Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הולך תהליך של יבוא אישי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת סתם לידע כללי איך הולך תהליך של יבוא אישי..

איך יוצרים קשר להזמנות ואיך הולך כל התהליך של המשלוח + מחירים

למשל אם האוטו אמור לעלות 50.000 בחו"ל כמה יעלה משלוח ומסים?

תודה מראש.

פורסם

תודה רבה !

בכל מקרה זה לא ענה על השאלה השניה שלי אז אם מישהו יודע כמה עולים המסים והמשלוח אז שיגיד לי בקשה

פורסם

אמריקאיות בערך 100 אלף

אירופיאיות 110 אלף

זה הכל באומדן לא הכי... אבל בערך

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם

לגבי השאלה השניה שלך זה תיקח את מחיר הרכב ותוסיף לו 125 אחוז מס

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אז מה... אני יכול לקנות אקורה אינטגרה גם ב 2000 דולר..... הטרחה והכאב ראש לא שווים את ההנאה...

ועם אתם כבר בעניינים של חישובים גסים.... אז תחשבו לי גם את האקורה....:-) אם הייתי יודע שיש מישהו שיטפל לי בכל העניין ולא ישחט אותי במחיר גם הייתי מייבא.....

קו---------------------------------------

פורסם

אינטגרה ב2000 דולר

ממש לא הגיוני

אבל כולל מיסים זה יהיה 4500$

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה בכלל לא יכול להביא רכב שנמצא יותר משנתיים או שלוש על הכבישים בחו"ל אז תשכחו מזה... ויש אינטגרה בארץ כדרך אגב. ולמה ליבא אימפרזה sti מחול איזה שטות גדולה זאת.

פורסם
אינטגרה ב2000 דולר

ממש לא הגיוני

אבל כולל מיסים זה יהיה 4500$

אז זהו שלא... ה110 אחוז מס שנלקח בארץ לא נלקח על פי המחיר שאתה קנית אלא על פי מחירון שקיים במכס ולכן אתה תשלם הרבה יותר מזה...

למה? ככה!

פורסם

ל VIPER_GT מה איכפת לך מה אני רוצה לייבא מחו"ל??? אז בסדר אני חובב מושבע של SUBARU STI ואני מת לאחת כזאת, אבל חדשה בזמן הקרוב אני לא אצליח לקנות. אז לייבא אותה עדיף לי (אולי) ובנוסף לקח יש בארץ זמינות לחקלי חילוף. זה לא שאני הולך לייבא לארץ רכב יחיד מסוגו שבעת תקלה אני אצתרך לייבא גם חלקי חילוף.

רגע רגע. אז המיסים נחשבים לפי מחירון מס? כלומר אם נגיד STI שנת 2004 עולה 200K אולי פחות אז לזה אני צריך להוסיף עוד 110% מס?

פורסם

המחיר של ה200 אלף כביכול הוא כבר מס פלוס המחיר של האוטו פלוס רווח של היבואן.

נגיד האוטו עולה 20 אלף דולר בארה"ב שאתה תביא אותו לארץ תצטרף לשלם עוד 22 אלף דולר שאתה מכניס אותו לארץ וזה נטו המס יש עוד הרבה תשלומים בדרך שאתה צריך לשלם למכוניות יקרות זה יותר כדאי למכוניות זולות כגון הSTI זה לא יוצא שווה בדרך כלל

למה? ככה!

פורסם

יש לי שאלה קצת שונה :

תושב חוזר שרוצה להביא איתו את הרכב שלו . הרכב יותר ישן מהשנתיים של יבוא אישי - האם אפשר ?

תודה על ההתיחסות ובבקשה מי ששם קישור ל YNET שידע שמחו"ל אי אפשר לפתוח אותו - אם אפשר COPY PASTE .....

• תוכן חדש...