Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי מאזדה 3 שנת 2011 ודבר שנורא מעצבן אותי הוא שבעמידה ברמזוז יש שינויי סל״ד מינורים שמורגשים.

משיטוט פה בפורום וכמה סרטוני יוטיוב נראה שאפשרות סבירה מאוד הוא הצורך בניקוי המצערת וחיישן הMAF, בגלל שגם ככה אני צריך לעשות טיפול ביררתי במוסכים המורשים של מאזדה על עלויות הניקוי ואכןהם לא גבוהות אך הם אומרים שזה יהיה רק השפרצה של חומר לתוך המצערת בלי פירוק (אסור לפרק את המצערת הם טוענים)

האם מישהו מכיר מוסך שיעשה עבודה יסודית וטובה של ניקוי המצערת באיזור חיפה?

זאת לא נראת לי תורה מסיני אך אין לי את האומץ להתעסק עם דברים שאני לא מבין בהם ב100% לכן מעדיף לא לעשות זאת עצמאית

תודה מראש

פורסם

היי, אכן הדבר פשוט

האחים נגר בצק פוסט, חפש בחור בשם חמודי.. אחלה עבודה

מוסך ברק.. לך לדוד.

מוסך תל חנן בנשר

ברמת העקרון הפעולה מאוד פשוטה,

נושא הסלד מוכר במזדות

בהצלחה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

ישנה בעיה דומה אצלי במאזדה 3 2012.

ממש אפשר לראות את המחוג של שעון הסל"ד "משחק" ובגלישה איטית מורגש טלטול של הרכב כתוצאה מכך.

בוצע ניקוי בית מצערת ללא פירוק, הבעיה נפתרה לבדיוק יומיים.

מה העלות של ניקוי כמו שצריך, רק במקום שיודעים, הבנתי שקל מאוד לשבש את הפעולה של הרכיב.

יש מקום מומלץ באזור המרכז?

פורסם

אתה יכול לבקש שיפרקו - אבל מעדיפים לא לגעת מפני שזה רכיב חשמלי ויש חיישן שמחובר מצד שמאל - מאוד רגיש ומאוד יקר לתיקון.

ברמת העקרון - לאחר הניקוי, מומלץ לבצע איפוס למחשב ולמידה מחדש של יחסי אוויר\דלק - ניתוק שלילי של המצבר ל כמה דקות, ואז להניע את הרכב, לכבות מזגן ולתת לרכב, על P להיות מונע - ככה איזה רבה שעה.

ואז הכל אמור להסתדר.

במידה ולא מסתדר - תעשה אינפוזיה - במוסכים מורשים יודעים מה לעשות, אם אתה רוצה מישהו מומחה ביותר - פרטי כמובן - שפתר לי את הבעיה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי ואפנה אותך אליו.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

תמיד טוב לבצע ניקוי מצערת, אבל צריך לזכור שרעידות סל"ד יכולות לנבוע מסיבות רבות.

ראה כאן, וגם כאן

גם לי היו רעידות דומות. שברתי את הראש הרבה זמן. לאחרונה נפתר בפשטות ע"י החלפת פלאג אחד שהיה לא תקין.

לפני כן חשבתי שהרעידות נובעות ממצערת מלוכלכת אז ניקיתי לבד את המצערת עם תרסיס ייעודי למצערת של BG (אפשר לקנות באוטוסטור בחולון) ולא עם ספריי קרבורטורים כמו שעושים בכל המוסכים (לא יודע האם מזיק).

את כל זה עשיתי בלי לפרק את המצערת, אלא העמדתי את הרכב בהטיה כך שכל הלכלוך ייצא לסמרטוט שהכנתי מראש ולא ייכנס למנוע.

בחיישן הMAF אל תיגע בכלל. טוענים שהוא לא באמת מתנקה למרות שיש תרסיסים ייעודיים גם בשבילו. הוא מאוד רגיש ועלול להינזק.

ספריי ניקוי מצערת של BG עולה 79 ש"ח. ניקוי מצערת במוסך עלול לעלות לך הרבה יותר.

יש הרבה סרטונים ביוטיוב בנושא. זה מאוד פשוט.

בהצלחה.

• תוכן חדש...