Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.safari.co.il/article.php?id=26

הוזמנתי להצטרף לסיור כזה עם שתי האחייניות, בנות 10 ו-6, ועוד כמה קרובי משפחה. מלבד העובדה שבטח יהיה הרבה חניה בשעות האלה אני לא בטוח עד כמה העסק אטרקטיבי, במיוחד בתעריף של 85 שקלים לשעתיים. :roll:

מה אתם אומרים, יש תמורה בעד האגרה?

פורסם

הייתי לפני מספר שנים - היה חביב ביותר. לחובבי בע"ח והספארי בפרט, הסיור נותן זוית אחרת ושונה על הספארי, במיוחד אם אתה מכיר אותו היטב.

לדעתי - שווה ביותר, אפילו רק בגלל הביקור בבתי הלילה של האריות.

:turn-l:
פורסם

בהחלט ביקור מיוחד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מומלץ ביותר. הייתי לפני כמה שנים.

אחד היתרונות הכי גדולים מעבר לבעלי החיים והחנייה זה שהקופים האנושיים לא מגיעים בשעות האלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מומלץ ביותר. הייתי לפני כמה שנים.

אחד היתרונות הכי גדולים מעבר לבעלי החיים והחנייה זה שהקופים האנושיים לא מגיעים בשעות האלה.

:lol::lol:

לגמרי. אלה יכולים להרוס את כל החוויה....

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אם רוצים לראות אותם, תמיד אפשר לעשות ספארי לילה בנתניה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
~נו טוב, נלך. עדכונים בהמשך.

הלכנו.

בקצרה: נחמדish, אבל לדעתי לא שווה 85 שקלים. שווה 45 בלחץ. הכי טוב לקבל במתנה.

בהרחבה: כל הסיור מתבצע על גבי 'רכבת' דיזל גרמנית של Tschu Tschu, לא בטוח אם בגרסת הקאמינס או המרצדס, אבל עם רישוי כביש. מעניין מאד. ביחד איתה יש טנדר ליווי של איסוזו עם פטנט יפה של ניתוק אורות קדמיים כדי לא להפריע לבעה"ח. כל הדרך אמרו לנו להיות בשקט בדיוק מאותה סיבה, אבל איכשהו קרקושי הרכבת שיכלו להעיר מתים לא הפריעו להם. [סמיילי סרקסטי]

זו הרכבת:

IMG_20170531_212806.jpg

זה הטנדר:

IMG_20170531_212817.jpg

ומזה שפתחתי בתיאור כלי הרכב אתם יכולים להבין עד כמה הסיור עצמו היה מרתק... לטוב ולרע, התחושה הייתה שבאנו להתארח אצל חבר שעובד כשומר בספארי ונתן לנו להצטרף לפטרול הלילי שלו. הילדים נהנו מאד, המבוגרים באו בשביל הילדים. אני שמחתי פעם נוספת שיש לי רק אחייניות.

בהיבט החיובי - אחלה חניה, והצוות שליווה אותנו היה צעיר וכיפי. בחלק מהתוואי יש נוף פסטורלי לכביש גהה. זהו פחות או יותר.

• תוכן חדש...