Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הולך תהליך של יבוא אישי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ender - תושב חוזר, כזה שהיה לפחות 180 יום בחו"ל במהלך השנה האחרונה, יכול להביא את הרכב שהיה לו בחו"ל (ואפילו לקנות אותו כשהוא כבר בארץ ואז לשלוח).

כמובן שגם במקרה הזה יש הגבלות (אני חושב שהרכב יכול להיות עד בן 4 או משהו כזה..) ויש גם אחוז מס מסויים שצריך לשלם - איזור ה60 אחוז אם אני לא טועה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הבחור שרצה ליבא sti מה אתה מתעצבן אני אומר את זה שלא שווה ליבא sti מחו"ל בגלל המחיר שיצא לך בערך אותו מחיר כמו של הרכב באר, ועזוב את המחיר, אם אתה קונה sti בארץ יש לך אחריות שזה כבר יותר שווה מליבא את הרכב... וגם בארץ אתה רואה בדיוק מה אתה קונה ויכול לקחת אותו לבדיקה מה תעשה עם רכב מחו"ל אלא אם כן יש לך מישהו שבודק שם בקיצור sti לא שווה להביא מחו"ל.

ובקשר לתושב חוזר אז אתה יכול להביא רכב שנמצא 4 שנים על הכביש בחו"ל ואני חושב שאין לך הטבות במס, לא מזמן חבר של אבא שלי בא מארצות הברית והוא רצה להביא אסקלייד אבל זה יצא יקר מאוד והוא ויתר על זה בגלל המכס היקר מאוד. ואל תשכחו שיש גם מע"מ והובלה שרק ההובלה זה 3000 דולר(בערך 18 אלף שקל).

• תוכן חדש...