Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגוף עצמו גם עובר שינוים עם השנים... מה שהיה נוח פעם יכול להיות לא נוח היום.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לנסר קלאסיק (הצורה הקודמת).

זה כמו שתגיד "אל תשגע את המוכר בחנות נעליים עם מידות! תקנה את הזוג הראשון שיתנו לך, ותן לרגליים להתרגל".

ברור שצריך לשחק עם כיוון מושבים עד שתמצא את התנוחה האופטימלית. בשביל זה הם קיימים.

ראשית,כתבתי מניסיון שלי כמובן כל ''קייס'' לגופו הוא.

ככה היה לי עם הקורולה הקודמת,כיום עם הראפיד ולפני הקורולה

היתה גב' מאזדה 2,נחזור לסוף ה 90 גם באיביזה כנ''ל,

(הרכב היחיד שלא השפיע היה סקודה פייבוריט שנת 94)

בחודש הראשון היו כאבי גב קלים,מצאתי תנוחה מועדפת וזה חלף,

אינני מבטיח כלום אבל דרכי תמיד היתה ללכת מהקל לכבד,

פורסם

גם לי בקורולה 2011 היו כאבי גב חזקים,הכסא פשוט על הפנים,ב308 אין לי בכלל כאבים למרות שהכסא ברמת גימור פרמיום נוח בהרבה ונותן תחושה עוטפת יותר.

פורסם

מי שממש לא יכול בלי טויוטה? יכול להחליף לכיסא אורטופדי מלא. הבעיה זה המחיר.

ללא ספק תופעה מאכזבת. במיוחד ממותג שיש לו קהל מעריצים נאמן שנים רבות. (מכיר כאלו שקונים בעיניים עצומות בלי "לרעות בשדות זרים") אז למה להתעקש על כיסא פחות ממצוין. (לא מובן)

חושב להחליף רכב בתקופה הקרובה, ולמרות שרציתי (מאוד) טויוטה -אחשוב עכשיו פעמים. (מחשבה שמלווה אותי כמה שנים)

במיוחד שאני עושה נסיעות ארוכות ויודע מה עושה כיסא לא נוח לרגליים/גב =עייפות.

מה הבעיה להעתיק מחברה מתחרה כיסא? הרי ידוע שכולם גונבים אחד מהשני דברים מוצלחים.

פורסם

כי זה טויוטה, חר* רכב.

איך אומרים? שום דבר לא מושלם, לא בני אדם וכנראה גם לא מכוניות.

בגלל שאני נוסע כל יום על קורולה שנת 99' וגם על מיצובישי לנסר קלאסיק, אני יכול להגיד שהלנסר קלאסיק זה פשוט גיהנום של כיסאות. אני עם הקורולה לפני שהחלפתי אז בולמים הם היו מאוד רכים.

פורסם
מי שממש לא יכול בלי טויוטה? יכול להחליף לכיסא אורטופדי מלא. הבעיה זה המחיר.

ללא ספק תופעה מאכזבת. במיוחד ממותג שיש לו קהל מעריצים נאמן שנים רבות. (מכיר כאלו שקונים בעיניים עצומות בלי "לרעות בשדות זרים") אז למה להתעקש על כיסא פחות ממצוין. (לא מובן)

חושב להחליף רכב בתקופה הקרובה, ולמרות שרציתי (מאוד) טויוטה -אחשוב עכשיו פעמים. (מחשבה שמלווה אותי כמה שנים)

במיוחד שאני עושה נסיעות ארוכות ויודע מה עושה כיסא לא נוח לרגליים/גב =עייפות.

מה הבעיה להעתיק מחברה מתחרה כיסא? הרי ידוע שכולם גונבים אחד מהשני דברים מוצלחים.

נוחות זה דבר אינדיבידואלי, מה שלא נוח לאדם מסוים לא בהכרח אומר שיהיה לא נוח לאדם אחר.

כשקונים רכב (או מקבלים בליסינג), שכמובן יישאר תקופה ארוכה יחסית של כמה שנים מאוד חשוב להתנסות עם הרכב ולא להגיד דברים כמו "טויוטה יש הרבה בכביש, אז זה מתאים לי גם".

לא מבין איך אפשר לבחור רכב לכמה שנים מבלי לבדוק אותו לפני. תמצאו זמן ללכת לאולם התצוגה, תשבו ברכב, צאו לנסיעת מבחן, או אפילו אם יש אפשרות תשכירו רכב זהה לכמה ימים. במיוחד כשמדובר ברכב חדש יחסית ולא נדיר שלא בעיה להשיג הזדמנויות להתנסות בו.

אני נסעתי בקורולה החדשה המון פעמים. המושב באמת לא נוח במיוחד לדעתי (למרות נוחות נסיעה כללית לא רעה בכלל), לעומת זאת הרבה אנשים אחרים שנסעו בה טוענים ההיפך. אותו דבר למשל עם הפוקוס דור 3, הרבה אנשים טוענים שתנוחת הנהיגה מעצבנת ולא נוחה, ולדעתי במצב בדיוק הפוך.

גם עכשיו כשפותה"ש אומר שהכיסא לא נוח לו, ואתה אומר שאתה תשקול פעמיים לפני שתרכוש טויוטה לדעתי זו טעות. כי מראש אתה אמור לחשוב פעמיים לפני שאתה רוכש רכב מסוים.

כמובן שעצות מאנשים שמחזיקים או התנסו ברכב זהה יכולות לעזור, אבל אין כמו לנסות בעצמך.

פורסם

אני כותב רק מניסיון.

יש לי טויוטה, אומנם ישנה -וזו התחושה שלי. אני נוהג בעוד כמה רכבים בבית (יש עוד 2/3 )

(פורד,פיג'ו,סיטרואן ברלינגו 2015 של הבת זוג,ועוד עשרות רכבים שעברו אצלי במהלך חיי)

אני מייד מרגיש את ההבדלים בנוחות ישיבה -לא התנהגות רכב, זה משהו אחר שכמה פה מערבבים ביניהם.

בנוסך אני נוהג בטויוטה חדשה של חברים -אותה תחושה. (נוחות יחסית טובה,כיסאות? לא)

אם לא הייתי חובב טויוטה, הייתי עובר הלאה וסוגר עניין.

פורסם

הקורולות ידועות בכיסא עינויים.ב 2006 לקחתי בליסינג קורולה חדשה, בלי נהיגת מבחן. אחרי כמה חודשים של כאבי גב, הלכתי לקצין הרכב וביקשתי ממנו לתת לי כל מה שיש לו לתת, מאיזו שנה שאפשר, ובלבד שזו לא תהיה קורולה. החלפתי אז לפוקוס 2004, ובא לציון גואל,וגם לגב שלי.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

שבוע טוב לכולם ראשית המון תודה ,

לגבי בדיקה באולמות תצוגה , כמובן שהייתי וגם נסעתי ברכב לפני , אבל כנראה ממספר דקות ישיבה ברכב ונסיעה של עוד כמה דקות זה היה נראה ממש נוח (לפחות בהשוואה לרכב הקודם שלי - יונדאי i25 )

המצחיק הוא שקצין הרכב ניסה לשכנע אותי לקחת אוקטביה אבל חבילת הבטיחות שהציעה קורולה קרץ לי יותר .

בשבוע הבא אני אנסה לשים כמה מושבים ,

קראתי שלהדר רוזן יש איזה מושב נוחות, וכמובן לד"ר גב .

שוב המון תודה לכולם

אלי .

פורסם (נערך)
תבדוק את המסילות יתכן ולא שונו לעומת דגם קודם ואז אפשר לחפש כסא מפירוקייה לפתוח ארבעה ברגים ולהחליף...

אתה רוצה להגיד שהכיסא בדגם 2016 שונה מ2013?

האמת שכבר נתקלתי בתופעה כזאת - בסובארו אימפרזה דור שני - הכיסאות במתיחת פנים הראשונה והשניה סבבה לגמרי, במתיחת פנים השלישית שמו משהו שהשאילו ממרתפי ק.ג.ב.

אם זה המצב בקורולה, טוב שקניתי 2013 ולא את החדשה (לא יצא לי עדיין לשבת בחדשה).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

בהחלט יכול להיות כסא שונה. מנסים לחסוך ומרדדים את התמיכה בגב תחתון.מחליפים ספק של ספוגים, מוותרים על בורג כיוון כזה או אחר . כבר ראיתי כמה דוגמאות לאורך השנים והבסיס המתכתי למטה לא השתנה. שווה בדיקה כי כסא אורטופדי זה אלפי שקלים. דבר אחד תזכור : את תפס חגורת הבטחון תקח רק מהחדש ולא מהפירוק כי יש את נושא הנפץ שהינו חד פעמי (וחשוב שיתפוצץ בשעת חירום )

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

8000 ש"ח ליתר דיוק (ביררתי פעם בשביל לנסר)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפוסט הזה החזיר אותי למחשבה על הקורולה שהיתה אצלי למבחן, מכיוון שלא זכרתי שום דבר חריג לגבי מושב הנהג. מצאתי את המבחן שנערך לפני ארבעה /חמישה חודשים לערך, ואכן לא מצאתי כל איזכור לבעית נוחות או כסא נהג חריג.

הייתי ממליץ לך לנסות לשנות את תנוחת הנהיגה ברכב. ההגה מתכוונן למעלה /למטה ופנימה /החוצה. תנסה להתאים לעצמך תנוחת נהיגה שפחות תאמץ את הגב, שתהיה לך יותר נינוחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בטויוטה ורסו מושב הנהג ממש הפתיע אותי לטובה, למרות החששות, והגב שלי רגיש מאוד למושבים לא נוחים. כך שלהגיד באופן גורף שהמושבים בטויוטות גרועים זה לא נכון. מעניין עד כמה המושב בקורולה שונה מהמושב של ורסו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...