Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו יאללה,עוד שרשור שתוציאו לנו ת'עיניים סטייל עידן ושות'.. :evil:

המשיכו נא,רבותיי :D

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

אל תדאג - יהיו.

שנה שעברה שיפרתי את הבלמים , קולר שמן וCatch can.

לפני חודש שידרגתי את הצמיגים המשעשעים המקוריים של הBRZ...

מהג׳אנט פריוס שזה מגיע איתו (אמיתי לגמרי) 215/45R17 ברוחב 7״ עברתי ל255/40R17 ברוחב 9״ על RPF1 ולDunlop Direzza ZII Star Spec

הולך להיות מעניין :)

p264364896-4.jpg

p545503649-4.jpg

IMG_0032.jpg

עריכה אחרונה על ידי Liviur

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רק עכשיו שמתי לב שהשרשור התרחב מעבר לגבולות קידומת +1 אז אני ארחיב אותו קצת,למזרח....

אני עידן, בן 35 אוטוטו, חי בהונג קונג מזה 10.5 שנים, נשוי + צמד מגוייסי דאע"ש.

בעל חברה לעיצוב וייצור תכשיטים וסחר ביהלומים.

רכב ראשון היה בישראל, פז'ו 106xsi שעברה מקצה שיפורי התנהגות מאסיביים.

כמה שנים מאוחר יותר רכשתי את הרכב הראשון שלי בהונג קונג, ב.מ.וו 325 e46 עם M Package, כעבור שנתיים היא נמכרה ובמקומה הגיע הרכב שמזה 4 שנים מאיים על חיי רשיון הנהיגה שלי- W211 E55 AMG מתובלת בכמה שיפורים.

לפחות אחת לשבוע יוצא לנהיגה בכביש הטכני החביב עלי ובין לבין נוהג על לא מעט רכבים מגניבים אחרים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

^^^

איזהו עשיר השמח בחלקו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
^^^

איזהו עשיר השמח בחלקו

אם הייתי עשיר ומישהו עני היה מתלונן בפניי זה בדיוק מה שהייתי אומר לו :lol:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
וכדי שתבינו כמה זה יותר רחב :)

קצת בולט :)

זה לא העלים את השובבות של הזנב? אחד הפיצ'רים המהנים ביותר של הרכב הזה.

ב-370Z היו לי 275 מאחור - מצחיק אולי לומר את זה אבל ביום-יום זה היה יותר מדי אחיזה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם יש חברי פורום שעוברים בסביבה מוזמנים לשלוח ה"פ. תשאלו את אוריו, אני אחלה מארח:-P

מאשר

מלבד זה אין לי מה לתרום לשרשור

לבינתיים... X: :scatter:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אל תדאג - יהיו.

שנה שעברה שיפרתי את הבלמים , קולר שמן וCatch can.

לפני חודש שידרגתי את הצמיגים המשעשעים המקוריים של הBRZ...

מהג׳אנט פריוס שזה מגיע איתו (אמיתי לגמרי) 215/45R17 ברוחב 7״ עברתי ל255/40R17 ברוחב 9״ על RPF1 ולDunlop Direzza ZII Star Spec

הולך להיות מעניין :)

הגעת כבר לנקודה שחסר לך כח או עוד לא? אני רואה הרבה כאלה במסלול עם מגדש על ואפילו הדרכתי בחור עם אחת שהיה עם טורבו, לא הצלחתי לעצור את האוטו והמשכתי לשיקיין [emoji15]

פורסם

רוני - ביום יום מוריד מה״משחק״ של האוטו מן הסתם.

זה הרבה צמיג על הכביש ואחד לא רע בכלל.

א ב ל:

1. 4 חודשים בשנה אני עם צמיגי שלג :) 195/55R16 ונוהג כמו חוליגן

2. עיקר הכיף שלי עם האוטו הוא במסלול איפה שהצמיגים האלו היוו כבר מגבלה. (למרות שללא ספק כלי לימודי קריטי ב4 ימי מסלול שעשיתי. לומדים המון על היגוי בעזרת הדוושת תאוצה עם צמיגים שהרבה מתחת ליכולת של האוטו)

כנראה זה עניין של מה אתה עושה עם האוטו.

גולן - למסלול? לא חסר לי כח עדיין - יש לי עוד הרבה מה ללמוד עם הרכב לדעתי. לכביש? תמיד אפשר עוד :) אין ספק שזה כיף להדביק דוושה.

That said - טורבו/סופר שיהיה אמין לשעה וחצי שעתיים זמן מסלול ביום כל כמה זמן - זה לא כזה זול לעשות כמו שצריך.

אני חושב שאני אמשוך עוד איזה שנה שנתיים עם המנוע איך שהוא וישפר את עצמי קודם.

(על הדרך יש גם BBK שמתישהו אני ארכיב וקוילאוברים - סדר - לפי ההרגשה של הימים השנה עם הצמיגים היותר גדולים)

בנוסף - בימים אלו אני מחליף את האוטו המשפחתי (כרגע קאנטרימן קופר S all4 ידנית) לWRX חדשה - ככה שמבחינת אוטו מהיר יותר ליום יום - יהיה לי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

4 חודשים עם צמיגי שלג? זה בערך כמו אצלי. השנה הרכבתי אותם בסוף אוקטובר ואני מוריד רק מחר (יכולתי להוריד גם שבוע שעבר אבל העצלנות...).

לעזאזל, אתם עושים לי חשק להחליף את הרכב... לצערי, פשוט אין פה איפה ליהנות איתו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...