו הרבה שינויים.

פיספוס מצד החברה וחבל

(האוטו הראשון שלי היה סוברו שודים שנת 70)

פורסם (נערך)
^

אם יש לך זמן, קרא את זה- בכלל תיפול:

אתה צודק אבל שוב מפספס את הנקודה.

כשהרכב נרכש בהנחה של מתחת לשולחן אז מחירון לוי יצחק יוצר את האשליה שהרכב "מחזיק" מחיר גם אם מתחת לשולחן ההנחות תופחות.

כשבא יבואן ובמכה אחת הוא מוריד את ערך הרכב החדש אז הוא בעצם אומר שני דברים:

1. יש ירידה בשווי ה"נכס" של אלה שרכשו אותו ממני בטרם ההנחה.

2.תקעתי את אלה שרכשו אותו ממני במחיר מלא רק כי אני יכול.

בגירה, ומה קורה עם אלה שרכשו 8 ימים טרם המבצע? בסופו של דבר תמיד יעבור גבול מוגדר ומובחן בין מקבלי ההנחה ובין אלה שפספסו אותה ביום אחד.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

.

אני מזמן חושד במרק10 שהוא שתול של צ'מפיון בפורום.

וברכות לבר72, שוב הצלחת להכניס את צ'מפיון לשרשור שעוסק ב... סמל"ת.

פורסם

אפשר להגיד עלי הרבה דברים - חובב סמל"ת (או יבואנים אחרים) הוא לא אחד מהם. ואני חייב להגיד שאני לא מבין מה אתם רוצים מהם.

הם מתנהגים בדיוק באותה צורה שכל חברה מסחרית שמוכרת מוצרים מתנהגת. מחירים של מוצרים יורדים עם הזמן ככל שיוצאים לשוק מוצרים חדשים וטובים יותר, או שכושר הייצור עולה על הביקוש, או שהמוצר החזיר חלק גדול מעלות ההשקעה שלו.

early adopters תמיד ישלמו מחיר גבוה יותר. בין אם זה ג'וליה, טלפון של סמסונג (שהמחיר שלו ירד באיזה 30% מאז שהוא הושק לפני שלושה חודשים בערך), או חולצה חדשה של טומי הילפיגר. מי שמחכה, מקבל דיל יותר טוב. תמיד תמיד תמיד.

"לא אקנה יותר בחיים" אפשר להגיד על כל דבר. גם על סיאט לאון שנמכרת במבצע שבוע אחרי שקיבלת אותה, או מכנסיים של הוגו בוס שמוצעים ב-50% בסוף עונה בדיוק יומיים אחרי שקנית אותם. אבל להגיד את זה לא ישנה את העובדה שזה יקרה שוב, עם כל מוצר בעולם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...