Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה אתה מחפש לקנות רכב כזה מהשכרה, שלרוב יהיה במצב שחוט,

גם כך הרכבים האלה נמכרים בזול, חפש אחת פרטית מטופלת לפי הספר,

אני מאמין ששתיהן ימכרו כמעט באותו מחיר, זה רכב שגם כך לא סחיר ועוד מהשכרה אז בכלל חתונה קטולית,

ותמיד תוכל להוריד במחיר המוצע ללא כל בעיה, ותצפה שאתה תהיה הצלצול הראשון של המוכר, ואם לא תסגור במחיר שלך המוכר יכול להיתקע הרבה זמן ללא מכירה, שזה קלף חזק בידיך.

כמובן שמאוד רציתי שלרכב הזה יהיה שוק חזק כי אני בעצמי מחזיק בכזו, אחותה מפיג'ו חדשה יחסית, אך לצערי זה לא המצב, וזה רכב עם שוק ממש קשה שתוכל להוריד בהרבה ולקנות אותו בממש זול.

לגבי חוות דעת על תכונות מסוימות, אשמח לענות לך, אך עדיף שתשאל לגבי איזה מידע תרצה לקבל על רכב, ומה בדיוק חשוב שלך שתמצא בו.

פורסם

להבנתי "אלדן" מוכרים את כלי הרכב הללו באיזור 25K עם כ-100000 ק"מ, ובתנאי אשראי טובים.

היתרונות: מדובר ברכב אמין עם מכללים שיש להם אמינות מוכחת, במחיר נמוך, שנת דגם מתקדמת יחסית לתקציב.

החסרונות: רכב בסיסי שמזכיר בעיצוב הפנימי שללו את שנות השמונים, ניכר שפותח עם אוריינטציה לחסכון בכל מחיר, שוק די גרוע.

שורה תחתונה: אם אתה מודע לחסרונות, ומתכוון להשתמש ברכב 4-5 שנים (בידיעה שבסוף התקופה הוא ימכר באלפי שקלים בודדים) מדובר בעסקה לא רעה בכלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עיסקה לא רעה?

לא בטוח..

בדיוק לפני מספר שבועות ראיתי (לגמרי במקרה) מודעה בפייסבוק של סיטרואן אליזה מודל 2013 100K ק"מ יד-1 פרטית דגם PK קומפורט ב-26K ש"ח.

אני מניח שניתן להוריד אותם עוד קצת.

מדובר במגרש רכב מכובד באזור חיפה.

וגם תנאי מימון יש..

אז למה רכב מהשכרה באותו המחיר זה עיסקה טובה?

פורסם

1. יתכן שמדובר במציאה.

2. לא בטוח שהמגרש נותן את כל הפרטים הנכונים אולי הוא "משפץ" כדי למשוך לקוחות.

3. אני עדיין הייתי מעדיף לרכוש מחברת כמו אלדן מאשר מסתם מגרש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

1. יכול להיות, האמת שאין לי ניסיון גדול עם הרכבים האלו כי הם ממש לא מעניינים אותי.

2. יכול להיות, למרות שזה מגרש דיי מכובד, לא גדול ועם מוניטין טוב שעוסק בעיקר ברכבי יוקרה ורכבים "מעניינים" אחרים.

3. זכותך. :)

פורסם

תפרט קצת על העסקה.

בכמה מוכרים סיטרואן כזו? היא כבר בת 4, זה לא מעט זמן בהשכרה.

הרכב עצמו הוא רכב בסיסי ופשוט, נוצר במטרה למכור בזול ולהחזיק בזול - נסעתי בכמה כאלה כמוניות בבלארוס ובאוקראינה, עם קילומטראז' גבוה מאוד - הרכב נסע סבבה לגמרי.

אם המחיר נוח (סביבות 27K או מתחת), יש אחריות לשנה על גיר ומנוע והמצב הכללי של הרכב מניח את הדעת - אני לא רואה מניעה לקנות.

סה"כ כל רכב משפחתי שתקנה היום כחדש או כמעט חדש מקבל ירידת ערך של 10K בשנה - אז למעשה אם תיסע בו 3 שנים ותמכור אותו ב-6-7K הלאה, זו עסקה לא רעה בכלל.

• תוכן חדש...