Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שהתחלתי לגלח את הראש (שלושה חודשים+), נראה שהקרקפת מפרישה שומן באופן מוגזם. כמה מוגזם? פחות משעה אחרי המקלחתה כבר יש שומן בקרקפת. מבאס, מי תלטף אותי ככה?

אפשר למלא ג'ריקן של 5w-40 עם הכמות הזו.

עיצות כלשהן, אולי חומרי דיטיילינג להפחתת התופעה?

תודה מראש

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

פורסם (נערך)

מעניין, לא שמתי לב...

לפעמים אני מרגיש שהראש קצת שמנוני/מזיע...

אתה בטוח שזה שומן ולא זיעה? (אם אכן זה זיעה, אולי דיאודורנט כלשהו לראש...)

מהי תדירות הגילוח שלך פעם בשבוע/שבועיים?

אם איזה סכין אתה מתגלח? אתה עובר על שני הכיוונים? (עם הכיוון ונגד הכיוון)

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

לא חושב שזה קשור לגילוח עצמו.

אולי תמיד הייתה הפרשה כזו או אחרת ורק עכשיו, עם ראש מגולח, אתה שם לב לזה. בכל אופן, הפרשה מוגברת שכזו בהחלט יכולה להיות קשורה למעבר בין טווחי גיל (מילים יפות ל"הזדקנות"). עם קצת סבלנות, אתה יכול לגלות שבעוד מספר חודשים זה ניפסק.

גש לרופא עור בשביל לקבל מידע מדויק יותר ומקצועי יותר.

פורסם

אני חווה את אותה החוויה, אבל זה לא כול כך מפריע לי.

גם אני חושב שזה תמיד היה, אבל עם ראש מגולח אתה שם לב לזה, מצד שני אני לא חושב שזה קשור לגיל ולי זה עדיין לא נפסק.

זאת גם תופעה שמרגישה טבעית.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בעיה בפאקינג ראש - דבר עם אסף מהכנופיה.

תרשה לי לתקן אותך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מגלח את הראש כפעמיים בשבוע בממוצע ולא ממש מכיר את התופעה שאתה מדבר, דווקא אחרי גילוח הקרקפת די יבשה.

אולי זה קשור לג'ל הגילוח שאתה משתמש בו, תנסה להחליף.

פורסם

אצל כל אחד, יש הפרשת חומר שומני בעור בכלל (מיועד לשמור על העור, שלא יסדק) . בד"כ, בראש זה יותר בולט לעומת שאר הגוף.

כאשר אינך מגולח - אינך מרגיש בזה בד"כ (אלא אם יש לך שיער שמנוני).

במידה וזה מפריע לך, אז לאחר הגילוח (או לפני שאתה יוצא עם מישהי), אתה יכול לסבן את הראש (סבון או שמפו) - זה מייבש את העור (כלומר, מסיר את השומן) באופן זמני.

אם לא עוזר - תלך לפי העצה של מרק10 :-)

פורסם

הרגתם אותי עם התגובות

נ.ב אני בן אדם שמגלח את הראש ל 0.3-5 מ"מ עם מכונת תספורת מאז גיל 15, שיער שומני זה משהו גנטי, גם אצלי זה גנטי העור בכללי שומני גם בפנים.

אני מקווה מאוד שאתה חופף את הקרחת/מעט שיער שנשאר שם, כמו כל מקום אחר בגוף אמורים לנקות גם אותו.

אני חופף תמיד פעמיים ביום, מקלחת בוקר וערב, עם שמפו "עדנשולדרס".

תקף לגם אם אתה מגלח עם סכין (מה שאני לא עשיתי מעולם, אבל אני הופך את המכונה על השיניים כדי שתוריד יותר)

Opel Adam S 2017

פורסם

^תעשו לו ג'סטה ותקדימו לו את התור. :-D

כמובן שזה לא היה מופנה לליאב...

אלפא, מקווה בשבילך לפחות שהקרחת עיכותית.

• תוכן חדש...