Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא ראיתי שום דבר חריג שם. (אולי זה רק אני) הלוואי וזה מה שהילדים שלי היו רואים בבגרותם.

ביום "שגיליתי" (דרך היסטורי) שהילדים שלי גולשים באתרים של "גדולים" -הבנתי שהמלחמה אבודה.

וזה ברגע ששמתי מחשב בכל חדר. (זה היה נוחות שלי, כי כמה שותפים על מחשב אחד? לא היה מצב אידאלי)

בחלוף השנים שהם בוגרים היום - לא ראיתי שום שינוי בהתנהגות שלהם עקב צפייה בתוכן אסור.

היום יותר מתמיד קשה לחסום אתרים חסימה מלאה. אלא אם כן אתם צמודים לילדים בכל רגע נתון

מה שלא סביר.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

יש שם את venom ואת הג'וקר בתחפושות מפחידות או נוטפות דם. יש שם את אלזה נושכת אויבים ואז הדם מצוייר לה על הפה. יש שם אלזות בביקיני בתנוחות שמתאימות לי אבל לא לילד בן 3 -להמשיך?

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם
יש שם את venom ואת הג'וקר בתחפושות מפחידות או נוטפות דם. יש שם את אלזה נושכת אויבים ואז הדם מצוייר לה על הפה. יש שם אלזות בביקיני בתנוחות שמתאימות לי אבל לא לילד בן 3 -להמשיך?

בדיוק!

בנוסף נגיעות באברים מוצנעים אחד לשני ועוד הרבה דברים אחרים שלא מתאימים לילדים!

פורסם

בדיוק!

בנוסף נגיעות באברים מוצנעים אחד לשני ועוד הרבה דברים אחרים שלא מתאימים לילדים!

תתפלא, אבל בחורות בביקיני ונגיעות באיברים מוצנעים זה משהו שמקובל חברתית בתרבויות שונות בעולם (הידעת שאצל יפנים לדחוף למישהו אצבע לתחת לא נחשב להטרדה מינית?). לפי מה שאני מבין, הוידיאו בא ממדינה אסיאתית כלשהי, אז יכול להיות ששם זה בגדר תוכנית נורמטיבית לגיל הרך.

שלא לדבר על בחורות בביקיני בתנוחות פרובוקטיביות, שבכל העולם המערבי משתמשים בהם כדי למכור כל דבר בערך, ממכוניות ועד קרם נגד טחורים.

ואלימות - לדעתי עדיף שילדים יראו, שאם מישהו נפגע, אז כואב לו, יורד לו דם ונשברות עצמות, מאשר שכשעכבר דוחף לחתול דינמיט לגרון, ואז זורק אותו מקומה עשירית, לא קורה לו כלום, ואז הילד, שעדיין לא יודע להבדיל בין טוב לרע, יחליט לנסות את זה על חיית מחמד משפחתית או האח הקטן, ככה באים רוצחים סדרתיים לעולם.

זאת הייתה הדעה שלי בנושא.

בכל מקרה, אתה יכול את ההגדרה של חיפוש בטוח, או לדווח על הסרטף ואולי אפילו יורידו אותו (או יחסמו במדינה שלך).

[ATTACH=CONFIG]479966[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]479967[/ATTACH]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...