Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UNIDEN R1-הגלאי המוביל בשוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אי אפשר לגלות אותם מכיוון שהם לא פולטות שום אות אלקטרוני, המחשב שבניידת מזהה את מספר הרכב עפ התמונות שמעבירה המצלמה .

אבל בכל מקרה אין צורך לגלות אותם , סע עם טסט ברכב לא גנוב ואתה בסדר

עריכה אחרונה על ידי Krd
פורסם

לפי מה שראיתי בסרטונים זה גם נותן להם מהירויות לאו דווקא פרטים מזהים של בעל הרכב.

מקווה שאני לא טועה ואתם צודקים

פורסם

לא זה לא הכי טוב, כי הדבורה מורכבת על גג של ניידת ומודדת אותך בזמן נסיעה, נגד זה וייז לא ממש עוזר.

כשניידת עומד איפשהו יש כמה מסכנים ראשונים שיעלו בחכה עד שמישהו יעדכן שיש שם ניידת. לפעמים המסכן הזה יהיה אתה..(מנסיון*)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)
הגלאי הכי טוב זה לשים וויז ולדעת בזמן אמת איפה יש ניידות מצלמות ומכמונות

וויז הוא כלי מעולה אם אתה משתמש בו בצורה חכמה בשילוב של עוד כלים.

אני יכול לומר לך שאני תמיד עם וויז פתוח בנסיעה .ולשמחתי הרבה שנסעתי לעבודה לפני שבוע בכביש בגין בירושלים הייתי כמובן עם הוויז פתוח והופ פתאום מהפינה קפץ לו שוטר עם ממלז(לא קיבלתי שום התראה) , מזלי שהייתי על 25 קמש מעל המותר וקלטתי אותו בזמן והספקתי לבלום.

מרוב שהוא היה קרוב האיירוד לא ציפצף.

הדרך היחידה להיות מוגן ב 99% היא:

וויז או ציטה נגד גאטסו(אפשר גם ליהעזיר בשאר הדיווחים של הוויז)

גלאי ראדר טוב כנגד דבורה

ומשבש כנגד לייזר

למה זה רק 99% ? כי תמיד השוטר יכול לנסוע מאחוריך(או סתם לעמוד בצד) עם דבורה כבויה ופתאום להדליק אותה,הגלאי יצפצף אבל יהיה כבר מאוחר מידי

עריכה אחרונה על ידי Krd
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
יש חדש חברים? מפחיד לצאת לטיולים "ערומים".

בדיוק קיבלתי מייל שאני צריך להביא אישור ממשרד התקשורת בכדי לשחרר את הגלאי מהמכס

יש למישהו ניסיון בהתנהלות מולם?

פורסם
לדעתי ישחררו לך את החבילה בלי בעיות ברגע שתציין להם שזה גלאי רדאר שלא משדר כל אות.

שראיתי שחברת GCX מטפלת במשלוח התחלתי לדאוג ,

אבל בניגוד לציפיות קיבלתי מייל מפורט מהם מה בדיוק צריך לעשות בכדי לשחרר את החבילה .

בגדול צריך לשלוח פקס למשרד התקשורת שכולל טופס שלהם שצריך למלא , מפרט טכני של המכשיר , ופירוט המשלוח .

מנגד כבר מצאתי מקום לעושק מצד GCX -במידה והמכשיר ישאר במכס יותר מיומיים יתחילו לגבות דמי אחסון , מקווה לא להגיע לזה.

מי שירצה עוד פרטים יכול ליצור איתי קשר בנייד ,שיבקש בפרטי ואני אשלח את המספר.

• תוכן חדש...