Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שבנושא עם 110,000 ק"מ, בעיקר בשימוש של אשתי. לאחרונה אני שם לב להתגברות הויברציות מהמנוע בעיקר כשהרכב קר, או כשהוא חם באזור 1,000-2,000 סל"ד - הדבר עושה רזוננס עם הדשבורד פה ושם (הדשבורד הוחלף במסגרת ריקול, ההרכבה טובה יחסית).

הספיריט אף פעם לא הייתה מכונית שקטה, אבל יש לי חשש שצריך להחליף תושבת או שתיים. אשמח להמלצה כיצד לאתר מקור הרעידות, וכן מה מומלץ לעשות.

פורסם

למיטב ידיעתי יש למאזדות מהדור הזה מחלה של תושבת עליונה ימנית(אם אני לא טועה).

לפי מה שאתה מתאר אלו אכן תושבות. כל מכונאי אמין ומקצועי אמור לעלות על זה בשנייה.

לפי מה שאני יודע תושבת ימין מקורית של מאזדה עולה מאוד יקר.

פורסם

תודה אושריקו. התושבת ימנית עליונה נראית לי בעין יבשה, ואני מזהה גם סדק בצורת עיגול מסביב לבורג האמצעי. יש מצב שתושבת נוספת דרושה החלפה? כמה עולה תושבת מקורית וכמה אמורה לעלות העבודה?

פורסם

התושבת הזו ידועה כמחלה של הרכב הזה והיא הולכת הרבה פעמים גם בק"מ הרבה יותר נמוך (אצלנו ב 43,000 היא החזירה ציוד).

לגבי מחיר - סד"ג של 1700-1500 ש"ח במורשה יבואן כולל עבודה ומע"מ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כרגע אני יודע על תושבת ימנית עליונה ותושבת מרכזית תחתונה. יש עוד תושבת?

חוץ מזה - הבנתי שלא פשוט לבדוק את התושבות האלה, ולא תמיד רואים מבחוץ שהן קרועות.

פורסם

אם אני זוכר נכון גם קיימת תושבת אחורית תחתונה ותושבת מתחת למצבר שמצריכה הסרה של המצבר כדי להבחין במצבה אבל אין מה לעשות, תעשה את כל הבדיקות הנחוצות כדי לראות את כל התושבות!

• ספונסר פורום
פורסם

היי

תושבת מנוע עליונה מקורית עולה בסביבות 1,100 ש"ח כולל מע"מ ועבודה ואכן, היא נקודת תורפה במאזדה 3 מדגם זה.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...