Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כאשר אני מתניע את הרכב והוא קר אז המעבר בן ראשון לשני לא חלק כמו כל השאר. לאחר שהרכב מתחמם (15 דקות בערך) התופעה כמעט נעלמת. לאחרונה שמתי לב שגם כאשר הרכב חם ואני מתחיל לנסוע ולוחץ מעט על הגז (לא עובר את ה 2000 טור) אז גם אז המעבר לא חלק. כאשר אני לוחץ קצת יותר (בסביבות 2500-3000) המעבר חלק לגמריי.

נראה כאילו התיבה לא אוהבת להעביר את ההילוך הראשון על טורים נמוכים.

מעבר לזה אין שום בעיה בשאר המעברים.

ביצעתי החלפה חלקית של שמן גיר מקורי לפני חודש (אבל אני די בטוח שזה היה ככה גם לפני, אולי קצת יותר מורגש עכשיו).

נ.ב

שמעתי פעם שיש בעיה קלה עם המעבר של הראשון לשני במאזדות האלה אבל אני לא בטוח.

אשמח לשיתופים.

פורסם

שווה לנסות לרענן את נוזל תיבת ההילוכים על ידי החלפה חלקית של חצי מכמות הנוזל.

במיקרים רבים מאוד זה שיפר בצורה משמעותית את התופעות שאתה מתאר

יום טוב גם לך

פורסם

^^יגאל הוא ציין שהוא עשה כבר החלפה חלקית, אולי החלפה נוספת תשפר את המצב יותר אבל בכל זאת תושבות יכולות גם על ההרגשה של המעברים עד כמה שאני יודע

• תוכן חדש...