Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אייסקו צר לי על ה'חדות' אבל או שתפעיל את יכולות הבנת הנקרא שלך, או שתפתח אותן. רשמתי כמה וכמה פעמים שלהביא ילדים זה סופר לגיטימי ושילדים זה שמחה להוריהם (כך מספרים) וכו', אל תאמין לי פשוט תקרא שוב את ההודעות שלי זה רשום שם באופן די ברור.

אבל ילדים בהחלט ישפיעו לך על העו"ש כי *מציאות*.

זה שחינכו אותך שילדים זה ברכה שמביאה ברכה וכו' זה סבבה והכל (גם אותי, אגב) - זה לא משנה את המציאות שהיא: ילדים עולים כסף.

אם הברכה שהם מביאים גדולה מהעלות, אז מה לעזאזל אתה רוצה ממני? תביא עשרים ילדים מבחינתי. אתה מציג את זה כאילו אמרתי למישהו מה הוא צריך או נכון לעשות וזה שקר גס.

הבעיה עם אנשים בכלל ובארץ בפרט, זה שאיך שמזכירים נושא רגשי כמו ילדים פוף כל הרציונל עף מהחלון. ילדים זה ברכה שמביאה ברכה? תביא n ילדים ותהפוך לאיזה מישמאש בין אורן זריף לגואל רצון - באמת באמת *באמת* שלא אכפת לי מה אתה עושה בחיים שלך, כמו שלך לא אכפת משלי.

- עריכה -

אוקיי פתאום קלטתי ש"ילדים זה לא מכביד על העו"ש אלא מסייע לו" מאיפה שאתה בא.

בלי כוונה להעליב, אבל מדבריך נדמה שלא מלמדים חשבון מאיפה שאתה מגיע... \:

או שתומכים אצלכם ב child labor או משהו, אנאערף

למה בשכל "הרציונאלי" שלך אתה בטוח שמה שאתה אומר זאת האמת המוחלטת? תחשף לעוד גישה בחיים, מה אכפת לך? למה להינעל? לא אמרתי לך שאתה חייב להאמין לי אלא שיש עוד גישה לחיים האלה וזה מה שאני מאמין בו. ד"א אני לרוב רציונלי מאוד בהתנהלות הכלכלית שלי בבית וזה לא סותר את האג'נדה שלי.

ד"א בקשר להשכלתי אשאיר את זה לעצמי ברשותך איש יקר.

פורסם
מאיפה לך שלא קניתי אותה בסופר של הבזול ואז עצרתי ב6 בשביל לייצר מצג שווא שאני פאקינג לא רואה בעיניים בשביל שלא יתעסקו איתי?

ס_ס

מצטער, טעיתי, מדובר היה בבמבה נוגט

משכנתא זה קל

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אייסקו, בגלל שאנשים הולכים עם הגישה הזו ראש בקיר יש ילדים שאין להם מה לאכול וללבוש.

בבני ברק כל עמוד נגד חניה על המדרכה הוא גם קופת צדקה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
למה בשכל "הרציונאלי" שלך אתה בטוח שמה שאתה אומר זאת האמת המוחלטת? תחשף לעוד גישה בחיים, מה אכפת לך? למה להינעל? לא אמרתי לך שאתה חייב להאמין לי אלא שיש עוד גישה לחיים האלה וזה מה שאני מאמין בו.

למה להינעל?

להזכירך, ההצהרה שלך היא "ילדים לא מכבידים על העו"ש אלא מסייעים לעו"ש" -

בוא תסביר לי איך ההצהרה הזו היא אמת ואיך אתה ממיר ילדים לסיוע בעו"ש, אם אתה צודק אז יש כאן רעיון לסטארטאפ אדיר - אתה ליטרלי משגל דרכך למליון!

זה לא חוכמה וגם לא חברי להפריח הצהרות באוויר בלי להסביר לנו, האנשים האירציונליים לשיטתך, איך ליישם אותן בפועל...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
"ילדים לא מכבידים על העו"ש אלא מסייעים לעו"ש" -

...

הם עוזרים לגדול למספר שצמוד לאות 'ח' בצד שמאל של דף חשבון.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למה בשכל "הרציונאלי" שלך אתה בטוח שמה שאתה אומר זאת האמת המוחלטת? תחשף לעוד גישה בחיים, מה אכפת לך? למה להינעל? לא אמרתי לך שאתה חייב להאמין לי אלא שיש עוד גישה לחיים האלה וזה מה שאני מאמין בו. ד"א אני לרוב רציונלי מאוד בהתנהלות הכלכלית שלי בבית וזה לא סותר את האג'נדה שלי.

ד"א בקשר להשכלתי אשאיר את זה לעצמי ברשותך איש יקר.

הגישה הנוספת היא שילד לא עולה כסף ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
עניין בעלות על דירה הוא בעיקר רגשי ולא כלכלי. הבעיה בישראל שאין שום אלטרנטיבה לרכישת דירה. שוק השכירות זה מערב פרוע מלא בדירות פח מתפוררות, בעלי בית איומים, חוסר יציבות וחוזי שכירות דרקוניים.

תגיד, יש משהו בישראל שבסדר? מה משאיר אותך פה אם הכל חרא, pardon my French?

כן, יש לא מעט בעלי בית איומים עם דירות מזעזעות. היו לי אחד או שניים כאלה. יש גם שוכרים כאלה. ומשני צידי המתרס, יש גם לפעמים אנשים סבירים.

אם אתה חושב שברגע שתקנה דירה חייך יהיו דבש, אתה עשוי לגלות שגם שכנים יכולים להיות גהנום. וכשהדירה שלך, יותר קשה לעזוב.

ברצינות: תצא קצת, לטובתך, מהחשיבה הדיכוטומית להחריד הזו שאתה שקוע עמוק בחרא ואחרים מלקקים דבש. זה לא באמת ככה בעולם האמיתי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)
אור, מהמקום שממנו אני בא ילדים זה לא עול כלכלי אלא ברכה שמביאה עוד יותר ברכה ולא מכבידה על העו"ש אלא מסייעת לו, הכל עניין של סדרי עדיפויות בחיים, מעדיף בעשרות מונים ילדים מאשר עוד עו"ש, אבל מה לעשות שב"ה, בכלכלה נכונה יש גם וגם, לא צריך להיות מיליונר בשביל זה, אם זאת גישתך לחיים, תבורך, אך זה מרגיש כאילו זה חובת הכלל ואמת מוחלטת וזה לחלוטין לא. שוב לעניות דעתי, סיעתא דשמיא והתנהלות כלכלית נכונה מביאה יעד טוב ונכון.

מאוד מזכיר את המשפטים של ההורים והדודים שלי (בקיצור, דור קודם). "כל ילד מביא את הברכה שלו". "ילדים זה שמחה". "אישה מביאה איתה את הפרנסה". כמובן שהכול שטויות ואלה משפטי מפתח בניסיון לשכנע אותך להתחתן בגיל 18 עוד לפני שאתה יודע איך קוראים לך ואתה לא מבין כלום בחיים. אחרי שהתחתנת והבאת ילדים אתה מגלה שאתה בברוך כלכלי כל החיים ואין לך אפשרות לצאת ממנו כי יש לך שייבה על היד ואחריות כלפי צאצאיך.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אם אתה צודק אז יש כאן רעיון לסטארטאפ אדיר - אתה ליטרלי משגל דרכך למליון!

בסטארטאפ כזה אני מוכן להשקיע, ואפילו להיות חבר הנהלה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אחרי שהתחתנת והבאת ילדים אתה מגלה שאתה בברוך כלכלי כל החיים ואין לך אפשרות לצאת ממנו כי יש לך שייבה על היד ואחריות כלפי צאצאיך.

חבר, ברוך כלכלי זה מעסק שנסגר, פשיטת רגל או חלילה, פציעה.

ילדים זה לא ברוך כלכלי. ילדים זה אושר.

קיבינימאט הכסף. תן לי לשחק איתם כדורסל במגרש ולראות את הבן חוזר מהצבא אחרי שלא ראיתי אותו חודש וחצי.

שום הון לא נמדד בזה.

פורסם (נערך)

סטארטאפ בתחום השיגולים ? מצד אחד זה תחום רווי מדי, מצד שני הביקוש אינסופי.

קיבינימאט הכסף. תן לי לשחק איתם כדורסל במגרש ולראות את הבן חוזר מהצבא אחרי שלא ראיתי אותו חודש וחצי.

שום הון לא נמדד בזה.

ניר, מתחבר לכל מלה שלך (חוץ מהכדורסל, יש לי שתי בנות :-P), אבל...

להגיד קיבינימאט הכסף זה טוב כשיש לך כסף, כשאין... בעייתי.

להיכנס לברוך כלכלי כשיש לך ילדים ומשפחה זו יכולה להיות קטסטרופה אמיתית שמובילה לא פעם ולא פעמיים לפגיעה בתא המשפחתי וגם להפרדתו.

כמובן שהילדים זה לא הברוך, הברוך הוא התנהלות כלכלית שלא לוקחת בחשבון ילדים.

וכן, להגיד יאללה נעשה X ילדים בלי לחשוב כמה Y כסף זה יעלה לנו ומה היחס בין X ל Y מובילה הרבה פעמים לברוך כלכלי.

הרבה הרבה יותר מכוס קפה פה ושם :roll:

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ברוך כלכלי זה אדום על גבי מסך (המינוס בבנק) ולא משנה הסיבה. זה לא סותר את זה שילדים יכולים לספק אושר אבל זו תחושה שלא נמדדת בכסף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני עדיין עומד בדעתי אך בכלים מחקריים לא אומדים זאת.

זה ויכוח סרק שאי אפשר להוכיח אותו, בקשר למה שקורה במגזר החרדי, אינני יודע מכיוון שאינני משם.

פורסם

שום הון לא נמדד בזה.

לא ראיתי את הודעתך וזו אכן היתה כוונתי, איפה ראיתם שכתבתי שצריך להתנהל בחוסר אחריות כלכלית בשביל ילדים, בכל אופן, לא התכוונתי לזה, התכוונתי שיש עוד הרבה יותר דברים חשובים מאשר כסף, וזה לא סותר שאני חושב שיש לו חשיבות גדולה בעולם הזה.

כל אחד שיעשה מה שטוב לבית שלו ומה שטוב למשפחה שלו, זה בסדר גמור ובהצלחה בכל מכל כל,

בגדול, אם הבנתי נכון את ניר, ישנם העדפות בחיים וכל אחד יעשה את שלו,

שלי בעיקר משפחה ולכן יש לזה תיעדופים אחרים על פני אחרים, שיא השלם עם זה ונהנה מהחיים תודה לאל,

מודה, לא הכל קל בחיים, ויש לפעמים מורכבויות שצריך לצאת מהם ומתאמצים וב"ה מוצאים כיוון ופיתרון.

• תוכן חדש...