Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בימים האחרונים יצא לי לראות סרטונים של בחור ליטאי שלוקח רכבים שככל הנראה ירדו מהכביש,רובם במצב נוראי עם כריות אוויר פתוחות ופגיעות פח מאוד קשות. הבחור משפץ אותן למצב של חדש לגמרי ואחרי זה מספק לנו סרטונים אחרים ביוטיוב שמציגים פראיירים שקנו רכבים כאלה.

די כיף להסתכל על התיקונים,קצת חבל על מי שהולך לקנות את הרכבים האלה.

הנה כמה דוגמאות:

https://www.youtube.com/watch?v=BJvnjgf0G18

https://www.youtube.com/watch?v=Zra1pmZBBwE&t=12s

כאן בערוץ מקביל שלו הוא מחבר שני רכבי במוו לאחד:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

PDR HARD STYLE XD

הבחור תותח, שיפוצים פשוט קטלניים(אגב מזכיר לי איזה שרשור על CX5 שעברה טוטאלוס ונמכרה, רק ששם כניראה עשו עבודה הרבה יותר חאפרית)

פורסם

תסלחו לי על השאלה החובבנית - מה מסוכן בתוצר? נראה כאילו הבן אדם עושה עבודה טובה מאוד. אני יכול לשאר אך אשמח לתשובה מדויקת.

אהבתי שבאחד הסרטונים מישהו שאל מאיפה הבחור מביא חלקים לגמרי חדשים, אז ענו לו "למה אתה חושב שגונבים רכבים" ... :cry:

פורסם

כי הבן אדם מבצע מתיחות של הרכב קדימה ולאחורה ולצדדים וחותך ומרתח לפעמים רבע ואף חצי רכב. הרכב כבר לא חזק כמו שהגיע מהמפעל ואולי בתאונה דומה באותו מקום הרכב לא יצליח לספוג את הפגיעה וזה יגיע על חשבון הנוסעים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קשה לי להאמין שהבעלים שנותנים לו את הרכב לא יודע מה הוא מבצע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מלחיץ ביותר, מעניין כמה אנשים בישראל נוסעים עם רכבים "ללא תאונות" ששופצו בצורה שכזאת.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

מבחינה מקצועית - מרשים ביותר!

זה כנראה משתלם רק ברכבים יקרים, כי עלות העבודה לא נמוכה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הוא קונה את הרכבים במצב תאונה, מתקן ואז מוכר? או שהרכבים חוזרים לבעליהם המקורי?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

העין אוהבת,ההיגיון פחות.

ברמת "תיקונים" שכזו אין חוזק מבני כמו במקור,יכול להיות שלא יורגש,יכול להיות שיורגש מאוד בשעת חירום/תאונה.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אם מתישהו הבן אדם ימצא את עצמו בבית משפט כאשר מי שתבע אותו זו או חברת הביטוח או הבעלים של אחד הרכבים - מעניין איך הוא יסביר את זה.

מעניין איך הרכבים האלה עוברים אישור בכלל ואם יש דרך לבדוק חוזק מבני של השלדה.

בהרבה מקומות סה"כ זה לא נדיר לקנות מכוניות קלאסיות ששוחזרו ממגרשי גרוטאות - יש לא מעט תכניות ריאלטי של עולם הרכב שניתן לראות בהם עבודות כאלו - בייחוד GRAVE YARD CARZ

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...