Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין בעיות מושב מקרוב,

דווקא קורולות היו לי 2(אחת 2003 ואחת 2007) ודווקא המושב של שתיהן היה נוח לי מאוד - כנ"ל הקיה ריו 2014 שהייתה לי.

הבעיה התחילה דווקא כשקיבלתי מפתחות לאיביזה 2014 כרכב חברה - שום דבר שעשיתי לא עזר..המושב פשוט גמר לי על הגב - כאבי גב שלא ברא השטן ולא משנה איך ניסיתי לכוון את המושב - קרוב,רחוק ישר או משופע..פשוט היה סיוט - שמתי מושב סטייל ד"ר גב עליו שעזר לי לשרוד את התקופה והחלטתי שברכב הבא מושב זה משהו שחשוב לי מאוד...יכול להגיד שלמרות האופי הספורטיבי והמתלים הנוקשים (בכביש משובש אתה ממש מרגיש כל שבר בכביש) המושב של הGTI נוח לי בשנות אור יותר מאשר האיביזה ומוציא אותי ללא כאבי גב גם בנסיעות ארוכות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכוונה לדגם לפני מתיחת פנים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה לא רק הכסא,לפחות בדגם 2011 המתלים מתרסקים על כל בור ובאמפר,וזה עוד עם צמיגים של מישלין,ההבדל בנוחות מהפיגו היא של שנות אור,גם של הכיסא וגם של נוחות בנסיעה של הרכב.

פורסם
הפוסט הזה החזיר אותי למחשבה על הקורולה שהיתה אצלי למבחן, מכיוון שלא זכרתי שום דבר חריג לגבי מושב הנהג. מצאתי את המבחן שנערך לפני ארבעה /חמישה חודשים לערך, ואכן לא מצאתי כל איזכור לבעית נוחות או כסא נהג חריג.

הייתי ממליץ לך לנסות לשנות את תנוחת הנהיגה ברכב. ההגה מתכוונן למעלה /למטה ופנימה /החוצה. תנסה להתאים לעצמך תנוחת נהיגה שפחות תאמץ את הגב, שתהיה לך יותר נינוחה.

תודה ,

יכול להיות מצב שהכיסא בדגם המפואר GLI זה שנבחן ע"י כתבי הרכב

וזה שעשיתי עליו נסיעת מבחן שונה מהכיסא של דגם הליסינג SUM ?

אלי

פורסם

מה שגורם לתחושת חוסר הנוחות, זה לרוב מחסור בתמיכה לגב התחתון, שגורמת לגב "להתקפל" בתנוחה לא טבעית.

בלא מעט מכוניות ישנה אפשרות הקשחה לגב התחתון, מה שמשפר מאד את הנוחות.

מושבים נוחים באמת תמיד היו דווקא במכוניות השבדיות, וולוו וסאאב, עד עצם היום הזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

דווקא בקורולה (שלי זה sun אגב), אומנם אין כיוון תמיכת גב, אבל אני לא מרגיש שחסרה לי תמיכה לגב תחתון.

בהתחלה לא היה לי נוח, אבל לקח לי שבועיים של משחקים עם כיווני מושב להגיע לתנוחה אופטימלית, ועכשיו סבבה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תודה ,

יכול להיות מצב שהכיסא בדגם המפואר GLI זה שנבחן ע"י כתבי הרכב

וזה שעשיתי עליו נסיעת מבחן שונה מהכיסא של דגם הליסינג SUM ?

לדעתי אין הבדלים בכיסאות בין GLI לדגמים פחות מאובזרים/מפוארים. אלא רק בסוג הבד שיותר איכותי/נעים למגע.

אם תרצה מושב נוחות לניסיון? יש לי אחד זרוק במחסן. ניסיונות עבר -בטויוטה. (כי רק אצלם זה בא לידי ביטוי חוסר תמיכה בגב)

• תוכן חדש...