Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כהרגלה בקודש, מציעה סמל"ת כרגע הנחה של 22,000 עד 23,000 שקל על אלפא רומיאו ג'וליה וג'ולייטה. כלומר, שיטת מצליח שלהם תמיד לתקוע מחיר גבוה, לנסות למכור, ואז כעבור כמה חודשים עד שנה לחתוך באופן חד במחיר. לדעתי שיטה ממש לא חכמה, לא שיווקית, לא תדמיתית, לא צרכנית ולא מעשית. ככה לא שומרים על מותג חזק ועל קהל צרכנים נאמן.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סמל'ת חכמים, הם הבינו שישנה קבוצת נהגים שמסיבות כאלה או אחרות תרכוש את הרכב בכל מחיר.

לכן בשלב הראשון הם תוקעים מחיר שמבריח את כולם פרט את אלה, בשלב השני הם פונים לשאר חובבי הרכב שהשיקולים שלהם רציונליים יותר.

פורסם

כשהאיביזה החדשה יצאה באיזור 2009 צ׳מפיון השתמשו באותה אסטרטגיה מדי שנה.

עד איזור 2012, בכל שנה בה היה יוצא דגם חדש, הוא היה מתומחר במחיר מוגזם עד לתאריך מסויים/כמות מכירות מסויימת ולאחר מכן היה נחתך ב״מבצע חסר תקדים״.

אותי זה נורא הרתיח באותה תקופה, ואני מאמין שאני לא היחיד.

מתישהו זה עבר להם. מקווה שכך יהיה גם עם סמל״ת.

פורסם
סמל'ת חכמים, הם הבינו שישנה קבוצת נהגים שמסיבות כאלה או אחרות תרכוש את הרכב בכל מחיר.

הדבר האחרון שאפשר להגיד עליהם שהם חכמים. הלקוחות מהר מאוד מגלים את שיטות השיווק 'החכמות' וממתינים לרגע שהמחירים ירדו ואז קונים. לבנתיים אין הכנסות גבוהות לייבואן וייתכן שבהמתנה לירידת מחירים הלקוח כבר קנה רכב תוצרת ייצרן אחר.

איזה כייף לי :)

פורסם

ייתכן גם שקיבלו מחירים טובים יותר מהיצרן, לפחות לגבי הג'וליה.

הג'ולייטה גם כך די בערוב ימיה, ונמכרת איכשהוא בעיקר מכח האינרציה, אז שם הסיבה ברורה יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עם כמה שזה נראה לכולם שסמל"ת לא אוהבים/יודעים למכור, עובדתית הם עדיין על המפה ועם יותר מיצרן אחד - כנראה שהם עושים משהו נכון אחרי הכל.

פורסם

על המפה?

כנראה שאם היו מתנהלים כמו שצריך היו עדיין מחזיקים בקיא, ואז גם היה אפשר לומר שהם על המפה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

יש להם אמנם הרבה מותגים, אך מרביתם איזוטריים מבחינת כמות מכירות. הכוונה לפיאט (פרטיות), אלפא, ג'יפ. אני מניח שסובארו XV מניבה להם יופי של רווחים אבל זו ככל הנראה ביצת הזהב היחידה שלהם...

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הם עם האף מעל המים ובהתחשב בפוטנציאל הענק שבליין המוצרים שלהם שרובו ככולו מפוספס לגמרי, לא היו שורדים אם לא 2-3 דגמים שהם אחראים להחזקתם מעל קו המים.

בדומה לקיה, יבואן אחר היה מוכר הרבה יותר סובארו, יבואן אחר היה מוכר הרבה יותר פיאטים, נראה עד כמה הם יצליחו לייצר מכירות מקרייזלר/ דודג'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה שכל המותגים שלהם בתהליך החלשות. האם זה בגלל היבואן או שהמוצר פחות תחרותי מבעבר?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מכתחילה תמחור אלפא ג'ולייטה היה חמדני ,לא מציאותי והבריח הרבה קונים פוטנציאליים. הרכב נמכר במספרים נמוכים יחסית . הרכב במבצעי הנחה מטורפים וגם 0 ק"מ מוכרים אלפא. אותו דבר לגבי פיאט 500 שכל מי שרכש מהחברה במחיר מחירון משלם כעת על הרכישה בריבית. שוק יד שניה שלו לא קיים!

פורסם

לא מצדיק את התמחור, זה ידוע (לא באלפא ולא בסובארו - שני הרכבים שיש לנו). אבל מתקשה להאמין שיש מי ששילם מחיר מחירון מלא...

לגבי ההנחות כעת, מניח שמתקרבים ל- 12 חודשים. אז יש יבואנים שיפרסמו בפורום, יש יבואנים שיעבירו לסוחרים, יש שיעבירו לליסינג למכור כיד 1; אלפא מפרסמים לכולם. לא כזה נורא...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

באמת קצת לא ברור הכעס הזה דווקא על סמלת, הנחות הן ענין נפוץ למדי בתחום הזה, כולם עושים כך, גם אלו שמוכרים בלי הכרה ובכמויות היסטריות, קל וחומר מי שמתקשה להדביק פערים ולהפטר ממלאי שלא תמיד מצטבר רק בשל תמחור מופרז מלכתחילה.

• תוכן חדש...